استفاده از on start of layout
سلام من از یک on start of layout برای کل دستورات لایاوت استفاده کردم هم برای وب استورج و هم برای پین و مارکت

اما سیو کار میکنه ولی پین و بقیه دستورا نه برا همین دو تا on start of layout ساختم و وب استورج رو از بقیه جدا کردم

الان توی تست خوده کانستراکت خوب و کامل کار میکنه می خوام ببینم بعد از خروجی گرفتن مشکلی پیش نمیاد بابت اینکه دوتا on start of layout دارم
بازی در هم برهم منتشر شد
 [تصویر:  uy5f_if_twitter_56298(1).png]    داونلود
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
از نظر دو تا on start of layout قرار دادن ، مشکل خاصی وجود نداره.
 اما کلا مشکلی که دارید خیلی عجیبه !
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1396/5/3، 02:30 عصر)shaygaaan نوشته است: سلام
از نظر دو تا on start of layout قرار دادن ، مشکل خاصی وجود نداره اما مشکلی که دارید خیلی عجیبه !

برا خودمم عجیب بود فک کنم چون به on start of layout کاندشین لوکال داده بودم این اتفاق افتاد
بازی در هم برهم منتشر شد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

مشکل من با لوکال استوریج این بود که کلا با (On start of layout و on end of layout ) قهر کرده بود و اصلا کار نمیکرد

متغیر ها رو ذخیره و بارگذاری نمیکرد مجبور شدم چندین بار با چند نوع متفاوت بهش شرط بدم اما فرقی نکرد و بعد از 

خروجی ذخیره و بارگذاری متغیر ها از روی لوکال انجام نمیشد . فقط در خروجی اینگونه بود

مجبور شدم تمام سیو ها رو بر روی Array انجام بدم که بدون مشکل انجام شد و خیلی عالی بود

به نظرم اگر متغیری دارید که در اجرا موارد مورد نظرتان دخیل هستند و اگر با Coccon خروجی میگیرید حتما بر روی Array انها را تنظیم و بعد با لوکال استوریج ذخیره و بارگذاری کنید

[تصویر:  Hurricanes.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/5/3، 01:44 عصر)xlove.reza نوشته است: سلام من از یک on start of layout برای کل دستورات لایاوت استفاده کردم هم برای وب استورج و هم برای پین و مارکت

اما سیو کار میکنه ولی پین و بقیه دستورا نه برا همین دو تا on start of layout ساختم و وب استورج رو از بقیه جدا کردم

الان توی تست خوده کانستراکت خوب و کامل کار میکنه می خوام ببینم بعد از خروجی گرفتن مشکلی پیش نمیاد بابت اینکه دوتا on start of layout دارم

سلام
میتونه مشکل از اینا باشه
1-این ایونت رو بالاتر از همه قرار ندادین
2-ایونت های دیگه شما باعث شده بقیه اکشن ها کار نکنه
3-این ایونت رو به جای every tic استفاده کردید
4-مشکل از شیطون رجیمه که در این صورت باید بگم « الا بذکرالله تطمئن القلوب »
[تصویر:  chavoshi%208456232.jpg]
جان منست او هی مزنیدش
آن منست او هی مبریدش
آب منست او نان منست او
مثل ندارد باغ امیدش
باغ و جنانش آب روانش
سرخی سیبش سبزی بیدش
متصلست او معتدلست او
شمع دلست او پیش کشیدش
                             « مولانا »

پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095
(1396/5/3، 08:07 عصر)general-sherman نوشته است: سلام

مشکل من با لوکال استوریج این بود که کلا با (On start of layout و on end of layout ) قهر کرده بود و اصلا کار نمیکرد

متغیر ها رو ذخیره و بارگذاری نمیکرد مجبور شدم چندین بار با چند نوع متفاوت بهش شرط بدم اما فرقی نکرد و بعد از 

خروجی ذخیره و بارگذاری متغیر ها از روی لوکال انجام نمیشد . فقط در خروجی اینگونه بود

مجبور شدم تمام سیو ها رو بر روی Array انجام بدم که بدون مشکل انجام شد و خیلی عالی بود

به نظرم اگر متغیری دارید که در اجرا موارد مورد نظرتان دخیل هستند و اگر با Coccon خروجی میگیرید حتما بر روی Array انها را تنظیم و بعد با لوکال استوریج ذخیره و بارگذاری کنید

سلام ممنون
ببخشید منظورتون از array چی هست من تا حالا از این استفاده نکردم
بازی در هم برهم منتشر شد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/5/4، 11:09 صبح)xlove.reza نوشته است:

سلام ممنون
ببخشید منظورتون از array چی هست من تا حالا از این استفاده نکردم

سلام

Array به مثال یک جدول مختصات عمل میکند . جدولی که میتوانید اعداد یا بهتر بگم متغیر هاتان را داخل ان ذخیره کنید

Array متشکل از ستون بندی X و ستون بندی Y و ستون بندی Z می باشد یا بهتر بگم طول . عرض . ارتفاع

همانطور که روی جدول مختصات میتوانید بگویید  نقطه x3 y5 را پیدا کن بر روی Array هم همینگونه میتوانید دستور دهید

و تمامی متغیر های خود را در یک Array ذخیره کنید . کار با Array در ابتدا بسیار سخت است اما پس از مدتی کار کردن با ان بسیار شیرین و اسان خواهد شد

فقط یک راهنمایی : اینکه قبل از این که مقداری را در Array ذخیره کنید بعد از اینکه کار با ان را کاملا فراگرفتید . ابتدا مدلی از Array برای خود روی کاغذ ترسیم کنید که در هنگام اضافه کردن مقادیر دیگر به مشکل بر نخورید

موفق باشید
[تصویر:  Hurricanes.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

یعنی متغییر گلوبال رو تو خروجی کوکون ذخیره نمیکنه ؟ بعد این مشکل فقط مربوط on start of هست یا کلا با هر شرطی ناسازگار هست ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام نه مشکلی نیست من توی همه بازیام از لوکال استورج استفاده کردم ، هم توی آن اسارت هم اند آو لی اوت
  پاسخ

سپاس شده توسط: Dr.AR

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,594 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: