save کردن یک تکست
سلام

من میخوام توی یک لایوت یک متن یا یه عددی رو از کاربر بگیرم. بعدش اگه کاربر رفت توی یک لایوت دیگه یا اصلا از برنامه رفت بیرون و برگشت همون عددی که گرفته بودم باشه و تغییر نکنه. 1
من چندتا متغیر ساختم و مقدارشم 0 گذاشتم و گفتم اگه فلان چیز شد اون متغیر مثبت 1 بشه و تکست هم با اون متغیر یکی بشه.
و همچنین گفتم هر لحظه متغیر ها با تکست ها یکی باشن. مشکل اینجاست وقتی مثلا متغیر و تکست میشن 10 و کاربر میره بیرون و دوباره میاد چون اون اول متغیر هارو valu=0 گذاشتم دوباره عدد ها(تکست ها) میشن0  20 20

چه کنم؟ 17 30 63
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
باید متغیر ها رو ذخیره کنی با local storage میتونی این کارو بکنی سورسش تو انجمن هست
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام
همونطور که دوستمون گفتن با لوکال استورج.
خیلی هم قبلا بحث شده و فقط کافیه سرچ کنید تا آموزشش رو پیدا کنید.
و لطفا قبل از ارسال تایپیک جدید , سرچ کنید شاید قبلا کسی سوال شما رو پرسیده باشه و جواب هم گرفته باشه و نیاز نباشه که شما تایپیک جدیدی باز کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
حالا میشه این تاپیک و پاک کرد و یا پیشوند حل شده بهش داد.
باید سرچ میکردم که نکردم و اشتباه کردم. ولی حالا که سرچ کردم هم به جوابم نرسیدم. یعنی بود ولی چون من تجربم کمه درست نفهمیدم.
مثلا key برا هر متغیر رو و اینکه دقیقا چی بنویسم اگه بخوام اون تکستم عدد توش سیو بشه رو نفهمیدم....!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نه نیازی به حذف نیست
ولی برای دفعات بعد , اول سرچ کنید.

این سورس ساده ترین سورسی هم برای ذخیره با لوکال استورج و اونت های زیادی هم نداره(فکر میکنم نهایتا 5 اونت باشه)و گیج نمیشید اگه اشتباه نکنم متن هم برای اونت ها گذاشتم که کارش چیه.

Local Storag
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: