آرایه و پردازش تصویر
Information 
با عرض سلام سوالی در خصوص با پلاگین Array داشتم.با جستجو داخل فروم چیزی دستگیرم نشد حتی چندتا سورس گرفتم ولی دقیقا متوجه نشدم.از اونجایی که این بحث به ریاضی و هم به روش کار با خود پلاگین مربوط میشه صلاح دونستم سوال رو اینجا مطرح کنم و امید است جوابی که قابل درک باشه رو دریافت کنم.
سوال من در رابطه با چیدمان صفحه است که کاربردهایی در ساخت اینونتوری بازی ها داره که مقدار مشخصی داخل تعدادی مربع ذخیره و قابل جابه جایی هستند.یه مثال که از این نمونه دیده بودم کاملا گیج شده بودم حتی کاملا راهنمای کاربر خود سیرا رو هم خوندم ولی قابل درک نبود برام.
به عنوان مثال برای پر کردن لایوت (اندازه های مختلف) با مربع های مشخص به طور دقیق. یا پر شدن محیط انتخاب شده توسط کاربر درون بازی بصورت دقیق با مربع های مشخص شده. اینجا گرید (grid) و ریاضی هست که به کار میاد. میخواستم دوستان اگر نظری یا حتی فرمول خاصی در این رابطه دارند اینجا ارائه بدند.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/1/30، 01:14 عصر)majid tarh نوشته است: با عرض سلام سوالی در خصوص با پلاگین Array داشتم.با جستجو داخل فروم چیزی دستگیرم نشد حتی چندتا سورس گرفتم ولی دقیقا متوجه نشدم.از اونجایی که این بحث به ریاضی و هم به روش کار با خود پلاگین مربوط میشه صلاح دونستم سوال رو اینجا مطرح کنم و امید است جوابی که قابل درک باشه رو دریافت کنم.
سوال من در رابطه با چیدمان صفحه است که کاربردهایی در ساخت اینونتوری بازی ها داره که مقدار مشخصی داخل تعدادی مربع ذخیره و قابل جابه جایی هستند.یه مثال که از این نمونه دیده بودم کاملا گیج شده بودم حتی کاملا راهنمای کاربر خود سیرا رو هم خوندم ولی قابل درک نبود برام.
به عنوان مثال برای پر کردن لایوت (اندازه های مختلف) با مربع های مشخص به طور دقیق. یا پر شدن محیط انتخاب شده توسط کاربر درون بازی بصورت دقیق با مربع های مشخص شده. اینجا گرید (grid) و ریاضی هست که به کار میاد. میخواستم دوستان اگر نظری یا حتی فرمول خاصی در این رابطه دارند اینجا ارائه بدند.

سلام دوست عزیزـ به نظر من سوالتون مفهوم نبود.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
درود. جواب سوال اولم رو گرفتم و لینک آموزش رو همینجا قرار میدم اگر کسی احیانا مشکل مشابه ای داشت رجوع کنند به اینجا. ولی در رابطه با سوال دوم هنوز مشکل دارم. منظور من ساخت یک اینونتوری برای بازی هست که مشابه اون رو میتونید در بازی ماینکرافت مشاهده کنید. که باز با array سر و کار دارد.
سوال سوم هم در رابطه با عمل push و pop است که یکی از کاربرداش رو میشه داخل پیام رسان های مختلف دید. وقتی پیام ها به حد خاصی رسیدند قدیمی ترین پیام حذف یا ذخیره میشود.
سوال من در نحوه اجرای این دو روش بود.
اگر دوستان راه حلی دارند که بتونه کمک کنه لطفا ارائه بدند.
یا حق.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: