حل شده مشکل کشیدن کلمه
سلام . دارم روی یه بازی کلماتی کار میکنم . تقریبا اونت گذاری بخش اصلی بازی تکمیل شده . فقط یه باگی دیدم که نتونستم حلش کنم . ممنون میشم کمک کنید ....

توی این بازی ک نمونه های مشابه داره ، باید با کشیدن دست روی حروف ، کلمه بسازیم . کلمه هایی ک ساخته میشن باید حروفشون یا از بالا به پایین باشه یا پایین به بالا یا چپ به راست یا راست به چپ یا اینکه به طور مستقیم کج باشه . یعنی مثلا نباید اریب انتخاب بشه (مث حرکت اسب تو شطرنج) . اما متاسفانه اریب هم انتخاب میشه ک نتونستم رفعش کنم .

در واقع اینطوری نباید بشه :

[تصویر:  Untitled.png]

اینطوری میتونه باشه :
 [تصویر:  Untitle1d.png]

اینطوری هم میشه : 

[تصویر:  Untit222ed.png]

مرسی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/5/10، 10:32 عصر)hiddendanger نوشته است: سلام . دارم روی یه بازی کلماتی کار میکنم . تقریبا اونت گذاری بخش اصلی بازی تکمیل شده . فقط یه باگی دیدم که نتونستم حلش کنم . ممنون میشم کمک کنید ....

توی این بازی ک نمونه های مشابه داره ، باید با کشیدن دست روی حروف ، کلمه بسازیم . کلمه هایی ک ساخته میشن باید حروفشون یا از بالا به پایین باشه یا پایین به بالا یا چپ به راست یا راست به چپ یا اینکه به طور مستقیم کج باشه . یعنی مثلا نباید اریب انتخاب بشه (مث حرکت اسب تو شطرنج) . اما متاسفانه اریب هم انتخاب میشه ک نتونستم رفعش کنم .

در واقع اینطوری نباید بشه :

[تصویر:  Untitled.png]

اینطوری میتونه باشه :
 [تصویر:  Untitle1d.png]

اینطوری هم میشه : 

[تصویر:  Untit222ed.png]

مرسی

سلام

خب ی چیزی که اول از راه کار به ذهن من رسید این هست که مگه چه عیبی داره حالا اینطوری باشه ؟
بالاخره اون کلمه ای که باید پیدا بشه ؛ پیدا نمیشه ؛ مثلا اگر کلمه مد نظر ما اسب هست ، 1 درصد امکان داره توی حالت اریب که بصورت تصادفی انتخاب میشه وجود داشته باشه ... که حالا گیریم وجودم داشته باشه مشکلی نیست ، بالاخره اون چیزی که باید سیستم بخونه رو داره !
البته من تا حالا از این سبک بازی ها انجام ندادم ! اما خب چیزی که توی یک بازی پازلی در همین سبک ها دیدم این بود که محدودیت خطی نداشت ، حالا شما صد بار بیا بکش اینور و اونور اگر وجود نداشته باشه اتفاقی نمیوته ( و خطی هم که کشیدید به صورت یک فید از بین میره ) .
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger ، shazde
سلام 

با تشکر از اینکه وقت گذاشتید و جواب دادید ...

باید بگم که کلا نمیخوام اینطوری باشه (حالت اریب) . ببینید وقتی خط کشیده میشه ، توی یه کادری حروف خط کشیده شده ، بصورت کلمه نوشته میشن (مث آمیرزا) .  وقتی کاربر بصورت اریب خط رو میکشه ، هر حرفی که بین سر و ته اون خط اریب هست نوشته میشه . حتی یبار ک داشتم تست میکردم ، کلمه دو خط شد !!!!!! ک این اصلا جالب نیس ....

بعد کلا جلوه ی زیبایی رو نداره .

میشه هم تست کرد ک اتفاقی ، کلمه ی جواب با استفاده از خط های اریب در نیاد ولی خو هم طولانیه تست کردنش . هم اینکه اگه پیدا شد ، باید ترتیب حروف عوض بشن که دوباره باید تست کرد !!!!!! 18

و اصن اگه اتفاقی در نیاد هم یجورایی جلوه ی خوبی نداره .

ممنون میشم کمک کنید .

مرسی از همه

پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، shazde
(1398/5/10، 11:36 عصر)hiddendanger نوشته است: سلام 

با تشکر از اینکه وقت گذاشتید و جواب دادید ...

باید بگم که کلا نمیخوام اینطوری باشه (حالت اریب) . ببینید وقتی خط کشیده میشه ، توی یه کادری حروف خط کشیده شده ، بصورت کلمه نوشته میشن (مث آمیرزا) .  وقتی کاربر بصورت اریب خط رو میکشه ، هر حرفی که بین سر و ته اون خط اریب هست نوشته میشه . حتی یبار ک داشتم تست میکردم ، کلمه دو خط شد !!!!!! ک این اصلا جالب نیس ....

بعد کلا جلوه ی زیبایی رو نداره .

میشه هم تست کرد ک اتفاقی ، کلمه ی جواب با استفاده از خط های اریب در نیاد ولی خو هم طولانیه تست کردنش . هم اینکه اگه پیدا شد ، باید ترتیب حروف عوض بشن که دوباره باید تست کرد !!!!!! 18

و اصن اگه اتفاقی در نیاد هم یجورایی جلوه ی خوبی نداره .

ممنون میشم کمک کنید .

مرسی از همه
راستش حتی نمیتونم تصویر سازی کنم توی ذهنم چه برسه به راه حل ...
متاسفانه چیزی به ذهنم نمیرسه اما اگر تونستم بفهمم قضیش چطوریه بهتون میگم .
البته مطمئن هستم بقیه دوستان میتونن نظرات خوبی بهتون بدن .
  پاسخ

سلام
برای اینکار میتونی collision polygon  رو کامل نکنی و فقط وسط مربع ها قرار بدی که اگه کاربر به همون روش های صحیح خودت انجام داد کلمه شکل بگیره
با این تصویر شاید بهتر بگیری چی میگم
[تصویر:  Crgegrapture.JPG]

[تصویر:  Crasetapture.JPG]
  پاسخ

(1398/5/11، 12:17 عصر)amin COD نوشته است: سلام
برای اینکار میتونی collision polygon  رو کامل نکنی و فقط وسط مربع ها قرار بدی که اگه کاربر به همون روش های صحیح خودت انجام داد کلمه شکل بگیره
با این تصویر شاید بهتر بگیری چی میگم
[تصویر:  Crgegrapture.JPG]

[تصویر:  Crasetapture.JPG]

سلام مرسی از پاسخگوییتون .

واقعیت اینه ک  این حروفی ک توی تصویر قبل فرستادم ، همشون یه بگراند کامل هستن که وسط هر کدومشون یه تکست هستش . ک اون تکست ها invisible هستن . و کاربر در واقع داره خط ها رو به این تکست های پنهان وصل میکنه . text هم ک مثل اسپرایت نیست که بشه با دابل کلیک روش ، به پنل ادیت بریم . همچنین شک دارم راه حلتون کار کنه . چون اندازه هر حرف خیلی بزرگ تر اون تکست پنهان وسطشه . یعنی دقیقا همین چیزی ک شما گفتید به صورت غیر مستقیم تو سورس من هست . 
این تصویر رو ببینید :

[تصویر:  sasa.png]

با تشکر !

کسی راه حلی به ذهنش نمیرسه ؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
لطفا سورس رو بفرستید تا بشه بررسیش کرد. به نظر من میتونید از درجه استفاده کنید ، چون فقط 0 ، 45 ، 90 ، 135 ، 180 ، 225 ، 270 ، 315 و 360 درجه توی خط میتونه اتفاق بیفته .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

(1398/5/11، 01:12 عصر)محمد 82 نوشته است: لطفا سورس رو بفرستید تا بشه بررسیش کرد. به نظر من میتونید از درجه استفاده کنید ، چون فقط 0 ، 45 ، 90 ، 135 ، 180 ، 225 ، 270 ، 315 و 360 درجه توی خط میتونه اتفاق بیفته .

والا سورس خودم رو ک نمیتونم بفرستم . چون همینو میخوام بعدا منتشرش کنم و اینا ... . 

ولی یه سورس از انجمن سیرا پیدا کردم . ک یذره نزدیک ب من اونتاشو نوشته ولی همین باگ توش هست ...

بی زحمت توی سورس سیرا تغییرات رو ایجاد کنید ، من خودم با سورسم مطابقت میدم .  با تشکر 

لینک سورس . 

راجب درجه ،
میشه منظورتون رو واضح تر بگید ؟ چجوری از درجه استفاده کنم ؟؟؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
میگه برای خط تعیین که که فقط توی این درجه ها بچرخه نه تو همه ی درجه ها
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger
(1398/5/11، 02:42 عصر)amin COD نوشته است: میگه برای خط تعیین که که فقط توی این درجه ها بچرخه نه تو همه ی درجه ها

چطوری ؟ میشه اونتشو بگید ؟

تلاش کردم ، اما نشد ...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: