آیا برای این پلاگین در مناسبت ها تخفیف بذارم ؟
بله . حتما
92.86%
13
نه . اصلا
7.14%
1
14 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

پلاگین پلاگین Admob Pro
سلام به همه دوستان.

چند وقتی بود که میخواستم پلاگین ادموب رو بسازم و اخرش این پلاگین رو من دادم و برام ساختن . از طرفی وقتی دیدم آفتاب اومده و تبلیغات ادموب رو برای بچه ها راه اندازی می کنه گفتم بیام و این پلاگین رو قرار بدم.

امکاناتی که این پلاگین داره:
  • پشتیبانی از تبلیغات بنری، تمام صفحه تصویری، تمام ، ویدیویی جایزه دار

• قابلیت تعیین سایز تبلیغ بنری ( Smart Banner , Smart ,Medium Rectangle , Full Banner , Leaderboard , Skyscraper )

• قابلیت تعیین موقعیت بنر در 9 مکان (بالا راست، بالا وسط، بالا چپ، وسط چپ، وسط راست، وسط، پایین راست، پایین چپ، پایین وسط)

• قابلیت تعیین موقعیت بنر در مکان دلخواه

• نمایش یا مخفی کردن بنر در زمان دلخواه

• امکان نمایش خودکار بنر و تمام صفحه

نسخه دمو پلاگین : لینک دانلود

کسانی که قبلا برای خرید اعلام کرده بودن لینک پرداخت 5000 هزار تومانی برایشان ارسال گردید.

قیمت این پلاگین 10,000 تومان می باشد.

تصاویری از پلاگین

[تصویر:  Action.png]
[تصویر:  Event.png]
[تصویر:  Image_6.png]
با تشکر فراوان از آقا میلاد عزیز
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mahdibabaei M.N ، amin COD ، miladesign ، hb1221 ، kakmamad ، ᔕinaᗪehghani
سلام
میشه خروجی بگیری یه تست بکنیم ؟
تا بچه هایی که می خوان بخرن بدونن به کارشون میاد
سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: MrAlvand
سلام 
چه حرکت خوبی.
قیمت هم خوب گذاشتی، 
لینک خرید هم اگر میذاشتی که عالی میشد.(زرین پال یا همچین چیزی)
  پاسخ

سپاس شده توسط: MrAlvand
چشم حتما هم تستش رو میذارم و هم لینک خرید

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD
دوستان کسانی که مایل به خرید این پلاگین می باشند ابتدا به پیام خصوصی یا به ادرس تلگرام @kiarashalvand آمده سپس اونجا بعد از امادگی برای خرید پلاگین بنده شماره کارت میدم . شما بعد از پرداخت و گرفتن عکس از رسید و فرستادن به بنده پلاگین را برایتان  ارسال می کنم

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نسخه دمو به پست اول اضافه شد.

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگر بخواید میتونید پلاگین رو داخل سایت بنده بذارید برای فروش . هم بنده فروشگاهم رو تست کنم و هم اینکه شما بتونید فروشتون رو راحت تر انجام بدید و اینکه بنده درصدی از فروشتون رو برنمیدارم و فقط مبلغ کارت به کارت رو کم میکنم و براتون میریزم .

البته بهتون توصیه میکنم به رضا :
rezamms
یک پیام خصوصی بدید ، گفتن میخوان فروشگاه برای انجمن راه اندازی کنن و محصول احتیاج دارن بذارن توش برای رونمایی .
  پاسخ

سپاس شده توسط: rezamms
(1398/7/6، 08:14 عصر)hesam3 نوشته است: اگر بخواید میتونید پلاگین رو داخل سایت بنده بذارید برای فروش . هم بنده فروشگاهم رو تست کنم و هم اینکه شما بتونید فروشتون رو راحت تر انجام بدید و اینکه بنده درصدی از فروشتون رو برنمیدارم و فقط مبلغ کارت به کارت رو کم میکنم و براتون میریزم .

البته بهتون توصیه میکنم به رضا :
rezamms
یک پیام خصوصی بدید ، گفتن میخوان فروشگاه برای انجمن راه اندازی کنن و محصول احتیاج دارن بذارن توش برای رونمایی .

برای مورد اول باشه قبوله(فقط الان نمیتونم فایل رو بفرستم تا چهار شنبه وایسید.).برای مورد دوم قبلا با خودشون حرف زدم و قرار شد بذارم فروشگاه انجمن

باتشکر

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، rezamms
(1398/7/6، 07:45 عصر)kiarash نوشته است:
دوستان کسانی که مایل به خرید این پلاگین می باشند ابتدا به پیام خصوصی یا به ادرس تلگرام @kiarashalvand آمده سپس اونجا بعد از امادگی برای خرید پلاگین بنده شماره کارت میدم . شما بعد از پرداخت و گرفتن عکس از رسید و فرستادن به بنده پلاگین را برایتان  ارسال می کنم
سلام یه درگاه پرداخت درست کنید آدم اینجوری اعتماد نداره و ۵۰۰ تومان هم الکی هدر میره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببخشید ولی من نمیام برای پنج تومان خودم رو مدیون کسی کنم!!

تا الان هم یک نفر پلاگین رو خریده و بنده براشون ارسال کردم.

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,425 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,381 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,968 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,205 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,614 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo

پرش به انجمن: