چرا از پادکست ها استفاده کنیم
Music 

آشنایی بیشتر با پادکست ها
پادکست یک روش نوین برای ارائه محتوا است که کاربران به صورت آنلاین و آفلاین به آن دستیابی دارند
هر روز تعداد مخاطبین پادکست ها افزایش پیدا می کند و اگر می خواهید کسب و کارتان را رونق بدهید و مخاطبین زیادی به سایتتان جذب کنید پس بفکر تولید حرفه ایی پادکست باشید
از جمله علت های محبوبیت پادکست ها می شود به این موارد اشاره کرد:
همیشه و همه جا در دسترس
شما می توانید پادکست مورد نظرتان را از سایت های ارائه دهنده دانلود کرده و به صورت آفلاین گوش بدهید و این کار را به صورت آنلاین هم امکان پذیر است که این مورد از جمله تفاوت های پادکست با رادیو است.
منعطف
نوع زبان و گویش در پادکست ها محدود نیست و وابسته به مخاطبین است و زمان پادکست ها با توجه به سلیقه،موضوع و مخاطبین خود تغییر می کند و می تواند از چند دقیقه تا چند ساعت باشد که این خود از جمله علت های محبوبیت پادکست می باشد.
تولید آسان
بر خلاف رسانه ی ملی و… که برای تولید برنامه های آن نیاز به انرژی و هزینه بالایی است پادکست را با کمترین امکانات و هزینه ها می شود ساخت و منتشر کرد برای شروع ساخت یک پادکست کافیست که شما یک موبایل داشته باشید و صدای خود را ضبط کرده و بعد از ویرایش منتشراش کنید.
سخنی با شما
با توجه به آمار تعداد مخاطبین پادکست ها رو به افزایش است،پس اگر مدیر یک وبسایت هستید و یا به صورت کلی با اینترنت سر و کار دارید و فکر می کنید که حرفی برای گفتن دارید و به فکر جذب مخاطبین هستید توصیه می کنم در کنار سایر فعالیت ها به تولید پادکست هم به پردازید.
چطور شروع کنم؟
از جمله اولین امکاناتی که نیاز دارید تا کار ساخت پادکست را شروع کنید یک میکروفون برای ضبط صدا است که برای شروع نیازی نیست که هزینه ایی متحمل بشوید می توانید از موبایل تان برای ضبط استفاده کرده و بعد با برنامه هایی مثل آدیشن و آداسیتی آن را ویرایش کنید تا به یک پادکست خیلی خوب و حرفه ایی تبدیل بشود.

این پست را با کمی تغییر از سایت امیرلرن تهیه کردم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  وینوس - خروجی آفلاین اندروید miladesign 476 263,342 1403/10/23، 02:18 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Wink سوال در مورد تبلیغ بازی در تپسل _1515Team_ 2 1,966 1403/10/22، 08:05 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 3,276 1401/4/11، 06:21 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  خرید سورس بازی های شما Hamed85 4 2,772 1401/1/31، 11:02 صبح