ارسال دربازی
سلام چطوری میشه یه بخشی تو بازی باشه که بازدید اون یا خود بازی یا یه چیزی داخل بازی مثبت یک رکورد برای دیگران ارسال بشه ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.وژدانن خودت فهمیدی چی نوشتی؟سوالت خیلی سخته البته فهمیدنش.
ما که نفهمیدم.خدا خیرت بده سوالتو جوری  بپرس که متوجه بشیم منظورت چیه برادر.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دقیقا من هم نفهمیدم .

فک کنم منظورش اینه که اگه اتفاقی تو بازی افتاد اون رو برای دوستاشون به اشتراک بذارن.مثلا اگه ککسی داخل بازی رکورد بالایی زد رکورد بازی رو واسه دوستان بفرستن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگه اینه که میگی فک کنم با ajax باید بفرسته سرور بعد از دریافت کاربرا از سرور با لوکال نوتیفیمیشن بهشون اعلام بشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/6/20، 09:37 صبح)kakmamad نوشته است: اگه اینه که میگی فک کنم با ajax باید بفرسته سرور بعد از دریافت کاربرا از سرور با لوکال نوتیفیمیشن بهشون اعلام بشه.
فکر می کنم با پلاگین ابزار اندروید آقا میلاد بشه.که مثلا متن (من __ رکورد رو زدم توی هم میتونی این رکورد رو بزنی پس زود بازی رو نصب کن) به اشتراک بزاره با لینک بازی.
  پاسخ

سپاس شده توسط: kakmamad
(1397/6/20، 11:54 صبح)rezamms نوشته است:
(1397/6/20، 09:37 صبح)kakmamad نوشته است: اگه اینه که میگی فک کنم با ajax باید بفرسته سرور بعد از دریافت کاربرا از سرور با لوکال نوتیفیمیشن بهشون اعلام بشه.
فکر می کنم با پلاگین ابزار اندروید آقا میلاد بشه.که مثلا متن (من __ رکورد رو زدم توی هم میتونی این رکورد رو بزنی پس زود بازی رو نصب کن) به اشتراک بزاره با لینک بازی.

تا حالا از این امکان استفاده نکرده بودم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله میشه من خودم امتحان کردم . از طریق اکشن اشتراک متن .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,594 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: