بازی کیک بوکسور (KICK BOXER)
سلام و عرض ادب خدمت دوستان و بزرگان...
یه بازی دیگم رو هم دوست داشتم خدمت دوستان این انجمن معرفی کنم. بازی ای که با راهنمایی بزرگان همین انجمن ساختمش...
بازی کیک بوکسورکه در کافه بازار و مایکت منتشر شده. البته اول این بازی طوری طراحی شده بود که بعد از چند بار باختن بازی قفل میشد و برای ادامه بازی، بازیکن میبایست بازی رو خریداری میکرد که خوب عزیزان دانلود کننده حسابی با بد و بیراه و امتیاز منفی از خجالت بنده دراومدن نتیجتا بازی رو به صورت رایگان منتشر کردم هرچند تک ستاره های این دوستان هنوز به یادگار مونده در کافه بازار... 
ارادتمند... نریمان.
لینک بازی:
https://cafebazaar.ir/app/com.nariman.na...hter2?l=en
شات اسکرینهای بازی:
[تصویر:  eyxo_01.png]
[تصویر:  437_02.png]
[تصویر:  qm6m_03.png]
[تصویر:  obr2_04.png]
[تصویر:  24sm_05.png]
[تصویر:  whrb_06.png]
[تصویر:  6bqn_07.png]
[تصویر:  iu9v_08.png]
[تصویر:  0zo_09.png]
[تصویر:  rcey_10.png]
[تصویر:  z746_11.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، hasansanaei ، amin COD ، alii ، mahdi.p ، Amirhesam.KH
آفرین بازی خوبیه !
41
همیشه در بازی های شما قدرت کانستراکت رو می بینم .... 
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، hasansanaei ، mahdi.p
(1398/10/11، 11:21 صبح)oak نوشته است: آفرین بازی خوبیه !
41
همیشه در بازی های شما قدرت کانستراکت رو می بینم .... 

ممنون و سپاسگزارم از لطفتون به بنده.
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، hasansanaei ، mahdi.p
(1398/10/11، 11:16 صبح)nariman نوشته است: سلام و عرض ادب خدمت دوستان و بزرگان...
یه بازی دیگم رو هم دوست داشتم خدمت دوستان این انجمن معرفی کنم. بازی ای که با راهنمایی بزرگان همین انجمن ساختمش...
بازی کیک بوکسورکه در کافه بازار و مایکت منتشر شده. البته اول این بازی طوری طراحی شده بود که بعد از چند بار باختن بازی قفل میشد و برای ادامه بازی، بازیکن میبایست بازی رو خریداری میکرد که خوب عزیزان دانلود کننده حسابی با بد و بیراه و امتیاز منفی از خجالت بنده دراومدن نتیجتا بازی رو به صورت رایگان منتشر کردم هرچند تک ستاره های این دوستان هنوز به یادگار مونده در کافه بازار... 
ارادتمند... نریمان.
سلام
نریمان جان فکر میکردم قرار بود بازیو با تبلیغات درون برنامه منتشر کنی نه خریدنی !
اگر یادت باشه من همون موقع هم بهت گفتم فروشی نباید بذاری و قرار شد که تبلیغات بنری و میانه تپسل رو بذاری !
ای کاش برای انتشار ایده های نابی که داشتی اینقدر زود اقدام نمیکردی  2
متاسفانه پتانسیل اون چیزی که میگفتی و اون چیزی که منتشر شده با هم یکی نیست ...
هرچند اگر از همین الان هم ی تایم به خصوصی در روز رو در اختیار بازی سازی بذاری میتونی قسمت های بعدی همین بازی هایی که منتشر کردی و بهتر بزنی و با پرداخت درون برنامه ازشون پول خوبی به دست بیاری .
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، nariman ، mahdi.p ، mostafanastary
(1398/10/11، 01:02 عصر)hesam3 نوشته است:
(1398/10/11، 11:16 صبح)nariman نوشته است: سلام و عرض ادب خدمت دوستان و بزرگان...
ارادتمند... نریمان.
سلام
نریمان جان فکر میکردم قرار بود بازیو با تبلیغات درون برنامه منتشر کنی نه خریدنی !
اگر یادت باشه من همون موقع هم بهت گفتم فروشی نباید بذاری و قرار شد که تبلیغات بنری و میانه تپسل رو بذاری !
هرچند اگر از همین الان هم ی تایم به خصوصی در روز رو در اختیار بازی سازی بذاری میتونی قسمت های بعدی همین بازی هایی که منتشر کردی و بهتر بزنی و با پرداخت درون برنامه ازشون پول خوبی به دست بیاری .

آقا حسام ممنونم از لطفت.
باعث افتخار من بود که تو این بازی شما در ابتدا این افتخار رو به بنده دادید که ما باهم روی این بازی کار کنیم و باهم بازی رو منتشر کنیم و شما ایده ها و تواناییهای حرفه ایتون رو روی این بازی پیاده بفرمایید.
این مساله برای من افتخار بزرگی بود که توانمند ترین فرد انجمن به بنده افتخار همکاری و مشارکت دادن اما همونطور که خودتون درجریان هستید وقت بشدت فشرده شما این اجازه رو نداد که در نهایت این اتفاق عملی بشه که مسلما بدشانسی بنده بود.
اما من به تک تک نصایح شما گوش کردم. اما مشکل اینجا بود که من از یک جایی به بعد احساس کردم خیلی نباید به بازیسازی به جنبه درآمدزایی نگاه کنم همونطور که شما هم بارها تاکید داشتید و دارید که بازیسازی باید کار جانبی زندگی باشه نه منبع اصلی درآمدی.
بنابراین من چون تحصیلات و شغل و محل درآمدم چیز دیگری غیر از کارهای هنری هست از یک جایی به بعد تصمیم گرفتم صرفا هیجان و لذت بازیسازی رو اولویت کارم قرار بدم نه درآمد این کار رو.
برای همین شروع کردم روشهای مختلف درآمدزایی رو امتحان کنم نه به جهت میزان درآمدش بلکه به جهت هیجان دیدن عکس العملهای بازار نسبت به هر روش.
برای همین دوست داشتم پرداخت درون برنامه رو هم با این بازی یادبگیرم و هم عکس العمل مخاطب رو که خوب مشخصا برای این بازی خیلی بد بود.
الانم همون فرمایش اولیه شما شده و تبلیغ میان برنامه بنری تپسل روی بازی گذاشته شده.
من مشکلم این هست که ایده های زیادی برای بازیسازی توی سرم دارم که الزاما همشون هم از دید مخاطب جذاب نیست اما برای خودم خیلی مهم هست که اینهارو تبدیل به بازی کنم. برای همین نمیتونم به خودم زمان برای صبرکردن برای بهبود هر بازی بدم.
نتیجتا بازیهارو میسازم و میرم سراع بازی بعدی و دیگه برام استقبال مخاطبش اصلا مهم نیست.
شما بارها به من فرمودید که برای یک بازی خوب باید سناریو از قبل کامل باشه چه از نظر مراحل بازی و چه از نظر درآمدزایی. که فرمایش بشدت درستی هست
اما از کارهای من کاملا مشهوده که هیچ سناریویی توشون وجود نداره. میرم تو دل گرافیک و از دل گرافیک ایده یک بازی خلق میشه و پرونده به سرعت بسته میشه.
نمیگم کارم درسته... نه اصلا درست نیست
اما مشکل اینه که بازیسازی برای بنده دیگه بیرینس و صنعت نیست... صرفا لذت محض هست و بس...
متاسفم که شاگرد خوب و حرف شنویی برای شما نبودم...
اما شاگردی شما برای بنده افتخار بوده و هست...
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، hasansanaei ، mahdi.p ، petrox
تبریک میگم 
واقعا به کار بردن گرافیک سه بعدی در موتور دو بعدی خودش یک هنره
سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، hasansanaei ، mahdi.p ، nariman ، Amirhesam.KH

(1398/10/11، 02:17 عصر)ami n COD نوشته است: تبریک میگم 
واقعا به کار بردن گرافیک سه بعدی در موتور دو بعدی خودش یک هنره

خب قدرت کانسه دیگه ...

[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، hasansanaei ، nariman
من وقتی بازی قبلی رو معرفی کردید اینو دیدم دانلود کردم حرف نداره البته همه بازی هاتون حرف نداره و خیلی عالیه البته الان خودم بهت پنج ستاره میدم تا تاثیر اونا که قدره بازی رو نمیدونن بی ارزش کنم
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، mahdi.p ، nariman
(1398/10/11، 01:33 عصر)nariman نوشته است:
(1398/10/11، 01:02 عصر)hesam3 نوشته است:
ارادتمند... نریمان.
سلام

آقا حسام ممنونم از لطفت.
باعث افتخار من بود که تو این بازی شما در ابتدا این افتخار رو به بنده دادید که ما باهم روی این بازی کار کنیم و باهم بازی رو منتشر کنیم و شما ایده ها و تواناییهای حرفه ایتون رو روی این بازی پیاده بفرمایید.
این مساله برای من افتخار بزرگی بود که توانمند ترین فرد انجمن به بنده افتخار همکاری و مشارکت دادن اما همونطور که خودتون درجریان هستید وقت بشدت فشرده شما این اجازه رو نداد که در نهایت این اتفاق عملی بشه که مسلما بدشانسی بنده بود.
اما من به تک تک نصایح شما گوش کردم. اما مشکل اینجا بود که من از یک جایی به بعد احساس کردم خیلی نباید به بازیسازی به جنبه درآمدزایی نگاه کنم همونطور که شما هم بارها تاکید داشتید و دارید که بازیسازی باید کار جانبی زندگی باشه نه منبع اصلی درآمدی.
بنابراین من چون تحصیلات و شغل و محل درآمدم چیز دیگری غیر از کارهای هنری هست از یک جایی به بعد تصمیم گرفتم صرفا هیجان و لذت بازیسازی رو اولویت کارم قرار بدم نه درآمد این کار رو.
برای همین شروع کردم روشهای مختلف درآمدزایی رو امتحان کنم نه به جهت میزان درآمدش بلکه به جهت هیجان دیدن عکس العملهای بازار نسبت به هر روش.
برای همین دوست داشتم پرداخت درون برنامه رو هم با این بازی یادبگیرم و هم عکس العمل مخاطب رو که خوب مشخصا برای این بازی خیلی بد بود.
الانم همون فرمایش اولیه شما شده و تبلیغ میان برنامه بنری تپسل روی بازی گذاشته شده.
من مشکلم این هست که ایده های زیادی برای بازیسازی توی سرم دارم که الزاما همشون هم از دید مخاطب جذاب نیست اما برای خودم خیلی مهم هست که اینهارو تبدیل به بازی کنم. برای همین نمیتونم به خودم زمان برای صبرکردن برای بهبود هر بازی بدم.
نتیجتا بازیهارو میسازم و میرم سراع بازی بعدی و دیگه برام استقبال مخاطبش اصلا مهم نیست.
شما بارها به من فرمودید که برای یک بازی خوب باید سناریو از قبل کامل باشه چه از نظر مراحل بازی و چه از نظر درآمدزایی. که فرمایش بشدت درستی هست
اما از کارهای من کاملا مشهوده که هیچ سناریویی توشون وجود نداره. میرم تو دل گرافیک و از دل گرافیک ایده یک بازی خلق میشه و پرونده به سرعت بسته میشه.
نمیگم کارم درسته... نه اصلا درست نیست
اما مشکل اینه که بازیسازی برای بنده دیگه بیرینس و صنعت نیست... صرفا لذت محض هست و بس...
متاسفم که شاگرد خوب و حرف شنویی برای شما نبودم...
اما شاگردی شما برای بنده افتخار بوده و هست...

من واقعا بابت موضوعات پیش اومده از شما عذرخواهی میکنم ، متاسفانه مشکلات زندگی زیاده و منم مثل شما مجبورم از منابع مختلفی برای کسب درآمد استفاده کنم ، از دلالی بگیر تا کارمندی و غیره و غیره  4
در این مورد هم با شما موافق هستم و نباید بازی سازی رو منبع اصلی کسب درآمد دونست .

اما بنده سه ماه پیش به جهت تحقیق یک حرکت نمادین توی بازار ایران زدم که متوجه شدم همچنان میشه از این کار به عنوان منبع اصلی زندگی چندین نفر استفاده کرد ؛ حتی همین مینی گیم های اعضای انجمن ، اما موضوع کار ما دقیقا به همینجایی ختم میشه که متاسفانه برخی دیگر از دوستان مثل شما اهمیتی به سناریو نمیدن و این باعث اشکال در ساخت بازی میشه و مخاطب در نهایت جذب بازی نمیشه ، این مورد کمی در مورد شما آسون تر میشه گرفت چون اکثرا کارهاتون دلی هست نه از سر وقت گذروندن و پول درآوردن ... اما بقیه هم میخوان پول در بیارن و هم نمیخوان حرفه ای عمل کنند .

مسلما حرفه ای بودن از چیز های کوچیک مثل همین سناریو شروع میشه ، وقتی یک سناریو پتانسیل بالایی داشته باشه بازی ای که باهاش ساخته میشه هم به مراتب بهتر از باقی بازی های همدسته خودش بهتر خواهد بود .
من این موضوع رو زمانی فهمیدم که تونستم با یک مینی گیم 10 مرحله ای و کمتر از 5000 کاربر مبلغ 1 میلیون تومان رو توی یک ماه به دست بیارم .
سناریو بازی بسیار ساده بود و از 10 مرحله ای بودنشم معلوم  3
اما فروشگاه و گیم پلی بازی جوری بود که کاربر رو به خرید جذب میکرد ، خریدی که احساس خوشایندی برای کاربر ایجاد میکرد حتی اگر 2000 تومان ( کمترین بسته 2000 تومانی بود ) خرید میکرد .
این کاری که من کردم سوال های بیشتری رو جواب داد اما در یک پست نمیشه بهشون پرداخت و در آینده یک تاپیک جداگانه براش باز میکنم . اما منظور من این هست که شما زحمت کار رو میکشید ، اما به دلیل اینکه از همون اول بازی و برنامتون سناریو نداره ، پس از همون اول ساخت برنامه شما محکوم به شکست اقتصادی هستید ...
چون نمیدونید چطوری از گیم پلی درآمد کسب کنید ؛ شما نمیدونید که چطوری کاربر رو جذب به خرید بکنید و دلایلی وجود نداره ؛ چون تنها دلیل موجود نداشتن سناریو هست و بست  4

نطق زیادی فرمودیم  4
موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p ، nariman
کلا این بخش اقتصادی بازی رو باید یکی از حرفه ای ها مثل آقای ثنایی که تجربه دارن یه آموزشش حتی متنی بدن و توضیح بدن برچه اساس و معیارهایی قیمت بذاریم
چطور کاربر رو تشویق به خرید کنیم ( مثال بزنید فلان بازی اینکارو کرده در اینجا یا . . .)

درمورد سناریو نویسی هم یه توضیح جامع چه خودشون چه مقاله ای چیزی اگه باشه خیی خوبه

اگه میشد که عالی میشد
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، hasansanaei

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 600 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 238 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 645 1403/2/30، 10:34 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  بازی تانک وار کامل شد (:--ALI--:) 0 951 1402/12/7، 03:57 عصر