سیاهی گوشه صفحه در بازی
سلام دوستان 
یه بازی ساخته بودم الان فرستادم واسه یکی از دوستام میگه خیلی از صفحه بغل سیاهه . باید چیکار کنم؟؟؟ اون تاپیک رو که معرفی میکنید خوندم اما تهش رسیده به اینکه اسپرایت مشکی بزاریم بغل صفحه که معلوم نشه اما من اگه بخوام تو هرگوشی به همون اندازه بیاد باید چیکار کنم ؟؟؟ 
عجله دارم خواهش میکنم زود جواب بدید . نمیشه مقدار گوشی رو دریافت کرد ؟؟؟ اگه بشه اسپرایت هارو با توجه به سایز گوشی خودم میچینم .

منظورم اینه مثلا یه اونت بدی بگی اول سایز لیوت رو با سایز گوشی ست کن . بعد حالا اسپرایت هارو تو y/2 لیوت بزار یا ... ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 
جواب سوال هایی ک پرسیدید توی عکس زیره :

http://s3.picofile.com/file/8371486268/Untitld.png

اگه دقت کرده باشید ، چون بگراند صفحه ی من تکرار شونده (آجری) هست ، دو تا کپی ازش گرفتم . یکی رو گذاشتم سمت راست و دیگری رو پایین . چرا ؟ چون اگه قسمتی از صفحه بخواد سفید بمونه ، یا سمت راست سفید میمونه یا پایین 
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p
خب اینطوری که خیلی مسخرست (ببخشیدا ) چون اگه از بغل صفحه خیلی اجر بشه یک چهارم صفحه میشه اجر و این خیلی چیز جالبی نیست . پیشنهادی ندارید که واقعابشه با همه اندازه ها سایز لیوت رو هماهنگ کرد ؟؟؟

یکی که انگلیسیش خوبه تو سایت های خارجی لطفا یه چرخی بزنه ببینه چیزی پیدا میشه یانه چون واقعا عجله دارم .

اینو ببینید چیزی ازش متوجه میشید : لینک

اینو ببینید چیزی ازش متوجه میشید : لینک
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اصلا نمیشه گفت اگه کنار صفحه بیشتر از سایز لیوت بود ، تمام اجزای داخل لیوت یه خورده کشیده بشن از عرض یا طول با توجه به پایین بودن یا بغل بودن سیاهی ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای بکگراند میتونی از اکشن sethight اندازه layouthight
setwidth اندازه layoutwidth استفاده کنی

برای قرار دادن دکمه یا بخشی از بکگراند در پایین صفحه اکشن  setposition(layoutWidth/2,layoutHight)
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
(1398/7/18، 06:56 صبح)kakmamad نوشته است:
(1398/7/17، 07:34 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام دوستان 
یه بازی ساخته بودم الان فرستادم واسه یکی از دوستام میگه خیلی از صفحه بغل سیاهه . باید چیکار کنم؟؟؟ اون تاپیک رو که معرفی میکنید خوندم اما تهش رسیده به اینکه اسپرایت مشکی بزاریم بغل صفحه که معلوم نشه اما من اگه بخوام تو هرگوشی به همون اندازه بیاد باید چیکار کنم ؟؟؟ 
عجله دارم خواهش میکنم زود جواب بدید . نمیشه مقدار گوشی رو دریافت کرد ؟؟؟ اگه بشه اسپرایت هارو با توجه به سایز گوشی خودم میچینم .

منظورم اینه مثلا یه اونت بدی بگی اول سایز لیوت رو با سایز گوشی ست کن . بعد حالا اسپرایت هارو تو y/2 لیوت بزار یا ... ؟؟؟

اگه با وب ویو گرفتی احتمالا بخاطر اونه که سیاه شده اونم رو بعضی گوشیا اینطوره.مثل گوشی j1
 پیشنهاد من اینه که بگی وقتی کاربر رو یه باتن مورد نظر تاچ کرد مثل دکمه پلی... از بروزر  request فول اسکرین رو انتخاب کن.گزینه هاشو هم تست کن فک کنم حالت centered یا strech (letterbox scale )n
درست میشه.
نه با کانواس پلاس خروجی گرفتم و روی letterbox scale هست . حالا اگه از شیء بروزر اون اونت رو بدم تغییری میکنه ؟؟؟ چون پیش فرض رو همین گرینه هست .

(1398/7/18، 11:36 صبح)hb1221 نوشته است: برای بکگراند میتونی از اکشن sethight اندازه layouthight

برای قرار دادن دکمه یا بخشی از بکگراند در پایین صفحه اکشن  setposition(layoutWidth/2,layoutHight)

یعنی اگه از بکگراند این اکشنو بدم تو گوشی که بغلش سیاهه خودش بکگراند برزگ و به اندازه اون صفحه گوشی میشه و سیاهی رو پوشش میده ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/7/18، 11:49 صبح)محمد 82 نوشته است:
(1398/7/18، 06:56 صبح)kakmamad نوشته است:
(1398/7/17، 07:34 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام دوستان 

اگه با وب ویو گرفتی احتمالا بخاطر اونه که سیاه شده اونم رو بعضی گوشیا اینطوره.مثل گوشی j1
 پیشنهاد من اینه که بگی وقتی کاربر رو یه باتن مورد نظر تاچ کرد مثل دکمه پلی... از بروزر  request فول اسکرین رو انتخاب کن.گزینه هاشو هم تست کن فک کنم حالت centered یا strech (letterbox scale )n
درست میشه.
نه با کانواس پلاس خروجی گرفتم و روی letterbox scale هست . حالا اگه از شیء بروزر اون اونت رو بدم تغییری میکنه ؟؟؟ چون پیش فرض رو همین گرینه هست .

(1398/7/18، 11:36 صبح)hb1221 نوشته است: برای بکگراند میتونی از اکشن sethight اندازه layouthight

یعنی اگه از بکگراند این اکشنو بدم تو گوشی که بغلش سیاهه خودش بکگراند برزگ و به اندازه اون صفحه گوشی میشه و سیاهی رو پوشش میده ؟؟؟

بله با گوشی و تبلت امتحان کردم

باید مکان بکگراند هم وسظ قرار بگیره setposition(layoutWidth/2,layoutHight/2)
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
امتحان میکنم

پس یبار دیگه میپرسم که مطمئن بشم . ببینید من الان لیوتم 854و480 هست . اگه تو یه گوشی از بغل سیاهی داشته باشه میشه سایزش از 854 مثلا میشه 900 . خب الان اگه من سایز بکگراند رو بزنم عرض لیوت ، توی این گوشی عرض بکگراندم میشه 900 و سیاهی از بین میره یا نه همون854 میمونه ؟؟؟

یه window width هم داره . اون چیه ؟؟؟ این بهتره یا layout width
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/7/18، 12:32 عصر)محمد 82 نوشته است: امتحان میکنم

پس یبار دیگه میپرسم که مطمئن بشم . ببینید من الان لیوتم 854و480 هست . اگه تو یه گوشی از بغل سیاهی داشته باشه میشه سایزش از 854 مثلا میشه 900 . خب الان اگه من سایز بکگراند رو بزنم عرض لیوت ، توی این گوشی عرض بکگراندم میشه 900 و سیاهی از بین میره یا نه همون854 میمونه ؟؟؟

یه window width هم داره . اون چیه ؟؟؟ این بهتره یا layout width

سایز بکگراند به اندازه سایز لایوت در گوشی تغییر میکنه  و مکان هم وسط لایوت در گوشی

اگر سایز صفحه 854 بود بکگراند در 427 قرار میگیره و اگر 900 بشه در 450  
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82 ، mahdi.p
زدم این کدهارو اما بازم اینطوریه : 
[تصویر:  3327f79d_4e23_4a2b_8de8_17f9ce5e5469.jpg]

ببینید الان تو گوشی این طوری میشه و گوشش سیاهه و بکگراند ست نشده

[تصویر:  Untitled.png]
اینم ایونتا . ببینید من حتی اون puase رو هم گفتم بره سمت راست لیوت اما هنوز سیاهه سمت راست

با وینوس خروجی کانواس پلاس گرفتم و گزینه فول اسکرین رو هم زدم.
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: