تعداد دانلود کل در پنل پوشه
سلام دوستان 
میخواستم ببینم چطور میشه تعداد کل دانلود های یه اپ رو در پنل پوشه دید ؟؟؟ توی قسمت اپلیکیشن ها که یه نمودار هست ولی چیزی از اون نمی فهمم . چطور باید تعداد کل دانلود اپ رو ببینم ؟؟؟ (دانلود فعال نه ، دانلود کل)
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 
روی داشبورد کلیک کنید , بعد وقتی صفحه لود شد میبینید که دو تا نمودار هست , بالای نمودار حذف و نصب روزانه یه کادر هست که نوشته نام اپلیکیشن را وارد کنید , روش کلیک کنید و اسم بازی مورد نظرتون رو انتخاب کنید.
بعدش اون دو تا نمودار , آمار اون بازی رو فقط نشون میدن.
که توی نمودار سمت راستی , آبی رنگه آمار کل دانلود ها رو نشون میده.
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
خیلی ممنون ، این رو که میدونم ، ولی میخوام کل آمار رو ببینم ، تعداد زیادی هم دایره هست (برای تاریخ های مختلف ) . حالا من اینرو نمیدونم که تعداد دانلود هر تاریخ رو که داره نشون میده ، معناش این هست که در اون روز این تعداد نصب داشته یا تا اون روز انقد تعداد نصب داشته ؟؟؟ اینرو نمیدونم 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله
هرکدوم از نمودار ها(خط های رنگی)یه چیزی رو نشون میدن : تعداد دانلود و حذف اون روز

اون دایره های بزرگی هم که پایین نمودار ها نشون میده کنارشون نوشته شده که چی هستن دقیقا.
نسخه برنامه تون که مثلا نسخه ی 1 رو چند نفر دارن رو گوشیشون و نسخه های دیگه رو
مثلا میتونید بعد از آپدیت بفهمید چند نفر نسخه جدید رو دانلود کردند و چند نفر هنو روی نسخه ی قبلی هستن
یا چه گوشی هایی بازی شما رو بیشتر دانلود کردند.
  پاسخ

نه شما فک کنم نفهمیدید منظور من رو ، ببینید من الان سوالم اینه : وقتی موس رو میبری رو دایره ها هر کدوم یه عدد نشون میدن .(دایره های آبی) . خب الان این تعدادی که نشون میدن ، تعداد کل نصب ها تا اون تاریخ هست یا نه تعداد کل نصب ها در اون تاریخ ؟؟؟ این رو نمی فهمم.
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما یه عکس بده از نمودار تا ببینم کدوم یکی رو میگید و توضیح بدم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببینید من اصلا با کاربران یکتا و حذف شده و اینا کار ندارم . من فقط با نصب کل (نه نصب فعال) کار دارم . طبق نموداری که شما گفتید ، عکس زیر دو تاریخ مختلف همون نمودار هست . حالا من میخوام بدونم طبق عکس زیر در روز 97/5/7 بازی من 1311 تا نصب داشته یا از روز اول انتشار تا روز 97/5/7 ، بازی 1311 تا نصب داشته . این رو نمیدونم . یا همین طور در روز 97/5/11 بازی من فقط در این روز 1146 تا نصب داشته یا نه از روز اول انتشار تا روز 97/5/11 ، بازی 1146 تا نصب داره . ممنون میشم جواب بدید .
[تصویر:  Untitled.png]

(هر دو نمودار بالا ،همون نمودار تعداد نصب هستند که تاریخشون فرق میکنه)
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
از روز انتشار حساب میشه نصب هاتون
یعنی از روز اول انتشار تا روز 97/5/11 ، بازی 1146 تا نصب داره
  پاسخ

خب بعد یه سوال دیگه . من اگه بخوام فقط تعداد نصب هام شمارش بشه (یعنی اصلا نخوام نوتیفیکیشن بفرستم ، فقط تعداد نصب هام شمارش بشه ) ، اگه پلاگین پوشه رو به کانستراکت اضافه نکنم و به کوکون هم اضافه نکنم و فقط توی پنل پوشه یه اپ با پکیج نیم و اسم بازی بسازم ، تعداد نصب اپ من شمارش میشه ؟؟؟

ضمنا خیلی ممنون
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
نه نمیشه
حتما باید در کانس و کوکون نصب بشن
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لیست بسیار کامل از پابلیشرهای خارجی 2020 Mehrdad 16 10,686 1403/12/24، 08:04 عصر
آخرین ارسال: xcmpunkgtsx
  قبول کردن سفارش شما (:--ALI--:) 0 594 1403/1/30، 09:06 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)
  استخدام چند ردیف شغلی در تهران hasansanaei 0 755 1402/6/1، 02:13 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart یلدا مبارک ? oak 2 2,449 1400/10/4، 09:46 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  پرداخت درون برنامه M.Y 3 2,266 1400/9/27، 03:59 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary

پرش به انجمن: