ایده جالبیه
یکی از قوانین بازی سازی ترسناک اینه که مثلا با چراغی چیزی (ترجیحا دست خود کاراکتر باشه یا مثلا خود کاراکتر نورانی باشه و مثلا یه چراغی روح راهمنایی که روشنایی داره بالای سرش باشه) فقط یه قسمت از صحنه رو روشن کنی و بقیه جاها تاریک باشه تا کاربر بترسه و بهش هیجان وارد شه
شما دقیقا در تمام بازی از این قانون پیروی کردید برای همین میتونه جالب باشه...
آفرین
حالا که بحثش شد بزارین براتون بگم :
قوانین ساخت بازی ترسناک :
یکی اش رو که خوندید
بعدی اینه که مثلا اگه جایی کاربر قراره بجنگه تمام المان های بازی (غیر از UI) تغییر کنه مثلا رنگ زمینه به قرمزی بزنه و کاربر با سبات بیشتری راه بره و آهنگی که پخش میشه یکمی تغییر کنه...
قانون بعدی هم همون آهنگه که باید کاربر با اون آهنگ بترسه
و قانون بعدی هم صدا گذاریه که مثلا اهریمنای بازی با آرامش حرکاتشون رو انجام بدن و لی صدا های یهویی بدن مثلا یه چایی بود توی یه بازی که یه باره دوتا چشم قرمز پشت سر کارکتر یهویی می گفتن هوووووو (اونجا خوف کردم)
و اما قانون خفن بعدی که مهمه اینه که شیاطین و اهریمن های بازی با چشمای قرمز قبل از حمله توی چشای کاربر زل بزنن و حرکاتشون یهویی و خشک نباشه و آرامش شیطانی خاصی داشته باشند و طوری عمل کنن که انگار همه چیز از آینهده و گذشته رو می دونن
مثلا اگه قراره توی ازی تیر بخورن یا زخمی بشن خیلیی عکس العمل خاصی نشون ندن و فقط محل زخمو بگیرن و آروم بیفتن روی زمین و بخندن (خنده شیطانی)
بعدی اینه که کاراکتر چیز هایی هم باشن که کاری نمیکنن ولی ترسناکن و کاربر فکر می کنه که یه نقشی دارن ولی ندارن
بعدی هم فضای محیطه که نباید مثل بازی مارو خیلی رنگی باشه و همینطور نباید خیلی بی رنگ باشه و یکیمی هم باید بی روح باشه
آخرینش هم اینه که کاراکتر احساس ترس توی چهره اش باشه و همچنین من توی یه بازی خوب دیدم که کاربر بیشتر نفس می کشه و هه هه می کنه ...
الان با خودتون می گین که خون روی دیوار چی ؟؟؟
باید بگم که اون اصلا تاثیری نداره و کاربر مطمئن میشه که دارین الکی چاشنی ترس می ریزین و از بازیتون نمیترسه
(علی آقا یه وقت ناراحت نشین بگین که این کیه که به ما میخواد یاد بده... نه شما خودتون استادید من اینارو برای اونایی گفتم که نمیدونن)