حل شده ایجاد هوش مسنوعی برای بازی والیبال
باسلام
من در حال ساخت بازی والیبالی به نام "والیبالستان"هستم.
ولی برای بازی تک نفره نمیدونم چه طوری باید هوش مسنوعی رو برای حریف بازیکن بسازم. 20
اگه کسی بلده لطفا جواب بده 63
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
الان قسمت 2 نفرش درست شده ؟ چطوریه- آنلاین با سرور خود سیرا هست ؟

یه برنامه بلوتوث هم ساختید-با کانستراکت هست ؟ اگر بله دریافت و ارسال دیتا داره ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/6/29، 12:16 عصر)Dr.AR نوشته است: سلام

یه برنامه بلوتوث هم ساختید-با کانستراکت هست ؟ اگر بله دریافت و ارسال دیتا داره ؟

سلام
1- بله قسمت دونفره ساخته شده و آفلاین هست .
2-برنامه بلوتوث رو با نرم افزار اندروید استودیو کدنویسی کردم که همه کاربرد هاش هم تو اسکرین شات سایت مایکت هست

من الآن تو بخش تک نفره بازی والیبالم نمیدونم چه رفتاری رو باید به بازیکن CPU بدم که محل فرود توپ رو مسیر یابی کنه و بعد از اینکه به توپ رسید اونو به سمت مقابل پرتاب کنه
  پاسخ

سپاس شده توسط: Dr.AR
(1396/6/29، 01:03 عصر)Radical Games نوشته است:

سلام
2-برنامه بلوتوث رو با نرم افزار اندروید استودیو کدنویسی کردم که همه کاربرد هاش هم تو اسکرین شات سایت مایکت هست

من الآن تو بخش تک نفره بازی والیبالم نمیدونم چه رفتاری رو باید به بازیکن CPU بدم که محل فرود توپ رو مسیر یابی کنه و بعد از اینکه به توپ رسید اونو به سمت مقابل پرتاب کنه

بیشتر توضیح میدید یعنی شما موفق شدید دو نفره آفلاین بسازید ؟ کاربر ها رو دوتا دستگاه بازی میکنند ؟ از طریق بلوتوث یا وای فای ؟ برای اندروید هست ؟! اگر این طوره عالییییه.

من قبلا برای بازی سبک والیبال هوش مصنوعی ساختم کاری نداره- حاضرم در قبال سورستون فقط قسمت مولتی پلیرش براتون هوش مصنوعی عالی درست کنم.

نه یه هوش مصنوعی الکی که شرط بزارم اگر توپ اومد بالا زمینش کاراکتر ست پوزیشن بشه زیر توپ و توپ رو برگردونه -اگر توپ از بالای سرس داشت رد میشد بپره بالا- نه! این خیلی ابتدایی هست خودتون هم صد در صد میتونید- یه چیز عالی با سه سطح easy -normal -hard .
  پاسخ

سپاس شده توسط: Radical Games
(1396/6/29، 04:04 عصر)Dr.AR نوشته است:
(1396/6/29، 01:03 عصر)Radical Games نوشته است:

سلام

بیشتر توضیح میدید یعنی شما موفق شدید دو نفره آفلاین بسازید ؟ کاربر ها رو دوتا دستگاه بازی میکنند ؟ از طریق بلوتوث یا وای فای ؟ برای اندروید هست ؟! اگر این طوره عالییییه.

من قبلا برای بازی سبک والیبال هوش مصنوعی ساختم کاری نداره- حاضرم در قبال سورستون فقط قسمت مولتی پلیرش براتون هوش مصنوعی عالی درست کنم.

نه یه هوش مصنوعی الکی که شرط بزارم اگر توپ اومد بالا زمینش کاراکتر ست پوزیشن بشه زیر توپ و توپ رو برگردونه -اگر توپ از بالای سرس داشت رد میشد بپره بالا- نه! این خیلی ابتدایی هست خودتون هم صد در صد میتونید- یه چیز عالی با سه سطح easy -normal -hard .

سلام
ببخشید شما بد برداشت کردید بازی من خیلی سادست و بخش دونفرش هم به احتمال زیاد حذف بشه چون من در اون حد نیستم که یه چنین بازی بسازم ولی حاضرم سورسم رو بدم .
اگر هم اشکال نداره میشه این هوش مصنوعی رو یکم بیشتر توضیح بدی 63 
اگر باعث شدم وقتتون تلف بشه عذر میخوام!
اینم عکس
[تصویر:  5jw6p159kpww.png]
  پاسخ

نه خواهش میکنم - الان سورس میسازم میدم خدمتتون
  پاسخ

(1396/6/29، 05:02 عصر)Dr.AR نوشته است: نه خواهش میکنم - الان سورس میسازم میدم خدمتتون

ببخشید دیگه باعث زحمت شدیم...
راستی چه طوره دونفره تو یه گوشی باشن؟ 39

اگر هم بخواین براتون یه نسخه مخصوص با سکه بینهایت میسازم میفرستم 4
  پاسخ

شما می تونید بگید که : 
کد:
if ball.x>cpu sprite.x =====> cpu sprite move to left
if ball.x<cpu sprite.x =====> cpu sprite move to right

البته باید به کاراکترتون رفتار هشت جهت بدید و تنظیمش کنید به طوری که با کیبورد کنترل نشه و فقط به چپ و راست حرکت کنه
در مورد اسپرایت هم می تونی دوتا اسپرایت نامرعی معرفی کنی و یکیو طوری بذاری که کل زمین میزبان رو پوشش بده و یکیو طوری بذاری که کل زمین میهمان رو پوشش بدی و بعدش بگی:
کد:
is touching sprite mihman ====> set sprite mihan.x to touch.x
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

(1396/6/29، 05:05 عصر)Radical Games نوشته است:
(1396/6/29، 05:02 عصر)Dr.AR نوشته است: نه خواهش میکنم - الان سورس میسازم میدم خدمتتون

دو نفر روی یک گوشی باید دوطرف صفحه برای هر کاربر دکمه بذارید که به نظر بنده کار اشتباهی هست- وقتی تصور میکنم دو نفر دو سمت یک گوشی رو گرفتند دستشون بازی میکنند خندم میگیره 24 آخرش گوشی میشکنه- این کار رو نکیند

تشکر راضی به زحمت نیستم

بفرماییدسورس

[url=http://s9.picofile.com/file/8306974692/AI_valiball.capx.html]
  پاسخ

(1396/6/29، 05:37 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است: شما می تونید بگید که : 
کد:
if ball.x>cpu sprite.x =====> cpu sprite move to left
if ball.x<cpu sprite.x =====> cpu sprite move to right

البته باید به کاراکترتون رفتار هشت جهت بدید و تنظیمش کنید به طوری که با کیبورد کنترل نشه و فقط به چپ و راست حرکت کنه
در مورد اسپرایت هم می تونی دوتا اسپرایت نامرعی معرفی کنی و یکیو طوری بذاری که کل زمین میزبان رو پوشش بده و یکیو طوری بذاری که کل زمین میهمان رو پوشش بدی و بعدش بگی:
کد:
is touching sprite mihman ====> set sprite mihan.x to touch.x
اخخخخخیییی
راست میگی ها چرا به فکر خودم نرسید 102 102
ولی بازم ممنون یه با امتحان میکنم الآن
واقعا متشکرم

(1396/6/29، 05:46 عصر)Dr.AR نوشته است:

دو نفر روی یک گوشی باید دوطرف صفحه برای هر کاربر دکمه بذارید که به نظر بنده کار اشتباهی هست- وقتی تصور میکنم دو نفر دو سمت یک گوشی رو گرفتند دستشون بازی میکنند خندم میگیره 24 آخرش گوشی میشکنه- این کار رو نکیند

تشکر راضی به زحمت نیستم

بفرماییدسورس

خیلی ممنون لطف بزرگی کردین 41

(1396/6/29، 05:46 عصر)Dr.AR نوشته است:

تشکر راضی به زحمت نیستم

بفرماییدسورس

[url=http://s9.picofile.com/file/8306974692/AI_valiball.capx.html]
یه سوال : من چه طوری یکم بازی رو سخت ترش کنم یعنی Cpu توپ رو سریع تر برگردونه
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: