تبادل نظر درباره مشکلات جدید اینتل
باسلام

حدود چند ماهی از انتشار و آخرین بیلد اندرویدی بنده از اینتل میگذشت ، آخرین خروجی مربوط به نسخه آخر نبرد مدرن خدا بیامرز بود که دوستان میدونن و حدود 3. 4 ماه پیش بود شایدم کمتر .

اینش مهم نیست ، الان 2 هفته ای هست دوباره اومدم اینتل بزنم . متوجه مشکلاتی شدم ، انجمن های مختلفی دربارش گشتم .

انجمن خود اینتل که پست زدم ، بستن اصلا پست رو حالا نمیدونم چرا !
انجمن سیرا را هم اصلا مثل قبلا پاسخ گو نبودند ، یک سری نوب ریخته بودن توی انجمن هر کدوم یک چیز چرتی رو بیان میکردن .

بگذریم ، از یکی از عوامل اینتل داخل انجمن پرسیدم ، بهم لینک دادن و گفتن با دفت مشاهده کنید . که لینک زیر بود :

https://software.intel.com/en-us/forums/...pic/735617

خب .

راستش متن طولانی بود ، من وقت نکردم ترجمه کنم ، یکم نظرات رو خوندم که متوجه شدم طبق نظراات مثل اینکه اینتل یک محدودیت گذاشته یا مشکلی پیش اومده که خیلیا معترض بودن و اعلام کرده بودند ، حتی یک سریا تهدید به حذف کردن هم کرده بودند و ...

قصدم از ارائه این مستندات و همجنین دنبال کردن این مهم ، این بود که همونطوری که بیشتریا میدونید من توی کار کلا ساخت و ساز آنلاین هستم . از اونجایی که با کوکون هم زیاد سازگار نیست کار هام الان گیر افتادم ، یک سری از دوستان دیگه هم الان گیر افتادن .

الان شما فرض کنید من بخوام بازی آنلاین نبرد مدرن رو باز نویسی بکنم و دوباره منتشر بکنم ، از اینتل که امکان پذیر نیست و همش اذیت میکنه و کوکون هم محدودیت های زیادی داره ، حتی بحث تکست باکس رو هم بذاریم کنار من داخل کوکون از شی مولتی پلیر هم نتونستم استفاده بکنم .
از نظر پرفرمنس اینتل عالی بود ، کوکون خیلی اذیت میکنه ، خروجی کردوا الان مشکل داره و اذیت میکنه و ...

اگر تا فردا بعد از ظهر کسی وقت کرد پست بالا که لینک دادم به سایت اینتل رو ترجمه کنه و همینجا اعلام کنه ببینیم باید چیکار کنیم ، اگر چاره داره ، علاجش کنیم . اگر نداره ، دوستانی که به قول خودشون توی کوکون خبره شدن و در این مدت طولانی کار کردن ، چاره کار مارو علاج کنن و بفرمایند که الان من نوبه بخوام بازی که قبلا با اینتل باهاش کار کردم و حالا چیکار کنم وقتی کوکون این همه برای خروجی اذیت میکنه .

علاوه بر تکست باکس که علاج داره ، شئ مولتی پلیر که اصلا ناقص میشه و نمیشه باهاش کار کرد توی کوکون ، آخرین باری که تست کردم عمل آزاکس رو هم روی خروجی به درستی عمل نمیکرد ، باید 2 . 3 بار خروجی میگرفتم تا یکیش درست در میومد .

ببینید اگر فیلمش درست نمیشه ، یکم گردش کنم ، برگردم با همون یونیتی کارمو انجام بدم راحت ترم ، حداقل برای خروجی پدرمونو در نمیاره ولی تهش میدونید 2020 هم بیایم میتونیم ازش خروجی بگیریم .

////

موفق و پیروز باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: ariyabeckler
اگه بازی منتشر شده ای دارید که با اینتل خروجی گرفتید و قصد دارید بعدها آپدیتش کنید حتما keystore اونو دانلود کنید وگرنه اگه اینتل بسته بشه دیگه باید قید پکیج نیم بازیتونو بزنید.
واسه دانلود keystore هم طبق عکس زیر انجام بدید.
[تصویر:  keystore.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، keykavoos ، shazde ، hasansanaei ، shaygaaan
(1396/5/15، 10:36 صبح)miladesign نوشته است: اگه بازی منتشر شده ای دارید که با اینتل خروجی گرفتید و قصد دارید بعدها آپدیتش کنید حتما keystore اونو دانلود کنید وگرنه اگه اینتل بسته بشه دیگه باید قید پکیج نیم بازیتونو بزنید.
واسه دانلود keystore هم طبق عکس زیر انجام بدید.
[تصویر:  keystore.png]

سلام ، از توصیت ممنونم ، اما این کار و کردم .

اما وقتی خروجی درست و درمونی نباشه که بخوای بازیتو روش ران بکنی ، کی استور که بدردت نمیخوره .

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
بنظرم یا باید از کانس 3 استفاده کنید(اگه همه پلاگینای مورد نظر شما رو ساپورت میکنه)
یا برید یونیتی و خلاص
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1396/5/15، 04:58 عصر)shazde نوشته است: سلام
بنظرم یا باید از کانس 3 استفاده کنید(اگه همه پلاگینای مورد نظر شما رو ساپورت میکنه)
یا برید یونیتی و خلاص

شازده جان من که از کانستراکت 3 خوشم نیومد ، کار خاصیم نمیکنه و خروجیشم جالب نیست .

یونیتی که بودم قبلا ، اون بیشتر از کانستراکت باید روش وقت بذاری . مثلا همون نبرد مدرن رو بخوای به تنهایی با یونیتی بنویسی ، حتی فولش رو هم نخوای بزنی ، 8 تا 12 ماه طول میکشه ، اما با کانستراکت 6 ماهه تکمیل شد و راحت بود .

اما خب از کانستراکت 3 هم یک بار تست میزنم ببینم خروجیش چطوره ، ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام دوست عزیز این راهو هم امتحان کن ، من که خودم از بازیم خروجی گرفتم خیلی عالیه هم پرفورمنس خوبی داره و خروجی گرفتنش به اندازه اینتل هم طول نمیکشه تازه اونطور که منتشر کننده گفتند نیست و میشه بیشتر از یکبار در روز باهاش خروجی بگیری (من خودم تو یه روی 4 بار خروجی گرفتم) فقط توی قستم آخر صفحه بیلد اون بالا تو سربرگ به جای اینکه روی نسخه دیباگ خروجی بگیری روی اون یکی بزن ، کی استورتو وارد کن و خروجی بگیر و راحت هم منتشر کن .

این هم لینکش : http://construct2.ir/Thread-آموزش-خروجی-...ght=موناکا
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/5/15، 09:01 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام دوست عزیز این راهو هم امتحان کن ، من که خودم از بازیم خروجی گرفتم خیلی عالیه هم پرفورمنس خوبی داره و خروجی گرفتنش به اندازه اینتل هم طول نمیکشه تازه اونطور که منتشر کننده گفتند نیست و میشه بیشتر از یکبار در روز باهاش خروجی بگیری (من خودم تو یه روی 4 بار خروجی گرفتم) فقط توی قستم آخر صفحه بیلد اون بالا تو سربرگ به جای اینکه روی نسخه دیباگ خروجی بگیری روی اون یکی بزن ، کی استورتو وارد کن و خروجی بگیر و راحت هم منتشر کن .

این که خروجی موناکا رو با اینتل بخواید یکی کنید از صد تا فحش بدتره ...

در کل این خروجی برای برنامه های پیش پا افتاده و بیشتر خروجی های برنامه های سبک و آفلاین بدرد میخوره .

برای منی که پرداخت درون برنامه و مولتی پلیر و پلاگین های کردوا استفاده میکنم این خروجی بدرد نمیخوره .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
درود ... پرسشی که برام پیش اومده اینه که آیا در کشورمون برنامه نویسهایی پیدا نمیشه که یه سایت ایرانی با همه ویژگیهای اینتل بسازند؟؟؟؟؟

39 39 39 39 39 39
  پاسخ

سپاس شده توسط: ariyabeckler ، Dr.AR
(1396/5/15، 09:01 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام دوست عزیز این راهو هم امتحان کن ، من که خودم از بازیم خروجی گرفتم خیلی عالیه هم پرفورمنس خوبی داره و خروجی گرفتنش به اندازه اینتل هم طول نمیکشه تازه اونطور که منتشر کننده گفتند نیست و میشه بیشتر از یکبار در روز باهاش خروجی بگیری (من خودم تو یه روی 4 بار خروجی گرفتم) فقط توی قستم آخر صفحه بیلد اون بالا تو سربرگ به جای اینکه روی نسخه دیباگ خروجی بگیری روی اون یکی بزن ، کی استورتو وارد کن و خروجی بگیر و راحت هم منتشر کن .

13
درود با موناکا از برنامه ام خروجی گرفتم اما آیکونهای برنامه همه صفحه رو پوشانده و هیچ کاری انجام نمی ده مشکلش چیه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/5/16، 10:31 صبح)Ahuora نوشته است: درود ... پرسشی که برام پیش اومده اینه که آیا در کشورمون برنامه نویسهایی پیدا نمیشه که یه سایت ایرانی با همه ویژگیهای اینتل بسازند؟؟؟؟؟

39 39 39 39 39 39

پیشنهاد جذابی بود  4
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: