موضوعها: 6
سپاسها: 23
17 سپاس گرفتهشده در 10 ارسال
سلام دوستان عزیز.
بنده میخوام یک متغییر رو کاملا سیو کنم یعنی متن عدد ... که توش ذخیره شده سیو بشه و اگر دفعه بعد هم برنامه رو باز کرد همون متغییر لود بشه چگونه این کارو انجام بدم؟
هرکاری نیاز به تمرین و خلاقیت و علاقه داره پس سعی کن هرچه بهتر این سه مورد رو روش پیاده کنی.
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
ُسلام
اگر میخواید فقط وقتی یارو برنامه رو بست و باز کرد دوباره متغیر لود بشه ، میتونید از لوکال استوریج که آموزشش تو سایت si2 هست اینکارو کنید . اما اگه میخواید کار کنید که بعد از حذف و نصب برنامه بازم کاربر متغیرش لود بشه به همون قبلی و بازی درواقع غیرهک باشه ، میتونید از پلاگین اقا میلاد (اسمش یادم نیست ولی همین جدیده) و هاست استفاده کنید .
(1398/2/12، 02:19 عصر)محمد 82 نوشته است: ُسلام
اگر میخواید فقط وقتی یارو برنامه رو بست و باز کرد دوباره متغیر لود بشه ، میتونید از لوکال استوریج که آموزشش تو سایت si2 هست اینکارو کنید . اما اگه میخواید کار کنید که بعد از حذف و نصب برنامه بازم کاربر متغیرش لود بشه به همون قبلی و بازی درواقع غیرهک باشه ، میتونید از پلاگین اقا میلاد (اسمش یادم نیست ولی همین جدیده) و هاست استفاده کنید .
من این روش لوکال رو تست کردم ولی اوکی نشد.
من پروژم اینه که وقتی لیوت شروع شد ......... اگر متغییر فلان مساوی 0 بود آلرت بده و اگر نبود (invert( برو لیوت دوم حالا من هر دفعه میخوام لود کنم متغییر رو نمیشه با اینکه دفعه قبل زدم سیو شه
هرکاری نیاز به تمرین و خلاقیت و علاقه داره پس سعی کن هرچه بهتر این سه مورد رو روش پیاده کنی.
SaveVal
اینم سورس نمونه ببینید مشکل چیه دوستان
مشکلم حل شد دوستان.
خیلی ممنون از کمکتون دوستان.