هوش مصنوعی برای دشمن
سلام

میخوام وقتی پلیر فاصلش با دشمن ... و کمتر از ... شد دشمن به طرفش حرکت کنه و در غیر این صورت دوباره دشمن به حرکت عادیش بین 2 اسپرایت نامرعی ادامه بده. ممنون میبشم راهنمایی کنید.
اگه با مثال باشه که عالی میشه.
[تصویر:  iyi4_6-28-2015_6-38-49_am.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

فکر میکنم بشه که شما با دستوری اون اسپرایت های دو طرف دشمن رو غیرفعال کنین و بعد بگین که
بازیکن که نزدیک شد، دشمن بیاد سمتش، و زمانی که از فلان فاصله، بیشتر شد، حرکت کنه به سمت نقطه ی اولیه و اون اسپرایت ها هم، فعال بشن.

بازم نظر دوستان دیگه مهمه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: esmail33
سلام
فکر کنم میتونید یه گلوبال هم بسازید ک وقتی صفر بود بین اون دو اسپرایت حرکت کنه و وقتی 1 شد بره سمت پلیر
بعد یگید ک وقتی فاصله پلیر ی مقداری شد اون گلوبال 1 بشه
البته فک کنم اینستنس وریبل حرفه ای تر باشه از ساخت گلوبال وریبل
  پاسخ

سپاس شده توسط: esmail33
سلام
این سورسو ببین وقتی به یکی از دشمنا نزدیک میشید به طرف شما میاد.
ولی برا برگشتن به جای اولش به مشکل برخوردم چون هم باید برگرده و هم بین دو آبجکت حرکت کنه .

تعقیب توسط دشمن
  پاسخ

سپاس شده توسط: esmail33 ، mahdikmnh
همون پروژه ای ک آقا قاسم درست کرد رو کامل کردم
فک میکنم همونطور که میخواستید باشه
همونطور که گفتم از اینستنس وریبل هم میشه استفاده کرد ولی من برای اینکه قابل فهم تر باشه از گلوبال وریبل استفاده کردم
بفرمایید
هوش مصنوعی
  پاسخ

سپاس شده توسط: esmail33 ، alii ، mahdikmnh
سلام من به یه مشکل خیییلی بزرگ دست پیدا کردم اونم اینه که دشمنم با حرکات خودم میاد دنبالم چون حالت پلتفرم بهش دادم لطفا بگید چجوری درستش کنم من تقریبا پروژم تموم کردن ممنون میشم واضح جواب بدین بعدش من میخوام تیر پرتاب کنم ولی تیر فقط به سمت زمینه میره ممنون میشم جواب این دوتا سوال رو بدین??
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/10/12، 06:05 عصر)amir.__.azd' نوشته است: سلام من به یه مشکل خیییلی بزرگ دست پیدا کردم اونم اینه که دشمنم با حرکات خودم میاد دنبالم چون حالت پلتفرم بهش دادم لطفا بگید چجوری درستش کنم من تقریبا پروژم تموم کردن ممنون میشم واضح جواب بدین بعدش من میخوام تیر پرتاب کنم ولی تیر فقط به سمت زمینه میره ممنون میشم جواب این دوتا سوال رو بدین??

خوب حالت پلتفرم رو برای دشمنت غیر فعال کن!

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,594 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: