درخواست ایجاد معرفی بازیهای ایرانی
سلام

یک درخواست دارم که یک بخش ایجاد کنید به اسم معرفی بازیهای ایرانی که توش به معرفی بازیهای ایرانی موبایل و pc بپردازیم و دربارشون بحث و تبادل نظر کنیم
  پاسخ

سپاس شده توسط: Cyber_Amir
به نام خدا سلام دوست عزیز
من هم موافقم ولی اگه غیر ایرانی هم باشه خیلی خوب میشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehdi70
خب بازی معرفی کنیم که چی بشه؟

اینجوری فروم از هدف اصلیش خارج میشه و کیفیتش رو از دست میده به نظر من.

[تصویر:  iyi4_6-28-2015_6-38-49_am.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/13، 10:27 عصر)majidahmadi نوشته است: به نام خدا سلام دوست عزیز
من هم موافقم ولی اگه غیر ایرانی هم باشه خیلی خوب میشه

اینو یادم نبود  4

اگه دو تا بخش ایجاد بشه برای معرفی بازیهای خارجی و ایرانی خیلی خوب میشه بصورت جداگانه

بخش معرفی بازیهای خارجی موبایل و با هدف معرفی و بحث و تبادل نظر و الهام گیری از ایده ها

اینطوری برای اعضا خیلی خوبه میتونیم ازشون ایده هم بگیریم هر کسی یه تاپیک میزنه برای یک بازی و درباره اون بازی صحبت میکنیم و معرفیش میکنیم و نقد و بررسی هم انجام مبشه

(1394/5/13، 10:37 عصر)esmail33 نوشته است: خب بازی معرفی کنیم که چی بشه؟

اینجوری فروم از هدف اصلیش خارج میشه و کیفیتش رو از دست میده به نظر من.

نه اتفاقا اینطور نیست این کار باعث میشه با بازیهای ساخته شده ایرانی بیشتر آشنا بشیم همین الان بازیهای کیفیت خوبی داره تولید میشه واسه pc موبایل و ایرانی

تازه اگه یک بخش هم باشه برای معرفی بازیهای خارجی موبایل و pc با این هدف که هم بتونیم ازشون ایده بگیریم هم یه معرفی باشه و دربارش بحث و تبادل نظر کنیم

بیشتر هدف همین الهام از طرحهای گرافیکی بازی ها و ایده های بازی سازی و سنجش موفقیت بازیهای ساخته شده و غیره

که خیلی میتونه به ما کمک کنه
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، kaveh_pzh
(1394/5/13، 10:47 عصر)mehdi70 نوشته است: نه اتفاقا اینطور نیست این کار باعث میشه با بازیهای ساخته شده ایرانی بیشتر آشنا بشیم همین الان بازیهای کیفیت خوبی داره تولید میشه واسه pc موبایل و ایرانی

تازه اگه یک بخش هم باشه برای معرفی بازیهای خارجی موبایل و pc با این هدف که هم بتونیم ازشون ایده بگیریم هم یه معرفی باشه و دربارش بحث و تبادل نظر کنیم

بیشتر هدف همین الهام از طرحهای گرافیکی بازی ها و ایده های بازی سازی و سنجش موفقیت بازیهای ساخته شده و غیره

میدونید چه تعداد بازی باید معرفی کنید اینجوری؟
مطمعن باشید اگه یک نفر یک بازی با ایده جالب پیدا کنه نمیاد و به بقیه معرفیش کنه + گرافیک. تا خودش ازش استفاده کته (مثل خودم 4 )

خیلی راحت میتونید تو گوگل پلی تو لیست های برترش چرخ بزنید و بازی هایی پیدا کنید که تو هیچ سایت و مارکت ایرانیی وجود نداره. واقعا بعضی بازی های عالی رو من پیدا کردم که اولش فکر کردم مثلا چند روزه منتشر شده که همچین بازی جالبی رو هیچ جای دیگه ای ندیدم و در آخر غهمیدم که 1 ساله که منتشر شده این بازی.

به علاوه بازی های ios هم بعضیاشون خیلی جالبن که نسخه اندروید ندارن.

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/13، 11:00 عصر)esmail33 نوشته است:
(1394/5/13، 10:47 عصر)mehdi70 نوشته است: نه اتفاقا اینطور نیست این کار باعث میشه با بازیهای ساخته شده ایرانی بیشتر آشنا بشیم همین الان بازیهای کیفیت خوبی داره تولید میشه واسه pc موبایل و ایرانی

میدونید چه تعداد بازی باید معرفی کنید اینجوری؟
مطمعن باشید اگه یک نفر یک بازی با ایده جالب پیدا کنه نمیاد و به بقیه معرفیش کنه + گرافیک. تا خودش ازش استفاده کته (مثل خودم 4 )

خیلی راحت میتونید تو گوگل پلی تو لیست های برترش چرخ بزنید و بازی هایی پیدا کنید که تو هیچ سایت و مارکت ایرانیی وجود نداره. واقعا بعضی بازی های عالی رو من پیدا کردم که اولش فکر کردم مثلا چند روزه منتشر شده که همچین بازی جالبی رو هیچ جای دیگه ای ندیدم و در آخر غهمیدم که 1 ساله که منتشر شده این بازی.

به علاوه بازی های ios هم بعضیاشون خیلی جالبن که نسخه اندروید ندارن.

مگه طلا و جواهره که بخوایم از همدیگه قایمش کنیم  4

بازی که یه نفر دیگه ساخته رو معرفی کنیم و بین همدیگه ایجاد ایده بشه حالا مثلا به کسی دیگه نشونش ندیم و خودمون از روش بسازیم که دیگه معنی نداره چون وقتی پابلیک شده یعنی همه میتونن ازش استفاده بکنن

موقعی که یک موضوعی پابلیک میشه حالا فرق نداره بازی باشه ایده باشه اسپرایت باشه بکگراند باشه خلاصه هر چیزی که بصورت عمومی منتشر میشه یعنی همه میتونن ازش استفاده کنن و ما مالکش نیستیم که بخوایم براش انحصار قایل بشیم و به بقیه نشونش ندیم و از روش بازی بسازیم و بعدشم فکر کنیم خیلی زرنگیم

یکی از دلایلی که ما ایرانیا پیشرفت نمیکنیم همین مسایله و گرنه کپی کاری که هنر نیست
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، mehrad77
لازم نیست همه بازیها رو معرفی کنیم
بازیهایی کع با کانستراکت ساخته شدن
تو فروم موتور ۳۰ صفحه بازی منتشر شده تو گوگل پلی هست
لینکو میزاریم بچه ها دان کنن
بعد با هم بحث میکنم که مثلا بنظر شما اینجا رو با چه ایونتی ساخته
به پیشرفته هممون کمک میشه
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، mehdi70 ، seyed
(1394/5/14، 01:29 صبح)Tartilla نوشته است: لازم نیست همه بازیها رو معرفی کنیم
بازیهایی کع با کانستراکت ساخته شدن
تو فروم موتور ۳۰ صفحه بازی منتشر شده تو گوگل پلی هست
لینکو میزاریم بچه ها دان کنن
بعد با هم بحث میکنم که مثلا بنظر شما اینجا رو با چه ایونتی ساخته
به پیشرفته هممون کمک میشه

اینطوری هم خوبه

قسمتی باید باشه که با معرفی بازی ها در زمینه های موبایل بشه ازشون ایده گرفت یا اینکه با قدرت موتور بیشتر آشنا بشیم

البته قسمت معرفی بازیهای ایرانی هم جذاب خواهد بود همین الان بازیهای با کیفیت دو بعدی ایرانی ساخته شده که به نظر خودم گرافیکش حداقل برای من خیلی جذاب بوده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/14، 12:17 صبح)mehdi70 نوشته است: مگه طلا و جواهره که بخوایم از همدیگه قایمش کنیم   4

بازی که یه نفر دیگه ساخته رو معرفی کنیم و بین همدیگه ایجاد ایده بشه حالا مثلا به کسی دیگه نشونش ندیم و خودمون از روش بسازیم که دیگه معنی نداره چون وقتی پابلیک شده یعنی همه میتونن ازش استفاده بکنن

موقعی که یک موضوعی پابلیک میشه حالا فرق نداره بازی باشه ایده باشه اسپرایت باشه بکگراند باشه خلاصه هر چیزی که بصورت عمومی منتشر میشه یعنی همه میتونن ازش استفاده کنن و ما مالکش نیستیم که بخوایم براش انحصار قایل بشیم و به بقیه نشونش ندیم و از روش بازی بسازیم و بعدشم فکر کنیم خیلی زرنگیم
طلا و جواهر!! بعضی اوقات اگه یک بازی با ایده خوب پیدا کنید که حیلی به قول خودتون پابلیک نشده باشه و بتونید بسازیدش از طلا و جواهر هم با ارزش تر میشه.

اسمش کپی نیست! اسمش الهام گرفتنه!

اگه اینطور باشه که شما میگید: خب پابلیک شده و همه میتونن ازش استفاده کنن دیگه چه معنیی داره بیایم اینجا معرفیش کنیم؟ 22
اگه برای الهام از گرافیکش میگید خب هر کسی سلیقه ای داره و به علاوه کلی سبک مختلف بازی وجود داره شما چند تا بازی میخواید معرفی کنید؟

معلومه شما فقط وقت اضافه دارید.

(1394/5/14، 12:17 صبح)mehdi70 نوشته است: یکی از دلایلی که ما ایرانیا پیشرفت نمیکنیم همین مسایله و گرنه کپی کاری که هنر نیست
کدوم مسائل؟ اینی که وقتی یک ایده خوب پیدا کردیم (حالا بازی/اپ) که بتونیم الهام بگیریم رو به دیگران هم معرفی کنیم؟ به نظشر شما با انجام این کار ما پیشرفت میکنیم؟؟

دیگه ادامه نمیدم/

پاسخ

سپاس شده توسط:

اگه روحیه اشتراک گزاری اگه بین ایرانیا زیاد تر بود خیلی بهتر بود. این کار باعث همدلی و پیشرفت بیشتری میشه در دراز مدت. البته خوب لزومی هم نیست که همه اینکارو کنن : ) )
تو ندیدی این گفتن رو
فرق دوستو از دشمن چون
نمی تونستی خوب ببینی
غلطای دیکته ی خوش خط رو

آموزش موتور یونیتی و یه عالمه دیگه!
www.TrueGame.ir
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده حل مشکل نبود کادر سفید برای تایپ در انجمن M.Y 2 4,454 1399/12/12، 10:06 صبح
آخرین ارسال: Hossein
  حل شده ایراد big-man 2 2,497 1399/11/25، 04:00 عصر
آخرین ارسال: big-man
  ایرادات سایت big-man 11 7,236 1399/8/12، 12:32 صبح
آخرین ارسال: big-man
  پیشنهاد در مورد قالب وبسایت(اصلاح شده) big-man 1 1,969 1399/8/11، 12:54 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  پیشنهاد برای تازه کار های انجمن Hossein 6 3,739 1399/8/2، 01:20 صبح
آخرین ارسال: hasansanaei

پرش به انجمن: