انتخاب مرحله
سلام 
من اسپرایت گذاشتم و قابلیت دراگ دراپ رو بهش دادم و لِول های بازیمو بهش پین کردم که کاربر با بالا و پایین کردن صفحه لول رو انتخاب کنه 
۱. چجوری میتونم برا اسپرایت لول ها محدودیت ایجاد کنم که فقط مثلا اگه وسط صفحه هستش کار کنه یا در قسمتی مشخص کار کنه مثلا وقتی اسپرایت لول ۵ اومدش وسط صفحه اسپرایت لول ۶ که بالاس و اسپرایت لول ۴ که پایین هستش کار نکنه فقط اون لول ۵ کار کنه 

۲ . میخوام اون اسپرایتی که بهش حالت دراگ دراپ دادم هر  کجا که کاربر بالا و پایین کردش سیو بمونه یعنی کاربر صفحرو کشیده بالا رسیده به لول ۱۰۰ میخوام وقتی از بازی اومدش بیرون دوباره اومدش تو همونجا بمونه (در مورد خوده لول های نمیگما که چطوری قفل مرحله ای رو باز کردش سیو بمونه درمورد اون اسپرایت دراگ دراپ میپرسم ) از لوکال و وب استورج باید استفاده کنم اگه اره چطوری ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام !
در سوال اولت منظور از اسپرایت لول کار نکنه چیه ؟
اگه منظورت اینه که روش لمس شد به مرحله نره ، دو راه بهت پیشنهاد می کنم :

1 . میتونی بگی اگر لمس شد روی اسپرایت ، بررسی کن و ببین آیا موقعیتش در وسط صفحس یا نه ( مثلا اگر اون وسطی که میگی بین 300 تا 400 هستش ) اونوقت وارد مرحله شو ! به همین راحتی !

2 . میتونی یه اسپرایت معمولی بسازی و وسط صفحه بزاریش و تعیین کنی اگر روی اسپرایت لول لمس شد ، در صورتی که با این اسپرایت برخورد داره ، وارد مرحله شه !

در مورد پرسش دوم هم می تونی با وب استوریج موقعیت اون آبجکتی که مراحل بهش پینن رو ذخیره کنی ( البته با توجه به این که گفتی بالا و پایین میره فقط میتونی مقدار y رو سیو کنی ! ) بعد بگی اگر وارد لایوت مرحله ها شد ، این مقدار رو به آبجکتی که مراحل بهش پینن بده !

امیدوارم سودمند باشه !
وبلاگ من راه اندازی شد ! منتظر مطالب آموزشی من باشید ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: Moorj ، shazde ، abiate1365

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: