سوال در باره صحیح بودن یا نبودن اونت شیت
سلام 
دستان من دارم یه بازی میسازم که برای کد هدیه و ایناش از صفحه رز بلاگ استفاده میکنم اما بقیه چیزاش از هاست.
اما من برا اینکه مثلا کد هدیه و اینا بزارم میخوام یه برنامه درست کنم که از دور این کار رو راحت انجام بدم.
من سه تا متغیر دارم بقیه مسائل و ایناش رو حل کردم ولی وقتی میخوام که به صفحه روز بلاگ بفرسته متغیر هارو این کار رو انجام نمیده.اونت شیت های من پایین هست .هرجاش که مشکل داره بگید تا درستش کنم.(نام های متغیر:codlastوcodnewوcoincodاینا هست)
اونت شیت ها
 button on clicked =ajax send codnaw to URL "http://pars_game.rizblog.com/page/codnaw" (method"POST",tag"codnaw")fاینجا اف اضافیه چون تو نوشتن درست در نمیومد.
مثلا این مال یکی از متغیراس که بقیه هم اینجورین و از درست بودن لین هم مطمئن هستم.
اگه میشه زودتر راهنمایی کنید.
ممنون

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: علیرضا_
دوستان هنوز منتظرم اگه میشه کمک کنید.
غایب
  پاسخ

سلام خدا خیرت بده سه ساعت قبل شما گذاشتن آقای نصری

سورس بازی پازل فیزیک

برو توی سایتش
  پاسخ

سلام
من با آجاکس کارنکردم ولی شاید مشکل از این باشه که توی url بجای رزبلاگ نوشتید ریز بلاگ( rizblog.com )

پاسخ

نه اینجا دستم خورده مگرنه اطلاعات رو میگیره

(1397/5/2، 06:20 عصر)kakmamad نوشته است: سلام خدا خیرت بده سه ساعت قبل شما گذاشتن آقای نصری

سورس بازی پازل فیزیک

برو توی سایتش

خب سورس ایشون که اطلاعات رو میگیره که بلدم.
میخوام بفرستم نه اینکه بگیرم.
خواهشا نوشته رو تا آخر بخونید.
غایب
  پاسخ

سلام توی رزبلاگ نمیتونی اطلاعاتی بفرستی 
با ajax ما اطلاعات رو به دیتابیس میفرستیم ک توی رزبلاگ بهش دسترسی نداریم 
از هاست رایگان استفاده کن یا یه هاست غیررایگان بگیر توی بازی سازی خیلی بهش نیاز پیدا میکنی
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، علیرضا_
سلام دوست عزیز برای استفاده از AJAX دو تا متدد هست یکی post و دیگری get برای متتد get می تونیم از رز بلاگ یا از هرصفحه اینترنتی اطلاعات رو دریافت کنیم ولی برای post کردن اطلاعات نیازمند به اجرای یک اسکریپت هستیم که این امر توی سیستم های وبلاگ دهی ممکن نیست .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، علیرضا_

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: