کمک در ساخت سوال رندوم،لیدر برد،تایم و یه سوال از آقای ( محمد 82)
سلام می خواستم یه بازی کلماتی بسازم
1-سوالات بازی رو باید برعکس جواب بدن و هر سوال 5 ثانیه زمان داره و هر مرحله 5 ثانیه از نو شروع بشه و هر بار که جواب رو گفت بره مرحله بعد تایمیر رو چیکار کنم یعنی درسته فقط هربار میره مرحله بعد از اول شروع نمیشه منفی میشه
2- بازی انلاین هست می خواستم بدونم میشه سوالات رو از وبلاگ بفرستی و هر سری که  کاربر شروع می کنه سوالات شانسی باشه یعنی باخت اومد بیرون باخت بعد از ورود دوباره سوال جدید بیاد
3-لیدر برد رو چطور بسازم میخوام هر کاربر هر چندتا سوال جواب داد براساس رده بندی بشه تعداد سکه هم رده بندی بشه یعنی اگه تعداد سوالات برابر بود براساس سکه رده بندی بشه

سوالم از آقای محمد82

درباره بازیشون قسمت لیدر برد هست اگه کمک کنند ممنون میشم
خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.

درباره سوال 1 برای جواب دادن به سوال حتما یک ایونتی دارید که به کاربر نشون بدید جواب سوال رو داده (چه درست چه غلط) 
میتونید یه اکشن بنویسید که دوباره همون متغیر تایمر بشه عدد 5 
فکر کنم منظورتون از "کمک در ساخت سوال رندوم" توی عنوان تاپیک  همین سوال بود
|| فروشگاه نپتونـ! ||
|| nneptune.ir ||
|| کلیکـ کـنید ||
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdibnn ، shazde
(1398/2/8، 06:28 عصر)S.L.F نوشته است: سلام.

درباره سوال 1 برای جواب دادن به سوال حتما یک ایونتی دارید که به کاربر نشون بدید جواب سوال رو داده (چه درست چه غلط) 

نه
دوست عزیز منظور از رندوم سوال این بعد از هر باخت وقتی بازی رو شروع میکنه سوالات با سریع قبل فرق کنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/2/8، 07:20 عصر)mahdibnn نوشته است:

نه
دوست عزیز منظور از رندوم سوال این بعد از هر باخت وقتی بازی رو شروع میکنه سوالات با سریع قبل فرق کنه

آهان معذرت میخوام.
پس این جواب سوال یک بود
|| فروشگاه نپتونـ! ||
|| nneptune.ir ||
|| کلیکـ کـنید ||
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/2/8، 07:22 عصر)S.L.F نوشته است:
(1398/2/8، 07:20 عصر)mahdibnn نوشته است:

نه

آهان معذرت میخوام.
پس این جواب سوال یک بود

هیچ کدوم از جواب هام رو نگرفتم  لطفا راهنمایی کنید  یا یه سورس شبیه به بذارید ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من نمیدونم با چه رویی این بازی دانشمند رو منتشر کردین اسپرایت هاش که مال آموزش کلماتی اون پسره هستش (مهدی بود فک کنم) لااقل یکم روش کار میکردین

لابد میخاید الان واس همین بازی بخش رقابت و انلاین هم بزارید :1 در ب در دنبال آموزش انلاینین 

خیلی بده این کار
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/2/8، 09:01 عصر)v_buqs نوشته است: من نمیدونم با چه رویی این بازی دانشمند رو منتشر کردین اسپرایت هاش که مال آموزش کلماتی اون پسره هستش (مهدی بود فک کنم) لااقل یکم روش کار میکردین

لابد میخاید الان واس همین بازی بخش رقابت و انلاین هم بزارید :1 در ب در دنبال آموزش انلاینین 

خیلی بده این کار

اول هر وقت صخبت کردن رو یاد گرفتید اینجا نظر بدید
دوم همه که اولین بازیشون خوب نمیشه
سوم این بازی اگه سواد خواندن داشتید میدید  موضوع بازی با دانشمند فرق داره
چهارم 300 تا دانلود داشته
پنجم شما چیکار کردید بعد به شما مربوط نمیشه هر وقت آقا مهدی مشکلی داشتند میگن نیاز به وکیل ندارن (شاه می بخشه شاقلی نمی بخشه )
اگه جواب ها رو هم نمیدونه نیازی نیست اظهار فضل
من از بقیه اعضا انجمن بخاطر اینجور صحبت ها معذرت می خوام
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/2/8، 09:57 عصر)mahdibnn نوشته است:
(1398/2/8، 09:01 عصر)v_buqs نوشته است: من نمیدونم با چه رویی این بازی دانشمند رو منتشر کردین اسپرایت هاش که مال آموزش کلماتی اون پسره هستش (مهدی بود فک کنم) لااقل یکم روش کار میکردین

خیلی بده این کار

پنجم شما چیکار کردید بعد به شما مربوط نمیشه هر وقت آقا مهدی مشکلی داشتند میگن نیاز به وکیل ندارن (شاه می بخشه شاقلی نمی بخشه )

اول اینکه خودتو با این جمله کلیشه ایی گول نزن "همه که اولین بازیشون خوب نمیشه".
دوم اینکه من گفتم احتمالا میخاید بزارید واسه بازی دانشمند نگفتم حتما میخاید بزارید (دقت کنین  1  )
سوم اینکه اونی که دانلود کرده چیز زیادی ممکنه از بازی سازی سر در  نیاره همینجوری دانلود کرده بازی کنه (ممکنه یه سریاش فیک باشن اخه کلا 2 تا نظر داره :22 گفتم ممکنه نیایی دوباره گیر بدی   4 )
چهارم اینکه من اگه قرار بود مثل شما باشم کافه بازار و مایکت الان دست من بود. بعد من گفتم توی اون آموزش بود منظورم این بود که چرا خودتون طراحی نکردید یا بک گراندشو عوض میکردید یا باز لاقل اون نوار سبز بالارو عوض میکردید 0 تا 100 از اون کار جالبی نیست من نگفتم که از مهدی اجازه گرفتی یا نه دقت فرماید 1 

---------------------------------

من اینو گفتم فقط خاستم بهتون بگم یکم بیشتر وقت بزارید، واسه کار خودتون ارزش قاعل بشید قصد بی احترامی نداشتم

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/2/9، 12:14 صبح)v_buqs نوشته است:
(1398/2/8، 09:57 عصر)mahdibnn نوشته است:

خیلی بده این کار

اول اینکه خودتو با این جمله کلیشه ایی گول نزن "همه که اولین بازیشون خوب نمیشه".
دوم اینکه من گفتم احتمالا میخاید بزارید واسه بازی دانشمند  نگفتم حتما میخاید بزارید (دقت کنین  1  )
سوم اینکه اونی که دانلود کرده چیز زیادی ممکنه از بازی سازی سر در  نیاره همینجوری دانلود کرده بازی کنه (ممکنه یه سریاش فیک باشن اخه کلا 2 تا نظر داره :22 گفتم ممکنه نیایی دوباره گیر بدی   4  )
چهارم اینکه من اگه قرار بود مثل شما باشم کافه بازار و مایکت الان دست من بود. بعد من گفتم توی اون آموزش بود منظورم این بود که چرا خودتون طراحی نکردید یا بک گراندشو عوض میکردید یا باز لاقل اون نوار سبز بالارو عوض میکردید 0 تا 100 از اون کار جالبی نیست من نگفتم که از مهدی اجازه گرفتی یا نه دقت فرماید 1 

---------------------------------

من اینو گفتم فقط خاستم بهتون بگم یکم بیشتر وقت بزارید، واسه کار خودتون ارزش قاعل بشید قصد بی احترامی نداشتم
ممنون از دوست عزیز و معذرت اگه بی احترامی کردم
دوستان لطفا تو ساخت لیدر برد و ارسال سوال از وبلاگ کمک البته اگه فیلم قسمت انلاین بازی توپ آقا مهدی رو دارید برام لینکشو بذارید چون سایت بسته شده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/2/8، 06:13 عصر)mahdibnn نوشته است: سلام می خواستم یه بازی کلماتی بسازم
1-سوالات بازی رو باید برعکس جواب بدن و هر سوال 5 ثانیه زمان داره و هر مرحله 5 ثانیه از نو شروع بشه و هر بار که جواب رو گفت بره مرحله بعد تایمیر رو چیکار کنم یعنی درسته فقط هربار میره مرحله بعد از اول شروع نمیشه منفی میشه
2- بازی انلاین هست می خواستم بدونم میشه سوالات رو از وبلاگ بفرستی و هر سری که  کاربر شروع می کنه سوالات شانسی باشه یعنی باخت اومد بیرون باخت بعد از ورود دوباره سوال جدید بیاد
3-لیدر برد رو چطور بسازم میخوام هر کاربر هر چندتا سوال جواب داد براساس رده بندی بشه تعداد سکه هم رده بندی بشه یعنی اگه تعداد سوالات برابر بود براساس سکه رده بندی بشه

سوالم از آقای محمد82

درباره بازیشون قسمت لیدر برد هست اگه کمک کنند ممنون میشم

با سلام راجب مورد اول تایمر این سورس رو دانلود کنید : دانلود
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdibnn

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: