بهترین پیشنهاد واسه تبلیغات
سلام دوستان 
یه موضوع که خیلی ذهن من رو درگیر کرده اینه که چطور میشه واسه بازی تبلیغ کرد که دانلود بالایی داشته باشه ؟؟؟
پیشنهاد شما چیه ؟؟؟ شرکت های بازاریابی یا تبلیغات سایت ها یا ... ؟؟؟ ضمنا هزینش هم کم باشه و قابلیت پرداختش رو داشته باشیم ؟؟؟ 
گفتم این قضیه رو با شما درمیون بزارم ببینم نظر شما چیه . ممنون میشم پیشنهاد بدید تا باهم به یه راه خوب برسیم . 39 39 39
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008
سلام خدمت شما دوست عزیز . 
حقیقتش سوالتون خیلی جای بحث داره ولی سعی میکنم بصورت خلاصه جوابتون رو بدم چون هیچکس از شنیدن جواب طولانی خوشش نمیاد  3 

خب در مرحله اول بگم که جاهای زیادی هستش واسه تبلیغات از شبکه های اجتماعی گرفته تا تلوزیون و اینترنت و ... چیزی که حتما باید بهش توجه کنید این هست که مخاطبانتون کیا قراره باشن ! ببینید وقتی شما یک بازی مثلا اکشن رو برید توی فضایی که همه اهل فضای رمانتیک و اینجور چیزا هستن تبلیغ کنید ، قطعا به جواب درستی نمیرسید و این میشه تبلیغ بیهوده ! پس باید تو مرحله اول بیایید مخاطبان بازی و مکان مناسب رو واسه تبلیغ انتخاب کنید . 

از طرف دیگه شما دنبال دانلود بالا هستید ! بیایید فکر کنید ببینید ایا بازی واقعا ارزش تبلیغ رو داره ! اگه داشت اون وقت اقدام به تبلیغ کنید . بهترین جا ها واسه شروع همین انجمن ها و امثال این انجمن های بازی سازی هستن (هرچند که تجربه ثابت کرده اون حس رقابت باعث بعضی کامنت های واقعا سطح پایین میشه واسه تخریب شما اما خب شاید یچندتایی توشون ادم درست پیدا شد و نظر منطقی دادن  4 ) . جای دیگه هم که بنظرم خیلی میتونه مفید باشه کانال های استودیو های کوچیک مثل همین کانال های بچه ها خودمون یا کانال های اموزشی ، به هر حال قطره قطره باید جمع بشه دیگه ، تا اینجا که میشه گفت هیچ هزینه ای نشده واسه تبلیغ اما با هزینه بخوایم حساب کنیم شما میتونید سمت وبسایت های نقد بازی ، اموزش بازی سازی و استودیو های نسبتا خوب برید و درخواست تبلیغ کنید و مبلغی هم به اونها بدید . (جای خاصی رو نام نمیبرم که تبلیغ نشه) . 

حقیقتا الان دیگه دوره ای شده که با سرچ توی گوگل میتونستید راحت جوابتون رو پیدا کنید ولی خب حالا که تایپیک زدید بهتره بگم مهم ترین نکته همون مرحله اوله یعنی پیدا کردن مخاطب تبلیغ مناسب و بس !!! راه های تبلیغی هم با توجه به این عنصر فیلتر میشن و با توجه به فیلتر دوم شما یعنی محدودیت بودجه فک نکنم دیگه چیزی برای انتخاب بمونه و میشه قشنگ به نتیجه مطلوب رسید . 

موفق باشید . 

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
بسیار عالی اما من خودم رو مثال میزنم . من هم یه کانال تلگرام و یه پیچ تو اینستاگرام دارم . اما اگه یه نفر بیاد بگه این تبلیغ رو برام بزار تو کانالت ، خب اون کانال من کلا جمعیتش زیر صد نفره و اگه میخواستن دانلود کنن بازیای خودم رو دانلود میکردن . پس به نظرم این راه خیلی باعث افزایش دانلود نمیشه . منظور من در اصل این شرکت های بازاریابی که به ازای نصب ازت هزینه میگیرن . اونا بود . میگم توی اونا پیشنهادی ندارید ؟؟؟
تبلیغ و پرداخت هزینه به ازای نصب هم واسه اون شرکت خوبه و هم واسه توسعه دهنده سوده داره و به قولی نه سیخ میسوزه نه کباب . نظر شما چیه ؟؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: