موضوعها: 12
مکان: همدان،فامنین
سپاسها: 31
45 سپاس گرفتهشده در 21 ارسال
سلام
امیدوارم خوب باشید
شاید خبر داشته باشین که گروه ما دنبال ساخت یه مارکت برای بازی های غیر وابسته به سیستم عامل هست حالا از شما درخواست داریم تا به ما در این زمینه کمک کنید
اولین مشکل ما اسم مارکت هست که هنوز چیز خوبی برایش پیدا نکردیم
مشکل دوم نیازمند کمک برنامه نویسان انجمن برای قالب مارکت هستیم
ممنون از همکاری شما
علاقه مندان به همکاری از طریق تلگرام یا واتساپ با شماره 09306757956 در تماس باشید
گروه بازی سازی دلفین
موضوعها: 52
سپاسها: 80
71 سپاس گرفتهشده در 43 ارسال
بسیار عالی .منم یک تاپیک زدم با هیمن موضوع..خودمون پییگر ساخت پرتال بازی باشیم خیلی بهتره.
بنظرم در یک فضا دور هم جمع شویم و روی یک هدف متمرکز شویم.
موضوعها: 25
مکان: شیراز
سپاسها: 36
58 سپاس گرفتهشده در 32 ارسال
(1398/7/26، 12:41 عصر)mahdikmnh نوشته است: (1398/7/26، 12:27 عصر)wof team نوشته است: واسم جالب شد
چون این ایده رو من داشتم روش کار میکردم و به عنوان پروژه بعدی در نظر داشتم البته نه اینطور که شما میگید ففط html
ایده ما بزرگتر از این هست و خب میشه گفت کامل توان ساختشو هم داریم و حامی هم واسش پیدا میکنیم که حالا بعد این پروژه مون ایشالا به اندازه کافی سود کنیم
به هر حال فک کنم مدتی پیش چند نفر دیگه عم چنین ایده ای داشتن
حالا که اینطوره همه باید دور هم جمع بشن و یکی بسازن نه اینکه هر کی واسه خودش یدونه بسازه 
ما حدود سه ماهه که این برنامه و داریم
اول قرار بود یه مارکت اندروید باشه ولی بعد از چند روز تصمیم گرفتیم که خارج از سیستم عامل ها کار کنیم
(1398/7/26، 04:53 عصر)mansoor22 نوشته است: بسیار عالی .منم یک تاپیک زدم با هیمن موضوع..خودمون پییگر ساخت پرتال بازی باشیم خیلی بهتره.
بنظرم در یک فضا دور هم جمع شویم و روی یک هدف متمرکز شویم.
(1398/7/26، 05:01 عصر)ASk13 نوشته است: (1398/7/26، 12:14 عصر)mahdikmnh نوشته است: سلام
امیدوارم خوب باشید
شاید خبر داشته باشین که گروه ما دنبال ساخت یه مارکت برای بازی های غیر وابسته به سیستم عامل هست حالا از شما درخواست داریم تا به ما در این زمینه کمک کنید
اولین مشکل ما اسم مارکت هست که هنوز چیز خوبی برایش پیدا نکردیم
مشکل دوم نیازمند کمک برنامه نویسان انجمن برای قالب مارکت هستیم
ممنون از همکاری شما
علاقه مندان به همکاری از طریق تلگرام یا واتساپ با شماره 09306757956 در تماس باشید
سلام من می تونم تو ساخت سایت کمکتون کنم
(1398/7/26، 05:05 عصر)mansoor22 نوشته است: (1398/7/26، 12:27 عصر)wof team نوشته است: واسم جالب شد
چون این ایده رو من داشتم روش کار میکردم و به عنوان پروژه بعدی در نظر داشتم البته نه اینطور که شما میگید ففط html
ایده ما بزرگتر از این هست و خب میشه گفت کامل توان ساختشو هم داریم و حامی هم واسش پیدا میکنیم که حالا بعد این پروژه مون ایشالا به اندازه کافی سود کنیم
به هر حال فک کنم مدتی پیش چند نفر دیگه عم چنین ایده ای داشتن
حالا که اینطوره همه باید دور هم جمع بشن و یکی بسازن نه اینکه هر کی واسه خودش یدونه بسازه 
اگر هم فکری و تبادل نظر صورت بگیره نتیجه برای همه بهتر خواهد بود.
ببخشید جناب اول فکر ما بود اول موهامونو نکن دوما بیا با هم کارکنیم
از تمام کسانی هم که در این راه مارو یاری می کنن ممنون
دوستان با اپ رو ساختیم ودر سایت کمی مشکل داشتیم که در حال ساخته
ووف گیم اگه منظورت چند نفره قبلی هست اون قبلی ها خودمون بودیم که اسم قرار بود ویترین باشه
الان کمک و راهنمایی و پیشنهاد میخواهیم نه که برامون دردسر شه و ایده دزدی بشه
میشه کدوم کامل تر چه ویژگی داره مگه خدایی یکیش بگو
هیچ چیز نشدنی نیست!زمان برهست ولی نشدنی نه!
هیچ وقت با تمام سختی و مخالفت ها از کاری که دوستش داری رها نشو!
هروقت کسی میگه تو یه کاریو نمیتونی انجام بدی پس حتما میتونی!