آیا میشه با کانستراکت یه اپ مدیریت فست فود ساخت
سلام دوستان 
من یه اپلیکیشن اندرویدی برای فست فود میخوام بسازم
اپلیکیشن اینجوریه که دو دکمه داره یکی ورود کاربر و یکی ورود ادمین وقتی کاربر وارد میشه و روی ورود میزنه وارد لیست غذاها میشه که هر غذا کد داره و وقتی ادمین وارد میشه میتونه از قسمت ورود ادمین رمزشا بزنه و وارد پنل بشه که امکاناتی بهش داده میشه مثلا میتونه قیمت غذا را تغییر بده یا چیز های دیگه بعد میخوام بدونم همچین اپلیکیشنی را میشه با پلاگین مولتی پلیر ساخت
که وقتی کاربر روی دکمه ورود زد تعریف بشه که پیر هستش و وقتی ادمین وارد پنلش شد تعریف بشه هاست هستش
اگه کسی میدونه لطفا کمکم کنه 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
جان ؟  21

چرا مولتی پلیر ؟
شما باید از آژاکس و کد سمت سرور PHP یا ... استفاده بکنید .

نمیدونم اصلا چیزایی که گفتید چه ربطی به مولتی پلیر یا کلا موضوع پستتون داشت !
فکر هم نمیکنم چیز خاصی از برنامه نویسی و کار کردن با برنامه نویسی سمت سرور و این قبیل حرفا داشته باشید ؛ بهتره بیشتر تحقیق کنید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، ali Co
سلام

همونطور که حسام گفت باید سمت سرور کار کنید و مشخصا باید زبان های تحت وب رو بلد باشید یا بدید کسی براتون انجام بده.

آموزش آجاکس هم فکر میکنم چندوقت پیش یکی از بچه ها توی انجمن گذاشت
سرچ کنید پیدا میکیند
  پاسخ

سپاس شده توسط: ali Co
خدا این آقا مجتبی را خیر بده که این آموزش ساخت جدول برترین امتیازا ساخت خیلی کمک کرد ولی آیا میشه به جای فرستادن ارقام و نام ها عکس هم فرستاد و دریافت کرد باز میگم اپی که میخوام روش کار کنم مدیریت فست فوده و صاحب فست فود شاید خواست غذای جدیدی اضاف کنه یا غذایی را حذف کنه(مثلا میشه یه متغیر گلوبال گذاشت که اگه متغیر 3شد فلان اسپرایت حذف بشه یا 2 شد فلان اسپرایت اگه بشه عملیات حذف با متغیر انجام بشه خیلی خوبه)
خب طبق آموزشی که من دیدم میشه قابلیت ویرایش یا حذف مقادیر ارسالی به هاست هم پیاده سازی کرد یا خیر 
ممنون میشم اگه خود آقا مجتبی بیان و جواب منا بدن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/3/12، 03:54 صبح)ali Co نوشته است: خدا این آقا مجتبی را خیر بده که این آموزش ساخت جدول برترین امتیازا ساخت خیلی کمک کرد ولی آیا میشه به جای فرستادن ارقام و نام ها عکس هم فرستاد و دریافت کرد باز میگم اپی که میخوام روش کار کنم مدیریت فست فوده و صاحب فست فود شاید خواست غذای جدیدی اضاف کنه یا غذایی را حذف کنه(مثلا میشه یه متغیر گلوبال گذاشت که اگه متغیر 3شد فلان اسپرایت حذف بشه یا 2 شد فلان اسپرایت اگه بشه عملیات حذف با متغیر انجام بشه خیلی خوبه)
خب طبق آموزشی که من دیدم میشه قابلیت ویرایش یا حذف مقادیر ارسالی به هاست هم پیاده سازی کرد یا خیر 

بله میشه
در واقع باید url عکس رو فرستاد و توی نرم افزار بصورت آنلاین درستش کرد

همه این حرفایی که گفتی میشه
کاری نداره
اصلا هم سخت نیست
فقط پشت کار زیادی می خواهد
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: ali Co ، shazde
کار های شما ممکن هست، فقط آشنایی با سمت سرور میخواهد.
ولی چرا میخواهید که پنل مدیریت رو توی اپلیکیشن بزارید. اینطوری امنیتش به خطر می افته . پیشنهاد میکنم یک اپ جداگانه بسازید برای پنل مدیریت و بین کاربران منتشر نکنید تا ادمین استفاده بکنند.
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط: ali Co ، shazde ، MohammadHadi
(1398/3/12، 03:54 صبح)ali Co نوشته است: خدا این آقا مجتبی را خیر بده که این آموزش ساخت جدول برترین امتیازا ساخت خیلی کمک کرد ولی آیا میشه به جای فرستادن ارقام و نام ها عکس هم فرستاد و دریافت کرد باز میگم اپی که میخوام روش کار کنم مدیریت فست فوده و صاحب فست فود شاید خواست غذای جدیدی اضاف کنه یا غذایی را حذف کنه(مثلا میشه یه متغیر گلوبال گذاشت که اگه متغیر 3شد فلان اسپرایت حذف بشه یا 2 شد فلان اسپرایت اگه بشه عملیات حذف با متغیر انجام بشه خیلی خوبه)

احتیاجی به ارسال عکس نیست . اگر قرار باشه که سیسمتم آنلاین کار کنه ، عکس ها هم باید از هاست دریافت بشن .
کار سختی نیست ؛ عکس هارو وقتی داخل هاست باید بریزید و سپس داخل یک دیتابیس لینک اون هارو ذخیره کنید ، بهترین کار این هست که مثل ی جور سیستم مدیریت محتوا نوشته ها ، موضوع و قیمت و عکس و ... همه اینها داخل دیتابیس لود بشن .

بعد به راحتی میتونید همه اون هارو با یک فایل سمت سرور از طریق آژاکس فراخوانی کنید ، که البته برای اضافه کردن یا هر تغییر دیگه ای توی اپ احتیاجی به پنل مدیریت هم نخواهید داشت و اینطوری امنیت نیز پا برجا خواهد ماند .
البته امنیتتون در سمت سرور باید تامین شده باشه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1398/3/12، 05:56 عصر)hesam3 نوشته است: احتیاجی به ارسال عکس نیست . اگر قرار باشه که سیسمتم آنلاین کار کنه ، عکس ها هم باید از هاست دریافت بشن .
کار سختی نیست ؛ عکس هارو وقتی داخل هاست باید بریزید و سپس داخل یک دیتابیس لینک اون هارو ذخیره کنید ، بهترین کار این هست که مثل ی جور سیستم مدیریت محتوا نوشته ها ، موضوع و قیمت و عکس و ... همه اینها داخل دیتابیس لود بشن .

بعد به راحتی میتونید همه اون هارو با یک فایل سمت سرور از طریق آژاکس فراخوانی کنید ، که البته برای اضافه کردن یا هر تغییر دیگه ای توی اپ احتیاجی به پنل مدیریت هم نخواهید داشت و اینطوری امنیت نیز پا برجا خواهد ماند .

اونوقت میشه این عکس هارا داخل یه هاست رایگان آپلود کرد یا هاست رایگان مشکل میشه یا اینکه تو وبلاگ اون فیلمی که من از آقا مجتبی دیدم تو یه هاست رایگان آپلود شده بود که من درخواست هاست رایگان زدم تایید ایمیل و اکتیویت شدن هاست برام نیومد که منم کلا صرف نظر کردم هاستای خارجی هم هستن به نظرتون میشه رو اونا حساب کرد اگه میشه معرفی کنید بهترینشا
والا من آدمی نیسم که فقط دنبال رایگان بودن باشم این اپا برا تست میخوام بزنم و اگه سایتی که هاست رایگان خوب بده استفاده میکنم اگه هم مدتی باش کار کردم و دیدم هیچ مشکلی نداشت که چه بهتر و از دوستانی که تو این زمینه مهارت دارن خواهش میکنم آموزش بزارن این کار برای سرافرازی کشورمون ایران هستش خیلی ها هستن که تو یه زمینه فعالیت میکنند و آشنایی با زبان phpندارن اگه دوستی آموزشی میخواد درست کنه لطفا این موارد را درنظر بگیره 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/3/12، 10:42 عصر)ali Co نوشته است:
(1398/3/12، 05:56 عصر)hesam3 نوشته است: احتیاجی به ارسال عکس نیست . اگر قرار باشه که سیسمتم آنلاین کار کنه ، عکس ها هم باید از هاست دریافت بشن .

اونوقت میشه این عکس هارا داخل یه هاست رایگان آپلود کرد یا هاست رایگان مشکل میشه یا اینکه تو وبلاگ اون فیلمی که من از آقا مجتبی دیدم تو یه هاست رایگان آپلود شده بود که من درخواست هاست رایگان زدم تایید ایمیل و اکتیویت شدن هاست برام نیومد که منم کلا صرف نظر کردم هاستای خارجی هم هستن به نظرتون میشه رو اونا حساب کرد اگه میشه معرفی کنید بهترینشا
والا من آدمی نیسم که فقط دنبال رایگان بودن باشم این اپا برا تست میخوام بزنم و اگه سایتی که هاست رایگان خوب بده استفاده میکنم اگه هم مدتی باش کار کردم و دیدم هیچ مشکلی نداشت که چه بهتر و از دوستانی که تو این زمینه مهارت دارن خواهش میکنم آموزش بزارن این کار برای سرافرازی کشورمون ایران هستش خیلی ها هستن که تو یه زمینه فعالیت میکنند و آشنایی با زبان phpندارن اگه دوستی آموزشی میخواد درست کنه لطفا این موارد را درنظر بگیره 

هاست رایگان برای تست بهترینشون سایت پارس پک هست که هاست ابری رایگان میده که کلا ردیفه ... بقیه سایت ها نه ...
من آموزش های آقا مجتبی رو ندیدم اما اگر ایشون انجام دادند یعنی مشکلی ندارن اون ها هم . یا شاید قبلا مشکل نداشتن و الان دیگه مشکل دارن ...

درباره با آموزش هم بنده سال پیش قصد داشتم دوره ای برگزار بکنم ، حتی چند دوره هم میخواستم به صورت کاملا رایگان در اختیار دوستان بذارم اما به دلیل استقبال کمی که شد ترجیح دادم وقتمو پای آموزش نذارم ؛ بخاطر همین بنده کلا دیگه در این موارد دخالت نمیکنم .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، ali Co
(1398/3/12، 05:56 عصر)hesam3 نوشته است:

احتیاجی به ارسال عکس نیست . اگر قرار باشه که سیسمتم آنلاین کار کنه ، عکس ها هم باید از هاست دریافت بشن .

خب این همون حرف من بود
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: