تعداد زیاد متغیر ها
سلام به همه دوستان.

من در حال ساخت یک برنامه ای هستم که تعداد زیادی متغیر داره. برنامه برای حدیث هستش و نمی خوام هم برنامه آنلاین باشه و اگر کاربر آنلاین نبود مشکلی نباشه.

برای همین اگه برنامه بخواد برای هر روز حدیث رو نوتیفیکیشن بده باید 365 تا متغیر درست کنم که هم زمان زیادی میبره و هم برنامه کند میشه.

راهی هست که بشه به صورت آفلاین یک دیتابیس برای برنامه ساخت؟

----
یه سوال دیگه. اگر برنامه باز نبود جچوری نوتیفیکشن هر روز رو برنامه ارسال کنه؟

ممنون 1
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/3/27، 07:49 عصر)rezamms نوشته است: سلام به همه دوستان.

من در حال ساخت یک برنامه ای هستم که تعداد زیادی متغیر داره. برنامه برای حدیث هستش و نمی خوام هم برنامه آنلاین باشه و اگر کاربر آنلاین نبود مشکلی نباشه.

برای همین اگه برنامه بخواد برای هر روز حدیث رو نوتیفیکیشن بده باید 365 تا متغیر درست کنم که هم زمان زیادی میبره و هم برنامه کند میشه.

----

ممنون 1

ی جور دیتابیس آفلاین مطمئن هستم داخل کانستراکت بود ، یعنی چند وقت پیش توی انجمن اصلی دیدم .

البته میتونید از آرایه ها هم استفاده کنید ، توی آرایه میتونید تعداد زیادی متغیر یکتا استفاده کنید ، کاری که من در پروژه فعلی خودم هم انجام دادم ، با اینکه آنلاین هست اما از آرایه ها استفاده کردم و به جای اینکه مثلا 50 تا متغیر باز کنم ، 5 تا باز کردم که هر آرایه 10 متغیر داخلش جای داده شده .

برای نوتفیکیشن هم یک پلاگینی بود که این کار رو انجام میداد که اونم داخل انجمن خودمونم فکر کنم موجوده ، اگرم اینجا پیدا نکردید توی خود انجمن اصلی موجود هست .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام 
ببخشید یه سوال 
میشه درمورد این پلاگین ارایه یه توضیحی بدید که چیکار میکنه . من اصلا نمیدونم به چه دردی میخوره در صورتی که دیدم خیلی هم استفاده میشه .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/3/28، 11:13 صبح)محمد 82 نوشته است: سلام 
ببخشید یه سوال 
میشه درمورد این پلاگین ارایه یه توضیحی بدید که چیکار میکنه . من اصلا نمیدونم به چه دردی میخوره در صورتی که دیدم خیلی هم استفاده میشه .

آرایه یکی از بهترین و مفید ترین چیز هایی هست که توی برنامه های بزرگ ازش استفاده میشه ...

شما مثلا به جای اینکه 10 تا وریبل داشته باشید ، میاید همه اینارو تبدیل به یک آرایه میکنید و اینطوری سرعت پردازش اونا هم بسیار بهتر خواهد شد .

مثلا به جای اینکه ده تا وریبل بسازید به اسم های a1 , a2 , a ... , a10 میاید این هارو تبدیل به آرایه میکنید که به این صورت نمایش داده میشه :

کد:
Array (a1 => 1 a2 => 2 , a.. => ... a10 => 10)

اینطوری راحت تر میشه از متغیر ها استفاده کرد ، البته سرعت پردازش رو بالا میبره اما خب نحوه استفاده از اون خیلی سخت تر از وریبل ها هست که در کل برای کسی که از چالش و سختی کار و اینا خوشش نمیاد بدرد نمیخوره و بهتره از همون وریبل های معمولی استفاده بکنه .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/3/27، 07:49 عصر)rezamms نوشته است: سلام به همه دوستان.

----

ممنون 1
اصلا لازم نیست 365 تا متغیر جدا گانه تعریف کنی

یک متغیر درست کن که ححدیث رو داشته باشه (از نوع تکس) یکی دیگه هم می خواهد که از نوع  عددی باشه تا کد حدیث رو انتخاب کنه بعدش بگو هر روز شانسی یکی از حدیث هایی که داری رو انتخاب کنه.
برای هر حدیث هم یک کد بگذار (توی ذهن خودت) بعدش بگو که اگه عددی که شانسی انتخاب کرد مثلا 13 بود ، حدیث "صلوات فرستادن بر من و اهل بیتم نفاق را از بین می برد (پیامبر اکرم (ص))"
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirmahdy
برای نوتیفیکشن چی؟

میخوام هر روز سر ساعت نوتیفیکشن بده حتی اگه برنامه بسته باشه.

//برای متغیر ها هم یک راه با json پیدا کردم//
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/3/28، 12:49 عصر)rezamms نوشته است: برای نوتیفیکشن چی؟

میخوام هر روز سر ساعت نوتیفیکشن بده حتی اگه برنامه بسته باشه.

//برای متغیر ها هم یک راه با json پیدا کردم//

پلاگینش هست ، حالا هم آنلاینش هم آفلاینش ، فکر میکنم توی همین انجمن خودمونم هست یک سرچ بزنید ببینید هنوزم موجوده یا نه .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من چیزی پیدا نکردم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بفرمایید این هم لینک نوتفیکیشن آفلاین فقط خودتون دیگه باید زحمت بکشید که درستش کنید اونجوری که میخواید.
[url=http://opizo.com/eF33fm]لینک
این هم پیش نمایش :
[تصویر:  sample.png]

راستی رمز فایل : FaraConstruct
به کوچک و بزرگ بودن حروف دقت فرمایید.
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
نه میخام نوتیفیکشن روی گوشی در نوار اعلان بیاد.

مثلا وقتی پیام های تلگرام میاد نوتیفیکشن میده پیام ها رو من هم این جوری می خوام.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: