مشکل در ذخیره سازی
سلام . من یه بازی ساختم که میخوام داخل اون از سیستم Local Storage استفاده کنم  
1.میخوام جوری سیو کنم که تمام بازی در همون حالتی که هست ذخیره بشه مثل مکان بازیکن ، مکان دشمن و غیره اموزش فصل 5 رو دیدم اما اونجا نگفته بود چجوری در لوکال استوریج ذخیره کنید که وقتی خواستید از همونجا بیاد فقط میخوام همه چیز مثل ذخیره خود کانسترات انجام بشه اما وقتی از بازی خارج شدی و دوباره خواستی بازی کنی امکانش باشه چون کانستراکت با ورود و خروج همه چیز رو پاک میکنه(فرض کنید بازی کراش رو دارید بازی میکنید جعبه رو باز میکنید و از بازی خارج میشید دوباره که اومدی داخل بازی و گزینه لود رو زدی از جای حعبه بیای و همه چیز سر جاشون باشه یا فرض کنید مثل بازی Dino Crysis )یه سیستم ذخیره سازی کلی میخوام
2.داخل کانستراکت وقتی یک Global.variable رو ذخیره میکنی روی Local Storage  بعد از خروجی با کاکون کار نمیکنه (داخل سیستم در حالت تست و خروجی دیباگ کاملا درست عمل میکنه) . میخواستم ببینم پلاگین جایگزینی برای ذخیره کردن هست که نخواد با ارایه کار کنی . دستتون درد نکنه جواب منو بدید  41
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان من این کدها رو به سیستم دادم و لود میکنه اما وقتی لود میکنه یه مشکل کوچیکی هست که پشت سر هم لود میکنه و پلیر سر جاش میخکوب میشه . یعنی داره پشت سر هم لود میکنه اینم عکس
اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا کمک کنه و بگه این روش بعد از خروجی هم جواب میده و به هم نمیریزه

[تصویر:  scwcw.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
توی اونت های سیستم on trager (تایپش همچین اینجوریه تقریبا)اونو بعنوان شرط اضافه کنید به اونجایی که گفتید بازی لود بشه

فکر کنم حل بشه مشکل
  پاسخ

سپاس شده توسط: Silent

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,594 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: