حلال یا حرام؟
سلام بر شما دوستان.
میگم ما که لایسنس کانستراکت رو خریداری نکردیم و پولی بابتش ندادیم ایا درامد ما حرام است؟
به نظر من که بله هست.تحقیق کردم و گفته شده فقط در صورتی که سایتی که نرم افزار رو می فروشه ایران رو تحریم کرده باشه و خودش نفروشه اونطوری حروم نمیشه.وقتی می تونیم بخریم و کرک می کنیم حرامه.درسته؟
قیمتش هم چیزی حدود سالی 100 دلاره.(به قیمت امروز 420,000) که ان چنان قیمت گرونی نیست.
خوب نظراتتون رو اعلام کنید.
اگر کمکت کردم میتونی سپاس رو بزنی
یا مثلا یه اعتباری چیزی بدی... 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem
سلام

اولا، این خیلی خوبه که بچه های انجمن دنبال حلال و حروم بودن در زندگی شون هستند و در این مورد ان شاء الله که مال حروم وارد زندگی هیچ کدومممون نشه.

اما در مورد کانستراکت، مسئله اونطوری که شما هم میگین نیست، قبلا در این مورد بحث های زیادی شده، اگه شما تشخیص میدین برای خودتون حرومه، میتونین استفاده نکنین(که به نظرم خوبه) اما با دلایل زیادی که میشه گفت، کشور تولید کننده ی همین نرم افزار( بحث شخص تنها نیست) کاملا با ایران دشمنی داره. دیگه دلایل رو خودتون یا میدونین یا میتونین سرچ کنین و ...

در مورد قیمت هم که گفتین 100 دلار الان میشه 420 هزار تومن، نه دوست عزیز، اینطوری نیست، الان دلار اینترنتی حدود 7500 تومنه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، danials008 ، shazde ، _1515Team_ ، ghasem
باز هم بحث حلال و حرومی...
یه وقت بد برداشت نکنید...، ولی امیدوارم همه مون تو همه ی امور زندگی این شکلی پیگیر حق الناس باشیم...

من خودم نمیدونم چی بگم در این مورد
حقیقت از این قراره که آیت الله مکارم شیرازی در این مورد گفتن استفاده از نرم افزار های کرک شده که مربوطه به کشور های است ، که با مسلمانان در حال جنگ هستند اشکالی ندارد،مثل :آمریکا و انگلیس و اسرائیل و...
در واقع همونطور که همیشه تو اینجور بحث ها گفتم این نرم افزارا غنائم جنگی هستن 22

خب این از این...
اما از یه طرف دیگه اینو هم در نظر داشته باشید که خود این شرکت ها که با مسلمون ها که جنگ ندارن! دولت شون با مسلمونا جنگ داره
وگرنه چرا خودشون باید بیان ما رو تحریم کنن؟؟

این نقل قول رو هم برای حسن ختام از آقای Mehrdad اضافه می کنم:

نقل قول: من با استناد به قران براتون میگم چون بیش از 10 بار اونو خوندم . هیچ جای اون نیومده که اگر کسی دزدی کرد شما هم ازش دزدی کن .پس سرقت به هر نوعی که فکر کنید اشکال داره و توجیهی هم براش نیست . این تا اینجا .

من کلا با خارج کشور زیاد کار میکنم . مورد استفاده از کرک رو براشون گفتم . حرف بسیار جالبی زدن که شاید به درد همه ی ما بخوره

پرسیدم شما هم از برنامه های کرک شده استفاده میکنید ؟

جواب این بود : ما فقط از تریال ورژن برنامه استفاده میکنیم . وقتی کار کردیم و دیدیم خیلی به درد کارمون میخوره اونو میخریم .
دوباره من پرسیدم که تریال ورژن ها همه ی قابلیت برنامه را نداره و زود اکسپایر میشه . اون موقع چی کار میکنید .
گفت : از کرک ها هم به نوعی استفاده میکنیم " اما کسب درامد نمی کنیم " . صرفا یادگیری . شرکت های سازنده این برنامه ها خیلی خوشحال میشن شما با برنامه هاشون که کلی براش زحمت کشیده اند کار کنید .

پس تا زمانی که شما داری برنامه رو یاد میگیرید از هر نوع کرکی استفاده کنید .اما اگه با اون برنامه پول بدست آوردید قطعا حق سازنده رو باید پرداخت کنید. " چون اونا راضی نیستن".

پاسخ

سپاس شده توسط: danials008 ، shazde ، Mehrdad ، _1515Team_ ، ghasem ، shaygaaan
البته، این که قرآن نگفته دزدی کنین از کسی که از شما دزدی کرده رو ، نمیتونم رد یا تصدیق کنم(چون نه مفسر قرآن هستم و نه تخصص خاصی دارم در این زمینه و به دلیل همینم ما مقلد مرجعمون هستیم)
اما خب ایاتی در قرآن هم هست که در مورد غنایم جنگی 4  اومده، و در مورد یاینکه این شرکت ها خودشون ما رو تحریم نکردن، درسته، اما همین شرکت ها، همین افراد، به آدم ها و دولت هایی رای میدن که بیشترین حمایت رو از دشمنان مسلمونا دارن یا خودشون مستقیما با مسلمونا میجنگن! همین انگلیس که الان شرکت سیرا( اگه اشتباه نکنم توی انگلیسه دیگه!!! ) چقدر علیه یمن و ایران و سوریه و ... هست؟

برادران عزیز من، من خودم به شخصه، چندین میلیون تومن(البته به پول خودمون) از همین شرکت های انگلیسی و آمریکایی ، طلبکار هستم! و به خاطر تحریم یا بهتره بگین دزدی! پولم رو نمیدن!

مگه غیر اینه که همین مالیاتی که همین شرکت ها میدن، میشه BBC و میشه علیه ما؟

اما بازم میگم، به هر صورت، نظر مرجع تقلید در وهله اول، و دل خودتونه که میخواین چیکار کنین
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، danials008 ، shazde ، _1515Team_ ، ghasem ، mahdi.p
دوستان به نظر من که اشکالی نداره اما برای اینکه مطمئن بشید خیلی راحت میتونید زنگ بزنید به دفتر مرجع تقلیدتون و سوال کنید ، اگه خیلی نگران حلال و حرومید . 
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، danials008 ، _1515Team_
سلام ، 
خیلی هم عالی که واقعا انقد داریم از این فرهنگ درست حمایت میکنیم ولی خب ی سوال میپرسم واقعا الان این سوال درسته ؟ بزارید یکم براتون بازترش کنم موضوع رو : 
ببینید ما داریم از نرم افزارهای کرک شده استفاده میکنم که جدا از بحث های سیاسی و دینی کرک یک نرم افزار پولی و استفادع بصورت رایگان و در اخر درامد زایی و ندادن حق سازنده واقعا کاری بدور از انسانیت (من کلا چون زیاد در اینجور مسائل دینی سر رشته ندارم کاری به اون قسمتش ندارم و فقط بعد اجتماعی قضیه رو بررسی میکنم و اون قسمت دیگش رو میسپارم دست مفسران و ... ) هستش . ببینید جدا از هر ملتی و هر عقیده ای اون چیزی که  مهمه عقیده خود ماست و نحوه زندگی ما ، بنظر من کرک و استفاده از نرم افزار های پولی تا جایی که ما از اون برنامه سود مالی ای نبردیم مشکلی نداره و فقط میتونم بگم داریم زمینه ساز معروفیت و جامعه گیر شدن اون نرم افزار میشیم که به نفع خود اون شرکت سازنده هم هست به نوعی چون داره انجینش تبلیغ میشه ، اما قسمت مهم قضیه زمانی هستش که ما میایم و از این برنامه ها درامدزایی میکنیم ، خب به عنوان مثال زمانی که یک بازی با 10 میلیون دانلود رو میبینیم که از کیفیت بالایی برخودار هستش قطعا میریم دنبال اون انجینی که سازنده بازی ازش استفاده کرده و این همون بحث تبلیغ نرم افزاره که گفتم و این یعنی 10 میلیون طرفدار میان و بازدید میکنن از این نرم افزار ولی حالا وقتی ما این بازی رو غیر رایگان قرار بدیم خب طبیعتا اینجا انسانیت حکم میکنه که سازنده های اون نرم افزار هم حق زحمت های خودشون رو بگیرن و بنظرم اگه درامد بازیتون درحدی بود که میتونستید لایسنس بازی رو بخرید یک ثانیه دریغ نکنید ، 

اما بحث اصلی ما هستیم و این انجمن : دوست عزیز 1515team ببینید حقیقت این ماجرا این هستش بازی های مستقل ما قراره چقد فروش بره ؟ ایا واقعا شما به کیفیتی میرسید که نیاز باشه لایسنس یک شرکت رو خریداری کنید و بصورت حرفه ای کار کنید ؟ بازی سازی مستقل تو ایران واقعا ارزشش رو داره ؟ بدون حمایت ، بدون یک فضای اموزشی درست و ... (دوستان منظور بنده از حمایت ، حمایت تا قبل از ارائه یک بازی هستش که هدف اصلی این حرف همون بودجه ها و سرمایه گذاری ها هستن لطفا از این حرف برداشت دیگه نکنید  4 ) ؟ شما میگید 100 دلار جای لاینسس یک برنامه ای بدیم که شاید اخر درامد ما ازش 500 تومن باشه و حالا در مواردی خاص نهایت 10 میلیون تومان ! بنظرم که با این درامد ها حتی شما برید به خود سازنده های نرم افزار هم میزان درامدتون رو بگید شاید از شما چیزی نخوان همون بحث تبلیغ نرم افزارشون براشون کافی باشه ! البته قصد من توهین به تمام دوستان این انجمن از لحاظ کیفی بازی نیست و میدونم و ایمان دارم که همه توسعه دهنده های بازی ایرانی در هر کجا تمام تلاششون رو برای بهترین کیفیت ممکن انجام میدن ! مهم این قسمت حمایت هاست که بنظرم فقط هدر دادن سرمایه باشه این حرکت و از نظر بنده انسانیت این رو حکم میکنه که بعد از ساخت بازی (به هیچ وجه اگه مستقل کار میکنید قبلش این کار رو انجام ندید چون ممکن ضرر بدی ببینید) میزان درامدتون و حتی اون برنامه ساحته شده رو به سازنده های نرم افزار نشون بدید تا دیگه اونا تشخیص بدن که چیکار کنید و اینطوری نگرانی هاتون هم از بابت حلال و حروم برطرف میشه و شاید ... 

امیدوارم که همه روزی به موفقیت های بزرگ برسن و بتونن یکی یک لایسنس جداگونه برای خودشون داشته باشن از هر شرکتی ک میخوان  3 راحت به کارهاشون برسن و بیخیال این قضیه ها بشن ! تنها چیزی که الان مهمه موفقیت شماست و تلاشتون برای ساخت بهترین ها ، این چیزها فعلا جای بحثش نیست و بهتره فعلا تمرکزتون رو بزارید برای ساخت بازی های بهتر تا حلال و حروم کردن ، موقع درامد زاییتون که شد بشینید با خیال راحت حلالیت کسب کنید و لذت ببرید ... 

موفق باشید 

پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، _1515Team_ ، ghasem
من یه چیزی اضافه کنم فقط :

در مورد حلال یا حرام بودنش قطعا حرامه. شک نکن. پول در آوردن با اموال مردم یعنی دزدی و این دیگه تفسیر هم نداره. ممنون از مهدی جان که نقل قول حرف های منو دوباره اینجا گذاشت.

اما من یه راه دیگه هم خدمتتون عرض میکنم. شما مستقیما به سازنده ایمیل بزن و صادقانه وضعیت پرداخت و اوضاع مالیه خودت رو بگو. حتی اگه نمونه کاری هم داری بهشون نشون بده. مثلا به تام یا اشلی سازندگان کانستراکت بگو که ما تو ایران هستیم و ایران تحریم اقتصادیه و فقط هم پورت آندرویدتون رو کار داریم . میتونیم بعد از سود دهی بالا پول شما رو پرداخت کنیم یا نه؟ من 90 درصد بهتون میگم اونا اجازه میدن.
 من تا حالا 3 بار اینکار رو کردم. یکیش یه برنامه ی انیمیشن سازی بود که بنده خدا گفت من وضعیت شما رو تو ایران میدونم و یه لایسنس مجانی بهم داد!!!!! . یکی دیگشون هم اینو نوشت :

"مهرداد عزیز ما خوشحال میشیم شما با برنامه ی ما کار کنید. من مشکلات شما رو خوندم. شما اجازه دارید کار کنید و هر وقت به سود دهی دو برابر قیمت برنامه رسیدید اونو از ما بخرید"

پس کل حرف من اینه که اگر واقعا مثل من ناراحت درامد زایی نادرست هستید حداقل از سازنده کسب اجازه کنید. یه ایمیل ساده بیشتر نیست. مطمئن باشید اونا خیلی روی مشتری ها حساس هستن و راهی رو براتون باز میکنن.

بازم میگم اونا خیلی خوشحال میشن شما با برنامه شون کار کنید. و اجازه گرفتن ازشون اونها رو بیشتر خوشحال میکنه.

پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، danials008 ، shazde ، _1515Team_ ، ghasem ، hamid5700
سلام.
خوب با تشکر از همه دوستان من به جوابی که مورد نیاز بود رسیدم.
به سازندگان ایمیل میزنم.
فقط یه چیزی(با اینکه به این انجمن ربطی نداره)
الان این همه بازی که تو این 10 سال دانلود کردم و این همه نرم افزار کرکی رو چی کار کنم؟ 17
اگر کمکت کردم میتونی سپاس رو بزنی
یا مثلا یه اعتباری چیزی بدی... 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008 ، Mehrdad ، ghasem
(1397/3/8، 03:19 عصر)_1515Team_ نوشته است: الان این همه بازی که تو این 10 سال دانلود کردم و این همه نرم افزار کرکی رو چی کار کنم؟ 17

خداییش سوال سختی کردی. اما دمت گرم که اینقدر برات مهمه.

ببین من نمیتونم جواب این سوالتو بدم امیدوارم مصطفی و مهدی و محمد و دانیال و بقیه کمکی بکنن. اما یه چیزی میگم: اگه الان متوجه شدی که باید راه درست رو بری از همین الان دیگه اشتباه نکن.

خودم به شخصه که اینقدر دارم شعار میدم برنامه ی کرکی ندارم. و همه رو یا خریدم یا هدیه گرفتم ( من کارم کلا با خارج کشوره و خیلی مواقع میگم برام برنامه بخرن ) .  ویندوزم هم که اصل روی لپ تاپم بود. آفیس هم از آنلاین Bing استفاده میکنم. یا همین wordpad کارم رو راه میندازه.

اما واقعا حرفت درسته ... با این همه mp3 و بازی و فیلم که دانلود کردیم و میکنیم چیکار کنیم 2
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، mahdi_R8095 ، _1515Team_ ، danials008 ، ghasem
در یک جواب کلی، بعد از تمام صحبت ها، بهترین کار، همون تماس در دفتر مراجع هست، اینکه خود نفر به یقین برسه، بحث دیگه ایه، اما اینکه مرجع هر کسی نظرشون در مورد این قضیه چی هست رو باید از دفترشون بپرسین.

من به شخصه، نرم افزار، سریال، فیلم، آموزش و ... ایرانی رو غیرقانونی و کپی استفاده نکرده و نمیکنم. اما نرم افزار خارجی که مطمئن باشم نفرش مسلمون نیست، تا دلتون بخواد استفاده کردم. حالا هم با یقین خودم و هم با سوالی که در این رابطه پرسیدم از دفتر مرجع.

پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، shazde ، mahdi_R8095 ، _1515Team_ ، danials008 ، ghasem

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,724 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,187 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 4,984 1400/5/26، 02:11 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  جشنواره بازی های هایپر کژوال Kwalee amin COD 2 4,482 1400/4/18، 07:14 عصر
آخرین ارسال: mamfan