سوال در مورد مولتی پلیر آفلاین
سلام
دوستان داشتم تو اینترنت به دنبال همین موضوع میگشتم که به یه سورس بر خوردم (سورس در باره مولتی پلیر آنلاین بود)بعد توی سورس از راه جالبی رفته بود بدون مولتی پلیر پیاده سازی کرده بود.!!
حالا این چه ربطی به این موضوع داشت؟
توی سورس به جای اینکه از مولتی پلیر استفاده کنه از آجاکس استفاده کرده بود و یه سری کد های phpوsplرو داخل کانستراکت توی نوار فایل آپلود کرده بود و با استفاده از اون کد ها یه مولتی پلیر ساخته بود.
پس ما هم میتونیم با آپلود کردن کد های سیگنالینگ سرور سیرا رو روی کانستراکت آپلود کنیم و باید کاری کنیم که این کد ها باز خوانی بشن و کار کنند که همین مهمه چجوری و با چی؟در این باره هرکی هرچی میدونه بگه.بعد میتونیم همین کار هایی که در مولتی پلیر آنلاین رو انجام میدیم اینجا انجام بدیم و آدرس سیگنالینگ رو همونی بدیم که توی کانستراکت آپلود کردیم.
هرکی در اون باره که با قرمز نوشتم کاری از دستش بر میاد بگه که خیلی خوب میشه.
یا اصا بگید میشه یانه؟
یا اینکه اگه خودتون راه بهتر و کاملی سراغ دارید یگید.
ممنون
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mahdibabaei M.N ، amiria703 ، علیرضا_
(1397/7/24، 07:22 عصر)محمد هادی نوشته است: سلام
دوستان داشتم تو اینترنت به دنبال همین موضوع میگشتم که به یه سورس بر خوردم (سورس در باره مولتی پلیر آنلاین بود)بعد توی سورس از راه جالبی رفته بود بدون مولتی پلیر پیاده سازی کرده بود.!!
حالا این چه ربطی به این موضوع داشت؟
توی سورس به جای اینکه از مولتی پلیر استفاده کنه از آجاکس استفاده کرده بود و یه سری کد های phpوsplرو داخل کانستراکت توی نوار فایل آپلود کرده بود و با استفاده از اون کد ها یه مولتی پلیر ساخته بود.
پس ما هم میتونیم با آپلود کردن کد های سیگنالینگ سرور سیرا رو روی کانستراکت آپلود کنیم و باید کاری کنیم که این کد ها باز خوانی بشن و کار کنند که همین مهمه چجوری و با چی؟در این باره هرکی هرچی میدونه بگه.بعد میتونیم همین کار هایی که در مولتی پلیر آنلاین رو انجام میدیم اینجا انجام بدیم و آدرس سیگنالینگ رو همونی بدیم که توی کانستراکت آپلود کردیم.
هرکی در اون باره که با قرمز نوشتم کاری از دستش بر میاد بگه که خیلی خوب میشه.
یا اصا بگید میشه یانه؟
یا اینکه اگه خودتون راه بهتر و کاملی سراغ دارید یگید.
ممنون
اگه امکانش هست سورسی رو که یدا کردید رو قرار بدید تا الگوریتمش رو برسی کنم از روی نوشته هاتون کسی نمی تونه راهنمایی کنه 
  پاسخ

سپاس شده توسط: kakmamad ، Mahdibabaei M.N
احتمالا از نقطه ی اتصال گوشی استفاده کردند
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط: kakmamad ، amiria703
(1397/7/27، 11:50 صبح)مهدی بابایی نوشته است: احتمالا از نقطه ی اتصال گوشی استفاده کردند

احتمالش هست یک سرور مجازی بیاد ایجاد کنه رو آی پی بعد اسکریپت هاش رو ران ران کنه و به صورت Ajax تمامی اطلاعاتی رو که میخواد آپدیت کنه و بفرسته این احتمالش بیشتره
  پاسخ

سپاس شده توسط: kakmamad ، M.gh
سلام
مولتی پلیر با آجاکس
دوستان توجه کنید که این آنلاینه ولی من منظورم آفلاین هست.

دوستان خواهشا هر کی هرچی توضیح میده کامل توضیح بده.ممنون
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mahdibabaei M.N ، علیرضا_
در این سورس مختصات و اعداد های متغیر به هاست ارسال میشه و در سیستمم دیگر(پیر)دریافت میشه
ولی نمیشه برا بازی استفاده کرد چون ما یه نسخه رو در مارکت ها منتشر می کنیم و اگه چند نفر دانلود کنن به هم میریزه
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
میدونم جناب شما به حرفی که من گفتم توجه کنید.

شما موضوع و حرف های منو مطالعه کنید.بعد راهنمایی کنید اگه چیزی میدونید.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: علیرضا_
سلام

چیزی که میگید با عقل نسبت به کانستراکت جور در نمیاد .
اینکه میشه با کانستراکت یک بازی تحت شبکه محدود ساخت ، شکی درش نیست ... اما میتونید براش ی پلاگین بنویسید با شرایط اعلام شده از سوی سیرا ، اگرم سورسی که دادید ، طرف اومده فایل های Php رو داخل فایل بازی آپلود کرده تنها دلیلش این بوده که برای کسی که این سورس رو دانلود میکنه بدونه چه فایل هایی ازش استفاده شده که این سورس چیز جدیدی نیست .

چکیده پاسخ به سوالات شما :

کاری که گفتید شدنی نیست ، اما میتونید یک پلاگین جدید براش طراحی بکنید .
البته اگر به احتمال پایین کاری که شما اعلام کردید شدنی باشه ، باز هم احتیاج به همون زحمت کد نویسی داره که نهایتا همون پلاگین نویسی بهترین انتخاب میشه .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنون‌
ولی جناب اگه کسی بود و میخواست بسازه تا الان ساخته بود و اگه من بلد بودم که همون‌اول میساختم پس ناچارا مجبوریم دنبال راه های فرعی بگردیم.
خواهشا هم نگید که برو یاد بگیر و....من رفتم سمتش و دیدم جاوا اسکریپت اینقدر‌سخت و پیچیده هست که کلا باید‌یه رشته در اون‌زمینه بری.
بازم ممنون
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: علیرضا_
من با پلاگین نویسی کانستراکت خیلی آشنایی ندارم ولی از لحاظ ساختار آندروید می شه با کمک همین سورس یک پلاگین نوشت که یک سرور محلی بین ای پی های ست شده روتر و پیر ها ایجاد بشه و گوشی که هاست نقش سرور رو هم انجام بده.
  پاسخ

سپاس شده توسط: kakmamad

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: