کمک در ساخت اولین بازی انلاین
سلام
چطور باید متغیر های گلوبال رو سینک کنم . الان من میبینم که متغیر گلوبالم تو هاست تغییر میکنه اما تو پیر همونه . 
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام متغیر گلوبال نمیشه ولی متغیر محلی میشه.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: علیرضا_
مگه میشه ؟؟؟ متغیر گلوبال خیلی خیلی مهمه . مگه میشه سینکش نکرد ؟!؟!؟!؟!

ببینید الان من اصلا نفهمیدم باید چیکار کنم . الان من وصل شدن به اتاق و ... بحث سیگنالینگ رو انجام دادم اما الان نمیدونم باید چطوری بازی xo رو انلاین کنم . چطوری بگم وقتی وصل شد هاست فقط x باشه و پیر o . چطوری باید بگم وقتی پیر روی یه خونه زد ، اونجا اگه خالی بود o ظاهر بشه و این o برای هاست هم بیاد .
خواهش میکنم یه فیلمی چیزی سورسی برام بفرستید که بتونم اینو بسازم . واقعا این مولتی پلیر رو اعصابمه و نمیشه بازی انلاین رو یاد نگرفت

اینم سورسم . یه چیزایی توش گذاشتم نمیدونم درسته ، غلطه . لــــــــــینک
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ای بابا کمک کنید دیگه . گیرم.
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
حداقل بگید چطوری باید بگم وقتی کلاینت دریافت شد ؟؟؟ پیر یه کلاینتی رو میفرسته به هاست . حالا میخوام بگم وقتی مثلا کلاینت xsp رو دریافت کرد ، x یکی از اسپرایت ها بشه این کلاینت xsp دریافت شده . الان این اکشنه ، اونتش رو چی بزنم ؟؟؟ (کاندیشنش رو ؟؟؟)
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/4/6، 06:01 عصر)محمد 82 نوشته است: ای بابا کمک کنید دیگه . گیرم.

حاجی وقتی بلد نیستیم ، چی بگیم ؟!!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
جالبش اینجاست شما حتی نمیدونی بازی رو باید چطوری آنلاین کنی بعد اومدی سوالیم میپرسی که خودتم نمیفهمی اصلا چی گفتی ...

آموزش روان داخل یوتیوب هست ، دیگه اگر اونو ببینید و نتونید بسازید مشکل بچه های انجمن نیست که شما یاد نمیگیری !

بعدم اینه که شما وقتی بازی آنلاین میسازی دیگه احتیاج به متغیر گلوبال داخل کانستراکت نداری ، مستقیما همونایی که توی دیتابیس هست رو چه برای بازیکن ( هاست / پییر ) بروز رسانی میکنی و احتیاجی نیست که بخواید بازی رو سنگین کنید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hiddendanger
خب دقیقا اینکارو چطوری باید انجام داد ؟؟؟ با کلاینت ها ؟؟؟ چطوری ؟؟؟ بعدشم من نمیدونم دارم چی میسازم ؟؟؟ من میدونم ، فقط بلد نیستم بسازم که کمک گرفتم . 
بزار جالبیش رو من بگم . جالبیش اینه هرکی سوال میپرسه یک ساعت بعد جوابشو میگیره از 1000 نفر . ولی وقتی من میپرسم دو روز بعد یه نفر جواب میده . یعنی کسی تو انجمن نیست بازی انلاین بلد باشه که بتونه جواب منو بده ؟؟؟؟

لینک ساخت بازی xo انلاین ؟؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
مسئله همینه دوست عزیز. 
اکثر ما مثل شماییم و هنوز بازی آنلاین درست نکردیم و یعنی نرفتیم سمتش.
پس من وقتی تایپیک شما رو میبینم که در این مورد سوال کردید , بدون اینکه بهش توجه کنم میبندمش
چرا؟ 
چون تا حالا بازی آنلاین نساختم من و وقتی یه ایده خوب برای بازی آنلاین ندارم , سمت یادگیریش هم نمیرم.

پس اینطوری فکر کنید که شاید اونایی که تا الان تایپیک شما رو دیدن , بازی آنلاین کار نکردن.

پاسخ

سپاس شده توسط: hamid5700 ، hasansanaei
اخه مگه میشه ؟؟؟ من تاحالا فک میکردم همه کانستراکتو فولن به جز من ولی انگار اینطوری نیست .
ضمنا در جواب به دوست قبلی ، من سوالم خیلی واضح بود . من فهمیدم دارم چیکار میکنم ، احتمالا شما نفهمیدی . گفتم تو بازی اونت زدم وقتی فلان چی شد ، یه کلاینت اینپوت استیت کنه و در واقع یه چیزی رو به هاست بفرسته . حالا میخوام بگم وقتی هاست اون رو دریافت کرد یه چیزی بشه . خیلی چیز سختیه ؟؟؟

این همه ادم میان ادعا میکنن دارم انلاین میسازم ، بازی تمام انلاین فلان و بهمان و ... اونا چین پس ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: