طراحی گرافیک و اسپرایت مخصوص بازی
Star 
سلام.
طراحی گرافیکی بخش های مختلف بازی و اسپرایت های مختلف برای بازی (ثابت و متحرک) .

کار حرفه ای و با کیفیت با بهترین قیمت، مخصوص دوستان انجمن.

نمونه کاراهای من:

[تصویر:  4RgkcUbuFTOUPhEYTYRm57WxFOE66k4Z3bb6Wcqt]
[تصویر:  0e865c1d3ae1515c36e88beb97b45d16574f2f7e.jpg]
[تصویر:  b759526dc143e69c6377ba0c4b0541ac3a4a4132.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirns ، mostafanastary ، esmail33 ، s1990 ، tux-world ، mdjd ، amin4000 ، dyyergame ، GAME MOEIN
سلام
خوشحال میشم قیمت ها رو بدونم
لطفا قیمت:
طراحی کاراکتر( با انواع انیمیشن)
طراحی بکگراند
طراحی TileMap
رو بگید
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin4000
(1394/4/3، 03:47 صبح)mhd نوشته است: سلام
خوشحال میشم قیمت ها رو بدونم
لطفا قیمت:
طراحی کاراکتر( با انواع انیمیشن)
طراحی بکگراند
طراحی TileMap
رو بگید
سلام
دوست عزیز توی کار گرافیک و طراحی نمیشه بطور کلی قیمتی داد چون بستگی به خیلی از موارد داره از جمله سبک طراحی و رنگامیزی و... پس شما، اول کار و سبک گرافیکی که میخواین رو سفارش میدین بعد من طبق اون میتونم قیمت میدم
در ضمن برای طراحی کارکتر یک مقدار محدودیت دارم.
  پاسخ

سلام

اگه کار نمونه هایی که گذاشتین(جسارتا) کار خودتون باشه، کارهای بسیار زیبایی هستند.
پیشنهادا نمونه کار بیشتری بزارین و یک پایه برای کارهاتون اعلام کنید تا دوستان اگه سفارشی داشتند، بتونن با جرات بیشتری سفارش بدن، اینطوری مثلا ممکنه کسی فکر کنه شما یه درخت رو 50 هزار تومن، پول میگرین طراحی کنین و خب مسلما، کسی نمید سفارش بده
(البته نظر بنده بود)
  پاسخ

(1394/4/3، 10:56 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام

اگه کار نمونه هایی که گذاشتین(جسارتا) کار خودتون باشه، کارهای بسیار زیبایی هستند.
پیشنهادا نمونه کار بیشتری بزارین و یک پایه برای کارهاتون اعلام کنید تا دوستان اگه سفارشی داشتند، بتونن با جرات بیشتری سفارش بدن، اینطوری مثلا ممکنه کسی فکر کنه شما یه درخت رو 50 هزار تومن، پول میگرین طراحی کنین و خب مسلما، کسی نمید سفارش بده
(البته نظر بنده بود)

بله کارهای خودم هستن. دو تصویر اخر مربوط به بازی خودم هست که دموش هم گذاشتم.(لینک زیر متن)
ولی شما یه نگاهی به همون نمونه هایی که گذاشتم بکنید بنظر شما میشه برای هر کدوم از اون ها یجور قیمت گذاشت مسلما نمیشه هرکدوم از این نمونه ها یه سبک و فرم خاصی دارن. پس همونجور که قبلا گفتم اگه واقعا کسی میخواد چیزی سفارش بده باید موضوع و کیفیت کارش رو بگه تا من بتونم با توجه به اون قیمت بدم و اگرم قیمت من منصفانه نباشه که قبول نمیکنه و ضرری نکرده.
اصلا کار غیر حرفه ای هست اگه من بگم مثلا درخت رو فلان قیمت انجام میدم چون بسته به کیفیت و سبک کار قیمتا متفاوته.
مثلا شما اگه بخواید یه بازی با گرافیک فانتزی (پرندگان خشمگین) سفارش بدید مشخصه قیمتش با سبک گرافیکی بازی کوهنورد فرق میکنه. روش کار حرفه ای اینجوریه
ولی درکل مطمئن باشید قیمتی که میدم با توجه به کیفیت کار منصفانه است.

دموی بازی
  پاسخ

بسیار عالی، دمو رو هم دیدم، هرچند مشکلاتی داره، ولی زیباست.
هرچند اینجا جاش نیست،اگه امکان داره، توضیح بده که چطوری صدای آبشار رو نسبت به موقیعت بازیکن، کم و زیاد کردی؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، amin4000
(1394/4/9، 12:21 عصر)mostafanastary نوشته است: بسیار عالی، دمو رو هم دیدم، هرچند مشکلاتی داره، ولی زیباست.
هرچند اینجا جاش نیست،اگه امکان داره، توضیح بده که چطوری صدای آبشار رو نسبت به موقیعت بازیکن، کم و زیاد کردی؟

در بخش مربوط به دموی این بازی جواب دادم:

پلتفرمر با گرافیک بالا
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، mostafanastary ، amin4000
سلام

کاراکتر در حد همین کاراکتر بازی خودتون بخواین طراحی کنین، با انیمیت و بدون اون رو قیمت بدین لطفا.
جزئیات زیادی لازم نیست کاراکترها داشته باشند و همین مدل شما خوبه تقریبا.

پاسخ

(1394/4/9، 05:40 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام

کاراکتر در حد همین کاراکتر بازی خودتون بخواین طراحی کنین، با انیمیت و بدون اون رو قیمت بدین لطفا.
جزئیات زیادی لازم نیست کاراکترها داشته باشند و همین مدل شما خوبه تقریبا.

سلام 
تو پیغام خصوصی قیمت دادم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Erfan001pooya ، amin4000
اگه میشه برای منم قیمت بفرستید
متشکر
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نرم افزار انیمیت برای کانستراکت 3؟ محمد 82 0 1,192 1402/2/5، 04:44 عصر
آخرین ارسال: محمد 82
  حل شده سوال در مورد گرافیک سه بعدی amin hosseini 9 3,789 1400/7/17، 04:16 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  حداکثر مموری یوز مجاز، در موبایل ها ؟ Alireza3d 3 2,920 1400/6/6، 12:40 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Star پس زمینه و کارکتر های full HD و زیبا erfan002pooya 8 11,105 1400/2/3، 11:46 صبح
آخرین ارسال: امیرعلی ۱۲۳
  حل شده اسپرایت گردونه شانس M.Y 4 3,641 1399/11/27، 04:55 عصر
آخرین ارسال: M.Y

پرش به انجمن: