موضوعها: 15
سپاسها: 114
48 سپاس گرفتهشده در 26 ارسال
سلام دوستان
می خواستم بدونم ایا تو این انجمن کسی تجربه کار با کانستراکت 3 رو داره؟ من یک پروژه رو کانستراکت 2 ساختم ولی واسه خروجی به مشکل بر خوردم و نتونستم یک خروجی درست بگیرم واسه همین تصمیم به خرید لایسنس کانستراکت 3 گرفتم .می خواستم بدونم به خاطر تحریم و این جور داستانا مشکلی واسه خرید لایسنس وجود نداره؟و ایا اصلا می شه لایسنسش رو خرید؟و این که ایا پرفورمنس بهتری از کانستراکت 2 داره؟ اخه من وقتی بازیمو رو موبایل اجرا می کردم با لگ اجرا می شد با این که بازیم اون قدر ها هم بزرگ نبود (یک بازی پلتفرمر با 20 مرحله و 150 خط ایونت با تقریبا 40-30 تا مکانیزم (دوشمنا و چالش های دیگه))
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
سلام
این رو هم من اضافه کنم , قبل از اینکه بخرید لایسنس رو باید بدونید خروجی کانستراکت 3 فقط برای اندروید 5 به بالاست(البته اوایل که منتشر شده بود این خبر رو شنیدم و هرچند بعید بدونم ولی شاید الان واسه زیر 5 هم خروجی بده بهتون)
اینطور که بچه ها میگفتن , سورس های کانس2 روی کانس3 اجرا نمیشن و اینکه برای کانس3 هنوز پلاگین های زیادی نوشته نشده و کلا پلاگین های کانس2 روی کانس 3 کار نخواهند کرد.
پس حتما قبل از خرید به این نکات توجه کنید چون صد دلار در حال حاضر برای ما پول خیلی زیادیه.
موضوعها: 27
مکان: کاشان
سپاسها: 674
547 سپاس گرفتهشده در 274 ارسال
1397/8/26، 02:43 عصر
ایشون درست میگن
پلاگین های زیادی نوشته نشده است و پلاگین های ایرانی هم همینطور
البته شاید در اینده برنامه اش بیاد که پلاگین های کانس۲ رو به پلاگین کانس۳تبدیل کنه
برای اندروید بالای ۵ هست اما امروزه همه بالای ۵ دارن.
اگه بخواهید انجین عوض کنید.برید یونیتی.
هیچ مشکلی نداره و ایرانی ها هم فعالیت زیادی دارند و به نظر من یادگیری اش اسون هست.
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
موضوعها: 27
مکان: کاشان
سپاسها: 674
547 سپاس گرفتهشده در 274 ارسال
یونیتی از همه نظر مثل خروجی ،امکانات، پروفرمنس ،3D ، محبوبیت و اموزشات بیشتر در ایران ،درامد بیشتر و... بهتر است.
خب کانستراکت۲ خروجی مشکل ، پروفرمنس پایین ،مشکلات زیاد ، 3D ولی سخت ، مشکل با سرور و هاست ،کوچک بودن پیش انجین ها و خوبی ای که داره بدون کد نویسی هست.
ولی اونقدر که شما فکر می کنید کد نویسی سخت نیست.شاید به خاطر اینکه تا حالا کار نکردید فکر می کنید سخته ولی وقتی وارد باشید به اموزشات همه چیز اسونتر میشه.
اگر هم یه یونیتی کار بگه میخاد با یه انجینی مثل کانستراکت۲ کار کنه یعنی پشتکار نداشته و تلاش نکرده.
ولی هر انجینی خوبی خودش رو داره.
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی