پلاگین تبلیغات برون برنامه ای AdSdk
Star 
سلام

سایت AdSdk تبلیغات برون برنامه ای راه اندازی کرده که از طریق لینک های زیر می تونید پلاگین و سورس راهنمای استفاده از اون رو دانلود کنید:

راهنمای استفاده:
  1. پلاگین را به پروژه اضافه کنید.
  2. پلاگین فقط یک اکشن دارد. اکشن Initialize را در جای مناسب قرار دهید:
[تصویر:  adsdk.png]
  • Developer Id: شناسه ای که از پنل خود در سایت AdSdk دریافت کرده اید.
  • Test Mode: تبلیغات تستی (Enable: فعال / Disable: غیرفعال)
  • Ad Enabled: فعال بودن و نمایش تبلیغات (True) / غیرفعال بودن و عدم نمایش تبلیغات (False)
  پاسخ

سپاس شده توسط: shayan100 ، shazde ، kakmamad ، hasansanaei ، amirho24 ، Amir DARK ، Appygam ، danials008 ، mhc ، mehrdad.ch ، oak ، amin hosseini
سلام آقا میلاد.بازهم تشکر.
54 54  54  54  54  54  54 
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1397/4/24، 07:22 عصر)miladesign نوشته است: سلام

سایت AdSdk تبلیغات برون برنامه ای راه اندازی کرده که از طریق لینک های زیر می تونید پلاگین و سورس راهنمای استفاده از اون رو دانلود کنید:

راهنمای استفاده:
  1. پلاگین را به پروژه اضافه کنید.
  2. پلاگین فقط یک اکشن دارد. اکشن Initialize را در جای مناسب قرار دهید:
[تصویر:  adsdk.png]
  • Developer Id: شناسه ای که از پنل خود در سایت AdSdk دریافت کرده اید.
  • Test Mode: تبلیغات تستی (Enable: فعال / Disable: غیرفعال)
  • Ad Enabled: فعال بودن و نمایش تبلیغات (True) / غیرفعال بودن و عدم نمایش تبلیغات (False)

اقا میلاد چطور برای من تست کار نکرد هم با دولوپر ای دی خودم تست کردم هم با یکی داخل سورس
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
آثا میلاد دوستان راست میگن افزونه کار نمیکنه.من با همه روش ها تست کردم
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amir DARK
رو حالت تست کار کردید؟

بعد باز شدن برنامه یه 30 ثانیه صبر کنید تبلیغ رو نشون میده
  پاسخ

سپاس شده توسط: kakmamad ، oak
(1397/4/27، 05:58 عصر)miladesign نوشته است: رو حالت تست کار کردید؟

بعد باز شدن برنامه یه 30 ثانیه صبر کنید تبلیغ رو نشون میده
من رو حالت تست، تست کردم اما جواب نمیده 20
  پاسخ

سپاس شده توسط:
وقتی بازیتو نصب کردی از بازی بیا بیرون و اینترنتت هم وصل باشه.اونوقت ببین سی هزار بار تبلیغ بالا میاد البته تبلیغ تستی
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amir DARK ، shazde
حالت تست مشکلی نداره اگه میخواید تبلیغات اصلی رو چک کنید باید برید تو قسمت اپلیکیشن های پنلتون ببینید به حد نساب رسیده یا نه. تا وقتی به حد نساب نرسه تبلیغ اصلی رو نشون نمیده
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24 ، shazde ، oak
نسخه جدید پلاگین ad-sdk منتشر شد

لینک دانلود: http://ad-sdk.com/Content/files/adsdkCon...Plugin.zip

پارامتر ها:

پارامتر اول کد مخصوص شما توسعه دهنده می باشد. این کد را در از طریق خود وبسایت می توانید دریافت کنید.

پارامتر دوم برای تست میباشد دقت کنید که به هنگام انتشار برنامه مقدار آن برابر false باشد.
پارامتر سوم برای فعال و غیر فعال سازی نمایش تبلیغ می باشد.میتوانید در زمان هایی که تمایل دارید نمایش تبلیغ را متوقف کنید. اگر مقدار این متغییر را برابر با true قرار دهید نمایش تبلیغ فعال خواهد شد و اگر مقدار آن را برابر با false قرار دهید نمایش تبلیغ غیر فعال خواهد شد

[تصویر:  qidk_construct_2_thumb.jpg]" alt="تصویر: [تصویر:  qidk_construct_2_thumb.jpg]" title="تصویر: [تصویر:  qidk_construct_2_thumb.jpg]" />
  پاسخ

سپاس شده توسط:
به نظر من قسمت فعال/غیرفعال کردن تبلیغات رو باید به صورت اکشن بذارید تا کاربر هر زمانی که خواست تغییر بده.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، shayan100 ، omidamitis ، kakmamad ، oak

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,425 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,382 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,968 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,205 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,614 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo

پرش به انجمن: