انتخاب رندوم لی اوت
Question 
سلام دوستان.
ببخشید من می خوام وقتی تو یک اسپرایت کلیک کردم به صورت رندوم یه layout انتخاب کنه و بره توش. و این layout نیز بین چند تا layout مشخص شده انتخاب بشه (به صورت کاملا random) می تونید بگید چیکار کنم؟
بسیار ممنون 1
23 هدف های بزرگ، انگیزه های بزرگ ایجاد می کنند. 23
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
لطف کنید برای عنوان تایپیک هاتون , عنوان مناسبی انتخاب کنید که موضوع تایپیک رو برسونه
مثلا بگید سوال درمورد انتخاب رندوم لی اوت

تا اگر بعدا کسی این سوال براش پیش اومد و سرچ کرد , تایپیک شما رو پیدا کنه و به جوابش برسه.
____
برای اینکار میتونید اینکار رو بکنید.
کد:
on tap sprite > system >go to layout(by name)
بعدش توی کادر باز شده این رو وارد کنید.

choose("L1","L2","L3")

فقط بجای اسم هایی که من گذاشتم , شما اسم لی اوت های خودت رو وارد کن.
و حتما باید بین "" این باشن.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger ، Amirreza-Yousefi ، S.L.F
بسیار ممنون اسم موضوع رو هم تغییر دادم.
فقط اگه بخوایم برای مثال احتمال انتخاب شدن لی اوت 1 ، 40 رصد باشه اونوقت چی کار کنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/4/30، 02:59 عصر)Amirreza-Yousefi نوشته است: بسیار ممنون اسم موضوع رو هم تغییر دادم.
فقط اگه بخوایم برای مثال احتمال انتخاب شدن لی اوت 1 ، 40 رصد باشه اونوقت چی کار کنم؟

در اون صورت باید یه متغیری از نوع عدد تعریف کنید و یه ایونتی بنویسید که طبق اون این مقدار موقع انتخاب لی اوت به صورت شانسی تغییر کنه، بازه ی تغییراتش رو هم 1 تا 10 بزارید بهتره ترجیحا از اکسپرشن Choose استفاده کنید

بعد باید یه شرط دیگه هم تعریف کنید که اگه متغیر شما اعداد 1 تا 4 بود بره تو لی اوت یک
اینطوری میتونید برای هر رویداد یا اکشنی داخل بازی یه احتمال مشخصی تعریف کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hiddendanger
سلام دوست عزیز . این چیزی که میگم میتونه خبری باشه و میتونه سوال باشه از آقای shazde . اگه جملم خبریه که هیچ اما اگه اینی که میگم نمیشه بگید لطفا . دوست عزیزی که میخوای اینکار رو انجام بدی ، بهتره به جای choose از random استفاده کنی . چون choose یعنی به ترتیب ولی random یعنی تصادفی . حالا اگه اینی که میگم مشکل داره دوستان بفرمایید .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/4/30، 09:03 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام دوست عزیز . این چیزی که میگم میتونه خبری باشه و میتونه سوال باشه از آقای shazde . اگه جملم خبریه که هیچ اما اگه اینی که میگم نمیشه بگید لطفا . دوست عزیزی که میخوای اینکار رو انجام بدی ، بهتره به جای choose از random استفاده کنی . چون choose یعنی به ترتیب ولی random یعنی تصادفی . حالا اگه اینی که میگم مشکل داره دوستان بفرمایید .
تنها فرق اکسپرشن Choose با Random اینه که Random یه عدد اعشاری بین بازه ای که ما مشخص کردیم میده
اما Choose دقیقا بین اون اعدادی که تعیین میکنید یه عدد رو انتخاب میکنه
از نظر من اکسپرشن Choose برای انتخاب شانسی یه مقدار بین یه بازه ی کوچیک مناسب تر از Random هستش
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1397/4/30، 09:03 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام دوست عزیز . این چیزی که میگم میتونه خبری باشه و میتونه سوال باشه از آقای shazde . اگه جملم خبریه که هیچ اما اگه اینی که میگم نمیشه بگید لطفا . دوست عزیزی که میخوای اینکار رو انجام بدی ، بهتره به جای choose از random استفاده کنی . چون choose یعنی به ترتیب ولی random یعنی تصادفی . حالا اگه اینی که میگم مشکل داره دوستان بفرمایید .

همچنین به جای choose نمی تونیم random رو بنویسم ارور می ده و تو choose به صورت کاملا شانسی یه لی اوت رو می ده پس به نظر من هم choose بهتره 3 4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ارور برای اینه که اولش باید این رو بنویس

round
تا یه عدد روند بده مگر نه عشاری میده و لایوت پیدا نمیکنه خراب میشه
اگه یه زمانی ایده ای به زهنت رسید همونجا شروع به کار واسه ایده آن کن چون زمان طلاست
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Amirreza-Yousefi
سلام دوستان. 4
حالا می خوایم که بعد از انتخاب شانسی لی اوت و آوردن اون وقتی تو لی اوت گزینه ای رو انتخاب کردیم بازم رندوم یه لی اوت انتخاب کنه ولی همین لی اوت رو نیاره.
(برای مثال تو لی اوت L1 روی اسپرایت کلیک می کنیم تا یه لی اوت شانسی رو بیاره اونجا خود لی اوت L1 رو نیاره دیگه.)
چ کنم؟
ممنون 63
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما میتونید یک متغیر ایجاد کنید 

مثلا اسم متغیر layout هست

وبگی مثلا اگه رفت توی لیوت L1 مقدار متغیر بشه یک
یا مثلا رف لیوت L3 مقدار بشه 3

بعد بیای بگی به صورت رندو انتخاب کن بزار توی یه متغیر دیگه مثلا RND 

مثلا 1 رو انتخاب کرد یعنی RND = 1

حالا بیاد مقایسه کنه ببینه RND = layout هست یا نه اگه مساوی بود دو باره بصورت رندوم یه عدد انتخاب کنه
و اگه مساوی نبود بره به اون لیوت

-------------------------------
کد:
global variable : layout
global variable : RND

L1 event :
on start of layout > layout = 1
on touched > sprite >set value RND = int(random(1,5))
compare variable Rnd = layout >set value RND = int(random(1,5))
else

goto layout > "L"&RND
حدس فوتبالی :

دریاف از بازار           دریافت از مایکت

بازی با ریاضی :

دریافت از بازار

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Amirreza-Yousefi

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: