بازی کلبه قسمت چهار منتشر شد
سلام و درود دوستان

راستش ایده خوبی به ذهنم نرسید و مجبور شدم قسمت جدیدی از سری بازی های کلبه رو بسازم!

بازی کلبه هم درسبک دوبعدی معمایی و ترسناکه! البته سعی کردم که اتمسفر بازی حالت ترسناک باشه واسه

همین محیط خیلی تاریکه و شما تنها با ی فانوس توی کلبه به جستجو می پردازید!!

[تصویر:  9df_icon_kolbe4_2.png]" alt="تصویر: [تصویر:  9df_icon_kolbe4_2.png]" title="تصویر: [تصویر:  9df_icon_kolbe4_2.png]" />

[تصویر:  abp9_6.jpg]" alt="تصویر: [تصویر:  abp9_6.jpg]" title="تصویر: [تصویر:  abp9_6.jpg]" />

[تصویر:  icfk_5.jpg]" alt="تصویر: [تصویر:  icfk_5.jpg]" title="تصویر: [تصویر:  icfk_5.jpg]" />

[تصویر:  ybd3_7.jpg]" alt="تصویر: [تصویر:  ybd3_7.jpg]" title="تصویر: [تصویر:  ybd3_7.jpg]" />

لینک بازی در مایکت
  پاسخ

قشنگه 41

گرافیکش که عالیه
جای انتقاد نداره خوبه
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: alii ، MohammadHadi
جالبه . دلیل اینکه تو بازار منتشرش نکردید درخواست رده بندیه سنیه درسته ؟؟؟

فقط اون شخص روی ویلچر چرا رنگش انقد روشنه ؟؟؟ همخونی نداره
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: alii
(1398/10/2، 05:35 عصر)محمد 82 نوشته است: جالبه . دلیل اینکه تو بازار منتشرش نکردید درخواست رده بندیه سنیه درسته ؟؟؟

فقط اون شخص روی ویلچر چرا رنگش انقد روشنه ؟؟؟ همخونی نداره

ممنون!اره منتظرم رده بندی سنی مشخص شه بعد تو بازار منتشر کنم!

اون شخص رو ویلچر بخاطر حالتیه که داره یعنی وقتی بیداره لایت داره وقتی هم میخوابه یا ارومه بدون

لایته!

پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، MohammadHadi ، petrox
ایده جالبیه
یکی از قوانین بازی سازی ترسناک اینه که مثلا با چراغی چیزی (ترجیحا دست خود کاراکتر باشه یا مثلا خود کاراکتر نورانی باشه و مثلا یه چراغی روح راهمنایی که روشنایی داره بالای سرش باشه) فقط یه قسمت از صحنه رو روشن کنی و بقیه جاها تاریک باشه تا کاربر بترسه و بهش هیجان وارد شه
شما دقیقا در تمام بازی از این قانون پیروی کردید برای همین میتونه جالب باشه...
آفرین 41

حالا که بحثش شد بزارین براتون بگم :
قوانین ساخت بازی ترسناک :
یکی اش رو که خوندید
بعدی اینه که مثلا اگه جایی کاربر قراره بجنگه تمام المان های بازی (غیر از UI) تغییر کنه مثلا رنگ زمینه به قرمزی بزنه و کاربر با سبات بیشتری راه بره و آهنگی که پخش میشه یکمی تغییر کنه...
قانون بعدی هم همون آهنگه که باید کاربر با اون آهنگ بترسه
و قانون بعدی هم صدا گذاریه که مثلا اهریمنای بازی با آرامش حرکاتشون رو انجام بدن و لی صدا های یهویی بدن مثلا یه چایی بود توی یه بازی که یه باره دوتا چشم قرمز پشت سر کارکتر یهویی می گفتن هوووووو (اونجا خوف کردم)
و اما قانون خفن بعدی که مهمه اینه که شیاطین و اهریمن های بازی با چشمای قرمز قبل از حمله توی چشای کاربر زل بزنن و حرکاتشون یهویی و خشک نباشه و آرامش شیطانی خاصی داشته باشند و طوری عمل کنن که انگار همه چیز از آینهده و گذشته رو می دونن
مثلا اگه قراره توی ازی تیر بخورن یا زخمی بشن خیلیی عکس العمل خاصی نشون ندن و فقط محل زخمو بگیرن و آروم بیفتن روی زمین و بخندن (خنده شیطانی)
بعدی اینه که کاراکتر چیز هایی هم باشن که کاری نمیکنن ولی ترسناکن و کاربر فکر می کنه که یه نقشی دارن ولی ندارن
بعدی هم فضای محیطه که نباید مثل بازی مارو خیلی رنگی باشه و همینطور نباید خیلی بی رنگ باشه و یکیمی هم باید بی روح باشه
آخرینش هم اینه که کاراکتر احساس ترس توی چهره اش باشه و همچنین من توی یه بازی خوب دیدم که کاربر بیشتر نفس می کشه و هه هه می کنه ...
الان با خودتون می گین که خون روی دیوار چی ؟؟؟
باید بگم که اون اصلا تاثیری نداره و کاربر مطمئن میشه که دارین الکی چاشنی ترس می ریزین و از بازیتون نمیترسه
(علی آقا یه وقت ناراحت نشین بگین که این کیه که به ما میخواد یاد بده... نه شما خودتون استادید من اینارو برای اونایی گفتم که نمیدونن)
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: alii ، MohammadHadi
(1398/10/2، 06:54 عصر)oak نوشته است: ایده جالبیه
یکی از قوانین بازی سازی ترسناک اینه که مثلا با چراغی چیزی (ترجیحا دست خود کاراکتر باشه یا مثلا خود کاراکتر نورانی باشه و مثلا یه چراغی روح راهمنایی که روشنایی داره بالای سرش باشه) فقط یه قسمت از صحنه رو روشن کنی و بقیه جاها تاریک باشه تا کاربر بترسه و بهش هیجان وارد شه
شما دقیقا در تمام بازی از این قانون پیروی کردید برای همین میتونه جالب باشه...
آفرین 41

حالا که بحثش شد بزارین براتون بگم :
قوانین ساخت بازی ترسناک :
یکی اش رو که خوندید
بعدی اینه که مثلا اگه جایی کاربر قراره بجنگه تمام المان های بازی (غیر از UI) تغییر کنه مثلا رنگ زمینه به قرمزی بزنه و کاربر با سبات بیشتری راه بره و آهنگی که پخش میشه یکمی تغییر کنه...
قانون بعدی هم همون آهنگه که باید کاربر با اون آهنگ بترسه
و قانون بعدی هم صدا گذاریه که مثلا اهریمنای بازی با آرامش حرکاتشون رو انجام بدن و لی صدا های یهویی بدن مثلا یه چایی بود توی یه بازی که یه باره دوتا چشم قرمز پشت سر کارکتر یهویی می گفتن هوووووو (اونجا خوف کردم)
و اما قانون خفن بعدی که مهمه اینه که شیاطین و اهریمن های بازی با چشمای قرمز قبل از حمله توی چشای کاربر زل بزنن و حرکاتشون یهویی و خشک نباشه و آرامش شیطانی خاصی داشته باشند و طوری عمل کنن که انگار همه چیز از آینهده و گذشته رو می دونن
مثلا اگه قراره توی ازی تیر بخورن یا زخمی بشن خیلیی عکس العمل خاصی نشون ندن و فقط محل زخمو بگیرن و آروم بیفتن روی زمین و بخندن (خنده شیطانی)
بعدی اینه که کاراکتر چیز هایی هم باشن که کاری نمیکنن ولی ترسناکن و کاربر فکر می کنه که یه نقشی دارن ولی ندارن
آخرینش هم اینه که کاراکتر احساس ترس توی چهره اش باشه و همچنین من توی یه بازی خوب دیدم که کاربر بیشتر نفس می کشه و هه هه می کنه ...

ممنون ازنکات باارزشتون!

راستش توی سه بعدی مخصوصا اول شخص براحتی میشه کاربر درگیر کرد و حس ترس بهش القا کرد !اما توی سبک دوبعدی پیاده کردن یه بازی ترسناک سختتره!
خیلی از موارد مثل صداگزاری و همچنین صحنه های ناگهانی باعث ترسناک تر شدن بازی میشه!که توی بازی کلبه رو این دو مورد خیلی مانور دادم!

پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، MohammadHadi
سلام جالبه
فقط فکر میکنم خیلی دیگه تاریکه ها  3
اما در کل موفق باشی
[تصویر:  Hurricanes.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: alii ، oak
بازی خوبیه
تبریک میگم
فقط یه سوال دارم از خیلی از بچه ها،چرا بازیهاتون رو تو مایکت منتشر میکنین؟ مگه بازدهی خوبی داره نسبت به بازار؟ازش راضی هستین.
I'm hamed 1985
من همون Americanboy  و Americanboy2 هستم و از اون زمان که انجمن به مشکل خورده بود،نتونستم وارد اکانتم بشم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: alii
(1398/10/3، 11:44 صبح)Hamed85 نوشته است: بازی خوبیه
تبریک میگم
فقط یه سوال دارم از خیلی از بچه ها،چرا بازیهاتون رو تو مایکت منتشر میکنین؟ مگه بازدهی خوبی داره نسبت به بازار؟ازش راضی هستین.

ممنون !

از نظر من مایکت هم سرعت بیشتری توی انتشار بازی داره و هم مستنداتش نسبت به بازار از پیچیدگی کمتری برخورداره!یکیش همین رده بندی سنی ! بازار برای بعضی از بازی ها به رده بندی سنی گیر میده!

البته مایک هم کاربرای خاص خودش رو داره مثلا امار نصب بعضی بازی ها توی مایکت نصبت به بازار بیشتره!

در کلام اخر شما به عنوان بازیساز بایستی محصولت رو توی تمام مارکت ها قرار بدی و فید بک هم از بازیت و هم از مارکتها بگیری!
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak
با سلام

تریلر بازی اضافه شد!

لینک در اپارات
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، mahdi.p

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 600 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 238 1404/1/5، 09:50 صبح