آیا یونیتی برای بازی های تبلیغاتی مناسبه؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم. من برای تبلیغات قصد دارم یه بازی درست کنم. ایده ی داستانو ماجرا و کاراکتر بازی اماده اس. چیزی شبیه به پپسی من که یه بازی تبلیغاتی بود من هم قصد دارم یه بازی تبلیغاتی برای فروشگاه اینترنتی که دارم درست کنم. اما اول از همه میخوام بدونم این کار شدنیه؟ کار جذاب و با کیفیتی در میاد؟ دوم اینکه برای این کار خودم اقدام به یادگیری این نرم افزار بکنم بهتره یا یه متخصص استخدام کنم تا کار رو برام پیش ببره؟ و سوم اینکه چقدر هزینه برمیداره؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/7/19، 03:42 صبح)niceboo.ir نوشته است: سلام دوستان
یه سوال داشتم. من برای تبلیغات قصد دارم یه بازی درست کنم. ایده ی داستانو ماجرا و کاراکتر بازی اماده اس. چیزی شبیه به پپسی من که یه بازی تبلیغاتی بود من هم قصد دارم یه بازی تبلیغاتی برای فروشگاه اینترنتی که دارم درست کنم. اما اول از همه میخوام بدونم این کار شدنیه؟ کار جذاب و با کیفیتی در میاد؟ دوم اینکه برای این کار خودم اقدام به یادگیری این نرم افزار بکنم بهتره یا یه متخصص استخدام کنم تا کار رو برام پیش ببره؟ و سوم اینکه چقدر هزینه برمیداره؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدید

سلام

شما برند نیستید که بخواید تبلیغ بکنید ...
شما شرکت پپسی که نیستید صد درصد ...

روی چی میخواید اصلا ایده بزنید ؟ مثلا کاراکتر بازیتون عطر بزنه بره بازی بازی ؟؟
خب لازمه اولیش برند هست ، صد درصد وقتی برند شناخته نباشه تبلیغات درون بازی هم سخت میشه براش ، پس ساختش بیهوده هست .
دوما اینکه حتی اگر ایده اینقدر خوب باشه که خیلی عالی بتونه کار شما رو در بر بگیره ؛ میتونه تاثیر گذار باشه ، ایده ها و برنامه های زیادی هم میشه براش پیاده کرد ...

یادگیری کامل و حرفه ای کانستراکت مطمئنا ی فرد حرفه ای در زمینه کامپیوتر و اینجور چیزا میخواد ، حداقل یادگیری حرفه ای اون بصورتی که همه ایونت هارو با تمام خلاقیت یاد بگیرید 6 ماه زمان میبره .

شما میتونید ایده خودتون رو بین 1 تا 3 میلیون بدید براتون طراحی کنن ( اگر خیلی پروژه سبک و راحت باشه که بین 100 تا 500 هزار تومان هست ) ( در صورتی که حرفه ای باشه تا 10 میلیون )
اما خب یادگیری اون زمان بر هست و منابع خیلی زیاد و وقت زیادی میخواد ... در حالی که شما اگر همونو به ی نفر با هزینه بدید طراحی بکنه به جای اینکه تازه از ماه ششم شروع کنید به ساخت پروژه که مثلا برای ی حرفه ای شش ماه هم وقت ساخت هست ، مطمئنا شما توی ی سال و با کیفیت پایین تری میسازید و خب اینطوری وقت زیادی هدر میره .

من خودم اگر پروژه خواصی داشتم کسیو استخدام میکردم ، ولی هدف چیز دیگه ای بود . پس یاد گیری برای شما نمیتونه عقلانی باشه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008 ، shazde ، smrm ، hamid5700

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سیستمم مورد نیاز برای یونیتی 5 ^_^ Ali ^_^ 5 4,362 1402/3/5، 10:31 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  کمترین حجم بازی محمد 82 3 1,138 1401/11/16، 11:29 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  خروجی IL2CPP در یونیتی arshia ajoudani 2 1,659 1401/11/11، 11:09 صبح
آخرین ارسال: abedi
  خروجی وب M.Y 0 1,026 1401/8/1، 04:36 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  سوال در مورد دوره شوتر اول شخص استاد رجب زاده amin hosseini 1 1,753 1400/12/20، 11:01 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani

پرش به انجمن: