راهنمایی برای خرید لایسنس کانستراکت 3
سلام دوستان
می خواستم بدونم ایا تو این انجمن کسی تجربه کار با کانستراکت 3 رو داره؟ من یک پروژه رو کانستراکت 2 ساختم ولی واسه خروجی به مشکل بر خوردم و نتونستم یک خروجی درست بگیرم واسه همین تصمیم به خرید لایسنس کانستراکت 3 گرفتم .می خواستم بدونم به خاطر تحریم و این جور داستانا مشکلی واسه خرید لایسنس وجود نداره؟و ایا اصلا می شه لایسنسش رو خرید؟و این که ایا پرفورمنس بهتری از کانستراکت 2 داره؟ اخه من وقتی بازیمو رو موبایل اجرا می کردم با لگ اجرا می شد با این که بازیم اون قدر ها هم بزرگ نبود (یک بازی پلتفرمر با 20 مرحله و 150 خط ایونت با تقریبا 40-30 تا مکانیزم (دوشمنا و چالش های دیگه))
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
درود بر شما

نه این ربطی به تحریم نداره. شما اگه سالیانه بتونید از هر حسابی 100 دلار به شرکت سازنده بدید برنامه رو خواهید داشت :

Object moved

پاسخ

سپاس شده توسط: arian ، shazde
(1397/8/25، 09:05 عصر)Mehrdad نوشته است: درود بر شما

نه این ربطی به تحریم نداره. شما اگه سالیانه بتونید از هر حسابی 100 دلار به شرکت سازنده بدید برنامه رو خواهید داشت :

Object moved

مچکرم بابت پاسختون
یعنی با گیفت کارت میشه خرید پس؟
در رابطه با پرفورمنس هم می تونید راهنمایی کنیید لطفا
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad
(1397/8/25، 09:21 عصر)arian نوشته است:

Object moved

مچکرم بابت پاسختون

خواهش میکنم.
پرداختش سالیانه است.قاعدتا با هر چیزی میتونید پرداخت کنید. مگر اینکه تو لیست پرداخت هاش نباشه  . مثل تمدید لایسنس آنتی ویروس هاست. فرقی ندارن.

من با کانستراکت 3 کار نکردم اما توییت هاش رو دیدم که پرفورمنس عالی بهتون میده. اگه پولش براتون مشکل ساز نیست بچسبید بهش . فقط دقت کن که در ابتدای باز کردن برنامه باید لاگین بشی ولی بعدش میتونی اینترنت رو قطع کنی و آفلاین کار کنی.

به امید پیشرفت های چشمگیرتون در بازی سازی
  پاسخ

(1397/8/25، 09:38 عصر)Mehrdad نوشته است:
(1397/8/25، 09:21 عصر)arian نوشته است:

Object moved

مچکرم بابت پاسختون

خواهش میکنم.
پرداختش سالیانه است.قاعدتا با هر چیزی میتونید پرداخت کنید. مگر اینکه تو لیست پرداخت هاش نباشه   . مثل تمدید لایسنس آنتی ویروس هاست. فرقی ندارن.

من با کانستراکت 3 کار نکردم اما توییت هاش رو دیدم که پرفورمنس عالی بهتون میده. اگه پولش براتون مشکل ساز نیست بچسبید بهش . فقط دقت کن که در ابتدای باز کردن برنامه باید لاگین بشی ولی بعدش میتونی اینترنت رو قطع کنی و آفلاین کار کنی.

به امید پیشرفت های چشمگیرتون در بازی سازی

دمه شما گرم
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad
سلام
این رو هم من اضافه کنم , قبل از اینکه بخرید لایسنس رو باید بدونید خروجی کانستراکت 3 فقط برای اندروید 5 به بالاست(البته اوایل که منتشر شده بود این خبر رو شنیدم و هرچند بعید بدونم ولی شاید الان واسه زیر 5 هم خروجی بده بهتون)
اینطور که بچه ها میگفتن , سورس های کانس2 روی کانس3 اجرا نمیشن و اینکه برای کانس3 هنوز پلاگین های زیادی نوشته نشده و کلا پلاگین های کانس2 روی کانس 3 کار نخواهند کرد.

پس حتما قبل از خرید به این نکات توجه کنید چون صد دلار در حال حاضر برای ما پول خیلی زیادیه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، arian
Smile 
ایشون درست میگن
پلاگین های زیادی نوشته نشده است و پلاگین های ایرانی هم همینطور
البته شاید در اینده برنامه اش بیاد که پلاگین های کانس۲ رو به پلاگین کانس۳تبدیل کنه
برای اندروید بالای ۵ هست اما امروزه همه بالای ۵ دارن.
اگه بخواهید انجین عوض کنید.برید یونیتی.
هیچ مشکلی نداره و ایرانی ها هم فعالیت زیادی دارند و به نظر من یادگیری اش اسون هست.
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

(1397/8/26، 02:43 عصر)مهدی بابایی نوشته است: ایشون درست میگن
پلاگین های زیادی نوشته نشده است و پلاگین های ایرانی هم همینطور
البته شاید در اینده برنامه اش بیاد که پلاگین های کانس۲ رو به پلاگین کانس۳تبدیل کنه
برای اندروید بالای ۵ هست اما امروزه همه بالای ۵ دارن.
اگه بخواهید انجین عوض کنید.برید یونیتی.
هیچ مشکلی نداره و ایرانی ها هم فعالیت زیادی دارند و به نظر من یادگیری اش اسون هست.

مچکرم بابت پاسختون
من هیچ اشنایی با برنامه نویسی ندارم. برای کار کردن با یونیتی قبلش حتما باید کد زدن رو یاد داشته باشی؟و ایا تو خروجی گرفتن مشکلی نداره؟و خروجی مستقیم میده؟ و این که یکی از ویژگی های مثبت کانستراکت سرعت بالای کار کردن باهاش هست. این قضیه تو یونیتی به چه شکل است؟اگه ممکنه لطفا یک مقایسه کوچیک از این دو تا انجین به من بدید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یونیتی از همه نظر مثل خروجی ،امکانات، پروفرمنس ،3D ، محبوبیت و اموزشات بیشتر در ایران ،درامد بیشتر و... بهتر است.
خب کانستراکت۲ خروجی مشکل ، پروفرمنس پایین ،مشکلات زیاد ، 3D ولی سخت ، مشکل با سرور و هاست ،کوچک بودن پیش انجین ها و خوبی ای که داره بدون کد نویسی هست.

ولی اونقدر که شما فکر می کنید کد نویسی سخت نیست.شاید به خاطر اینکه تا حالا کار نکردید فکر می کنید سخته ولی وقتی وارد باشید به اموزشات همه چیز اسونتر میشه.
اگر هم یه یونیتی کار بگه میخاد با یه انجینی مثل کانستراکت۲ کار کنه یعنی پشتکار نداشته و تلاش نکرده.
ولی هر انجینی خوبی خودش رو داره.
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

(1397/8/26، 07:38 عصر)مهدی بابایی نوشته است: یونیتی از همه نظر مثل خروجی ،امکانات، پروفرمنس ،3D ، محبوبیت و اموزشات بیشتر در ایران ،درامد بیشتر و... بهتر است.
خب کانستراکت۲ خروجی مشکل ، پروفرمنس پایین ،مشکلات زیاد ، 3D ولی سخت ، مشکل با سرور و هاست ،کوچک بودن پیش انجین ها و خوبی ای که داره بدون کد نویسی هست.

ولی اونقدر که شما فکر می کنید کد نویسی سخت نیست.شاید به خاطر اینکه تا حالا کار نکردید فکر می کنید سخته ولی وقتی وارد باشید به اموزشات همه چیز اسونتر میشه.
اگر هم یه یونیتی کار بگه میخاد با یه انجینی مثل کانستراکت۲ کار کنه یعنی پشتکار نداشته و تلاش نکرده.
ولی هر انجینی خوبی خودش رو داره.

خیلی مچکرم از راهنماییتون فقط متوجه نشودم قبل از کار کردن با یونیتی باید کد زنی رو یاد بگیرم و بعد برم سراغش یا می شه برنامه نویسی و انجین رو با هم شروع کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: