چند سوال دارم؟ تازه کارم

سلام بر همه دوستان 16

خوبید؟

راستش من یک تری دی کار هستم که در سطح تقریبا حرفه ای فعالیت میکنم ولی خیلی وقته حال و حوصله تری دی رو به دلایلی ندارم

و حدود 25 26 سال گیمر هستم و با انواع و اقسام کنسول و ... بازی کردم

خلاصه عشق بازی سازی دارم

اونم از نوع پیکسلی و 2 بعدی مثل بازی های سگا و میکرو و ....

جدیدا زدم تو کار یاد گرفتن هنر پیکسلی ( متاسفانه طراحی بلد نیستم و قلم نوری هم ندارم که کارو سخت میکنه )

و تو سایتی که کارهای تریدیم رو میزارم تاپیک زدم ببینم کسی پایه میشه یک بازی 2بعدی مثل کلانتر سگا بسازیم که متاسفانه کسی نبود. یعنی اونجا کلا طراحی کم کسی بلده تک توک

به هر حال تو اینترنت و یوتیوب چرخیدم ببینم برنامه بازی سازی چی پیدا میشه و با برنامه

construct 2 و gamesalad و .. آشنا شدم

ولی گیم سالاد مثل اینکه خروجی ویندوز نداره

گیم میکر هم که برنامه نویسی میخواد البته بدون برنامه نویسی هم میشه ولی سخته انگار

این کنستروکتور 2 یا هرچی تلفظش میکنید هستش که اینم انگار برای پی سی خروجی نداره یا داره nw.js میخواد که من نگرفتم چیه .یعنی میدونم یک برنامس ولی نمیدونم دقیقا قرار ما بازی رو مثلا ساختیم این چه کارش کنه  39 

خلاصه سوالم این هستش

اولین راحت ترین برنامه که برنامه نویسی نخواد و باهاش بشه بازی های 2بعدی مثل  Shovel Knight  ( اگر بازی نکردید بازی کنید عالیه )  و شورش سگا و کلانتر سگا و خلاصه بازی های 2بعدی این شکلی ساخت چیه؟ بدون برنامه نویسی

برنامه زیاده ولی توشون این کنستراکت 2 و گیم سالاد راحت ترن انگار . منتهی یک چیزی میخوام بازی رو برای کامپیوتر خروجی بده. این کنستراکت برای کامپیوتر خروجی میده؟ منظورم تحت وب نیست. منظورم به صورت EXE مثل همین بازی هایی که هرروز داریم بازی میکنیم

و آموزش فارسی هم داره این برنامه؟ که در حد درست و حسابی آموزش بده که من بتونم یک بازی مثل بازی های که گفتم رو بسازم یا نه؟ چون آموزش خارجی هستش نوشته 60 بازی نگاه سطحی کردم همشون در حد بازی آتاری بود لامصب 24 

برای اندروید هم خروجی میده راحت درسته؟؟ یک کامنت خارجی میخوندم طرف بازی ساخته بود بالای 100 مرحله میگفت لگ میزنه

البته نمیدونم کدوم پلتفرم بود

خوب خلاصه من نوبه نوبم تو این قضیه

راستی این ورژن های پولی رو نمیشه استفاده کرد؟ چون انگار پولی ها میشه برای کامپیوتر بازی رو داد :-؟ معمولیش تحته وبه

و این ورژن 3 رو دارید شماها؟

دیگه لطف کنید هرچی توضیح نیاز هستش خودتون بهم بدید ممنون میشم

63 41

راستی اگر یک روزی هوس کردید بزنید تو کار تری دی و این حرفها من سایت مصطفی تری دی عضوم و میتونم کمکتون کنم

آیدی من اونجا

madmaster 3d

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز

قبل از هر چیز بگم یادگیری گرافیک لزوما به قلم نوری نیاز نداره مگه اینکه بخواید تو سطح دیجیتال پینتینگ کار کنید
اما در مورد این سبک پیکسل آرت که گفتید فقط تمرین و حوصله برای یادگیری اون لازمه

خب بریم سر بحث اصلی

کانستراکت یه موتور بازیسازی هست که پایه اش تحت وبه ولی برای پلتفرم های زیادی خروجی میگیره
که البته هر کدوم روش های خاص خودش رو داره

(1397/2/30، 04:07 عصر)alipower نوشته است: اولین راحت ترین برنامه که برنامه نویسی نخواد و باهاش بشه بازی های 2بعدی مثل  Shovel Knight  ( اگر بازی نکردید بازی کنید عالیه )  و شورش سگا و کلانتر سگا و خلاصه بازی های 2بعدی این شکلی ساخت چیه؟ بدون برنامه نویسی

از نظر خود من انتخاب انجین به چیزی که میخواید بسازیدش بستگی داره
شما که فقط دنبال راحت ترین انجین میگردید همین کانستراکت گزینه ی خیلی خوبیه
گزینه های دیگه ای مثل گیم میکر هم گزینه ی بدی نیست و کدنویسیش هم چندان سخت نیست و با خوندن رفرنس هاش و تمرین میشه اونو یاد گرفت.
حالا دیگه کاری به موتور های دیگه مثل یونیتی و گودوت نداریم، اونا هم به همین صورت هستن

بیشتر باید به این نگاه کنید که با کدوم راحت ترید

نقل قول: آموزش فارسی هم داره این برنامه؟ که در حد درست و حسابی آموزش بده که من بتونم یک بازی مثل بازی های که گفتم رو بسازم یا نه؟
دوره ی جامع کانستراکت رو ببینید.
البته به نظرم به آموزش های سایت سیرا و رفرنس های سایت سیرا هم یه نگاهی بندازید.

نقل قول: برای اندروید هم خروجی میده راحت درسته؟؟ یک کامنت خارجی میخوندم طرف بازی ساخته بود بالای 100 مرحله میگفت لگ میزنه

در این مورد نمیتونم واقعا نظر بدم!!
چون خروجی گرفتن برای اندروید تو کانستراکت یه کم مشکله و اگه خود پروژه بهینه نباشه و مراحل خروجی رو درست طی نکنید احتمال زیاد پروژه پرفورمنس خیلی پایینی میگیره و در مورد عدم وجود باگ هم تضمینی نیست.

پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، ghasem ، alipower ، shazde ، mostafanastary ، shameasokhteh
درود بر شما

ببخشید خیلی مختصر جواب سوالاتتون رو میدم:

برای ساخت اسپرایت و کاراکتر پیکسلی من برنامه Aseprite رو پیشنهاد میکنم.

با گیم سالاد کار نکن. پرداخت ماهیانه داره که تو کشور ما این کارها جواب نمیده. کانستراکت به مراتب قویتر و بهتره.

گیم میکر سخت نیست. فقط باید براش وقت بذاری. خروجی هاش خیلی عالیه.

کانستراکت خروجی پی سی و مک و لینوکس هم داره.

راحت ترین انجین برای مثالی که زدید همین کانستراکته . آموزش فارسی هم داره. همین انجمن رو سرچ کن

کانستراکت برای آندروید خروجی میده . اما یه کوچولو کار میبره. بالای 100 مگ لگ نمیزنه. خصوصا اگه آرت ورک هات رو اکسترنال کنی

نسخه ی 3 کانستراکت کرک نمیشه. چون باید آنلاین بشی. مثل همون قضیه ی گیم سالاد شده

موفق باشید

پانوشت : ببخشید پستم همزمان شد با مهدی جان.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، ghasem ، amirgamer ، alipower ، shazde ، shameasokhteh ، Hossein
مرسی از دو دوست عزیز

پس همین برنامه باید خوب باشه. حالا فعلا باید طراحی و پیکسل آرت رو قوی شم

آخه با موس خیییییییییییییییییلی سخته کشیدن یک دایرش تا به قلم نوری

این 100 مگ که فرمودید برای اندروید بود دیگه؟

آره گیم میکر یکبار خیلی قدیم نصب کردم چیزی نفهمیدم

تو انجمن دیدم آموزش فارسی این برنامه هستش منتهی لینک خرید چیزی ندیدم. حالا خارجیش هم ببینم میفهمم مشکلی نیست

بازم تشکر از شما دوستان

برای تشکر از شماها یک چیزی بهتون معرفی میکنم مثل چراغ جادو تو زندگیتون هستش از دستش ندید

چه مجردید چه متاهل به دردتون میخوره

یک آقایی داریم تو ایران به اسم دکتر شاهین فرهنگ که مدرک دکترای روانشناسی تریبتی از دانشگاه ییل آمریکا دارن
ایشون تو شهرهای محتلف ایران رایگان چندین ماه سخنرانی کردن و در مورد 3 موضوع مهم صحبت کردن

ازدواج موفق

خانواده موفق ( به درد متاهل ها میخوره و شمایی که در آینده متاهل میشی )

انسان موفق

مهم نیست چقدر تلاش فیزیکی بکنی. تا وقتی قوانین این دنیا رو رعایت نکنی به هیچ جا نمیرسی. حتما این 3سخنرانی رو بخرید تماشا کنید

خداشاهده این حرفام نه تبلیغه نه جیب من پول میره

برید سایت  kht.ir بعد قسمت درباره ما بعد قسمت  نمایندگی ها

بازم مرسی از شما دوستان 21

فقط نگفتید این ورژنی که تو سایت گذاشته شده؟ اون ورژن مفتیه هستش؟ یا اون ورژن حرفه ایش؟ چون مثل اینکه برای خروجی گرفتن برای کامپیوتر ( exe ) منظورمه. ورژن حرفه ایش نیازه

بازم مرسی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/2/30، 07:04 عصر)alipower نوشته است: فقط نگفتید این ورژنی که تو سایت گذاشته شده؟ اون ورژن مفتیه هستش؟ یا اون ورژن حرفه ایش؟ چون مثل اینکه برای خروجی گرفتن برای کامپیوتر ( exe ) منظورمه. ورژن حرفه ایش نیازه

منظورتون از ورژن حرفه ای چیه دقیقا؟ اگه منظورتون کرک شده اس که نه، باید خودتون کرکش کنید که کار سختی هم نیست.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1397/2/30، 07:35 عصر)mahdi_R8095 نوشته است:
(1397/2/30، 07:04 عصر)alipower نوشته است: فقط نگفتید این ورژنی که تو سایت گذاشته شده؟ اون ورژن مفتیه هستش؟ یا اون ورژن حرفه ایش؟ چون مثل اینکه برای خروجی گرفتن برای کامپیوتر ( exe ) منظورمه. ورژن حرفه ایش نیازه

منظورتون از ورژن حرفه ای چیه دقیقا؟ اگه منظورتون کرک شده اس که نه، باید خودتون کرکش کنید که کار سختی هم نیست.

سلام

نگاه کنید تو سایتش که میرید یک ورژن مفتی گذاشته که هیچی
یک ورژنم هستش که لایسنس میخواد که امکانات بیشتری رو شامل میشه

الان این ورژنی که تو سایت هستش؟ همونه که پولیه و امکانات بیشتری داره؟ یا همون مفتیس؟

احتمالا پولیس دیگه چون میگی کرک
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
نسخه پولی رو دانلود کنید بعد کرکش رو دانلود و استفاده کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، alipower ، Mehrdad ، shameasokhteh
(1397/2/30، 07:57 عصر)shazde نوشته است: سلام
نسخه پولی رو دانلود کنید بعد کرکش رو دانلود و استفاده کنید.

مرسی از شما و همه
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: