(1397/10/1، 09:18 عصر)hamedbz نوشته است: بازی شما هر 30 ثانیه بروزرسانی میشد؟ مگه ریل تایم نبوده؟
شما منظور من رو نفهمیدید ...
من توی مورد اول منظورم بروز رسانی بازی بود نه در هنگام بازی .
در مورد ریل تایم هم بهتون گفتم ، چیز های مهمی مثل دریافت مختصات بازیکن و این چیزایی که واقعا واجب هست رو توی دور اول دریافت میکردم و چیز هایی که مهم نبودند رو دریافت نمیکردم .
شما میگی حجم ناچیز 20 بایت یا هر چیز دیگه ای ...
بحث ما اینجا حجم نیست ، شما ببین اول میتونه سرورت اصلا 1000 تا درخواست همزمان رو بگیره بعد بیا درباره حجم بحث کن .
اگر شما بیای 20 تا چیز و بخوای ریل تایم آپدیت کنی ؛ 25 تا حمله همزمان داشته باشی میشه 1000 درخواست همزمان

یعنی شما 50 تا بازیکنت آنلاین باشه و بخوان با هم نبرد انجام بدن شما سرورت پر میشه ؛ حالا اگر هر اتک به طور متوسط 3 دقیقه باشه یعنی باید کاربران اگر بیشتر از 50 تا بودن وایسن تا سرور شما خلوت بشه .
////
مثال دقیق حرفی که میخوام بزنم میدونید چیه ؟ این کلش های مود یا هک شده رو دیدید که نصب میکنید 999999 جم دارن و ...
شما اگر توجه کرده باشید تو این نسخه های مود شده ی زمانی شما نمیتونید وارد سرور بشید که این موضوع دقیقا همون چیزی هست که ما بهش میگیم مشکل درخواست همزمان .
////
خب در ادامه صحبت های بالای بنده اگر شما بیای از چیز های غیر مهم بزنی تعداد درخواست ها کمتر میشه و اینطوری حجم اون 20 بایت هم کمتر میشه / اگر تعداد این ها کمتر بشه مثلا بشه 10 درخواست همزمان اونوقت به جای 50 بازیکن میتونید 100 بازیکن رو پشتیبانی کنید / تعداد بازیکن های پشتیبانی شده رو شما نمیتونی اینطوری بفهمی که الان من سرور بخرم با سی پی یو 2 چند بازیکن دقیقا میتونن توش بازی کنند ، چون باید اول بازی شما تموم بشه ببینیم هر بازیکن به طور متوسط چقدر فشار میاره رو سی پی یو .
شما برای اینکه بفهمی چقدر منابع احتیاج داری باید در مقیاس های کمتر محاسبه رو انجام بدی ، مثلا به جای 100 بازیکن ، با 10 بازیکن تست میکنید . میبینید سی پی یو روش 8 درصد فشار میاد . خب حالا پس شما میتونی اینطوری بگی که اگر 100 بازیکن بیاد بین 80 تا 90 درصد منابع شما اشغال میشه . منم دقیقا همین کار رو کردم اصلا چیز تخصصی لازم نبود !
موفق باشید /