موضوعها: 27
مکان: کاشان
سپاسها: 674
547 سپاس گرفتهشده در 274 ارسال
باید بذارید مثلا وقتی لیوت شروع شد(یا اتفاق قبلی که رخ داده ) 3 ثانیه صبر کن بعد فریم تغییر کند
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
سلام
میتونید برای اسپرایته یه فریم خالی بزارید
بعد بگید اگر اسپرایت فریمش مثلا 0 بود(فریم خالی) هر سه ثانیه عوض بشه فریمش
اینطوری وقتی فریمش عوض میشه , اگه فریمش 0 نبود , دیگه تغییر نمیکنه.
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
تریگر چی هست ؟؟؟
ضمنا ممنون از سه دوستی که پاسخ دادید . حتما راهتون رو امتحان میکنم .
خیلی ممنون ، راه آقای شازده رو امتحان کردم و جواب داد . البته اگه میشه در مورد این تریگر یه توضیحی بدید که چیه و چه کاربردی داره .
ممنون
آقا مشکل حل نشد ، یه چیزی فهمیدم ، مشکل از تغییر فریم ها نیست . ببینید من گفتم هر 3 ثانیه دو جور اسپرایت تولید بشن . بعد اسپرایت 2 بره تو موقعیت اسپرایت 1 . حالا نمیدونم چرا چند تا اسپرایت 2 میره به موقعیت یدونه اسپرایت 1 . میدونید مشکل چیه ؟؟؟
آقا توروخدا جواب بدید . من موندم چیکار کنم . ببینید من گفتم دوتا اسپرایت هر 3 ثانیه ایجاد بشن . حالا هر ثانیه اسپرایت دومی ، اسپرایت اولی رو دنبال کنه . حالا نمیدونم چرا از اون دومیه چند تا میاد و روی هم قرار میگیرن . حالا من میخوام بگم در صورتی که اسپرایتی روی اسپرایت اول نبود ، اون اسپرایت دومیه بیاد رو اولیه
موضوعها: 27
مکان: کاشان
سپاسها: 674
547 سپاس گرفتهشده در 274 ارسال
اگر بخواهید یکی از اسپرایت ها از جنس اسپرایت۲بره به محل اسپرایت۱
باید در قسمت سیستم objekt uiidفرمان بدید
uiidان را بنویسید قبل از ان باید ساب اونت درست کنید مثلا وقتی لایوت شروع شد بعد یه ساب اونت درست می کنید و uiidرا وارد می کنید و در دستور ساب اونت تغییر مکان اسپرایت۲را می دهید
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
سلام دوست عزیز
خیلی ممنون از پاسختون ، اما uid اسپرایت ها مشخص نیست چون به سیستم گفتم اونارو ایجاد کنه هر 3 ثانیه .
کلا ممنون از همه دوستانی که پاسخ دادن ، مشکل حل شد . یه جایی باید میگفتم حذف بشن ، چون نگفته بودم این مشکل ایجاد شده بود و خداروشکر حل شد .