سوال در مورد پلاگین File chooser
به نام خدا
باسلام ، یک سوال دارم ، این است که وقتی کاربر عکسی را به وسیله پلاگین File chooser آپلود می کند ، در یک جایی آن عکس را نشان دهد.
 به نام خدا
 « از گهواره تا گور دانش بجویید. »
 سخنی از پیامبر اسلام
  « بسی رنج بردم بدین سال سی            عجم زنده کردم بدین پارسی »
 فردوسی

«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
 «علم چندان که بیشتر خوانی          چون عمل در تو نیست، نادانی

نه محقّق بوَد نه دانشمند          چارپایی، بر او کتابی چند
 آن تهی مغز را چه علم و خبر          که بر او هیزم است یا دفتر؟»

سعدی

کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378

مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/11/5، 07:51 عصر)amin hosseini نوشته است: به نام خدا
باسلام ، یک سوال دارم ، این است که وقتی کاربر عکسی را به وسیله پلاگین File chooser آپلود می کند ، در یک جایی آن عکس را نشان دهد.

سلام؛
این پلاگین تنها فایل مورد نظر رو انتخاب و یا choose میکنه و در اصل اون فایل آپلود نمیشه بلکه صرفاً انتخاب میشه.......
برای اینکه اون عکسی که انتخاب شده نمایش داده بشه شما باید از اکسپرشن های مربوط به این پلاگین استفاده کنین.....
اول از همه چون هدف تنها انتخاب عکس هست باید تعریف کنین که تنها فرمت های تصویر مثل png و jpg قابل انتخاب هستن.....
بدین منظور باید از هدر properties و در بخش accept فرمت یا فرمت های مورد نظرتون رو انتخاب کنین.......  (میتونین داخل این بخش accept عبارت "image/*" رو بزنین تا فقط تصاویر قابل انتخاب باشن و دیگه لازم نیست تک تک فرمت های رایج تصویری رو وارد کنین.....)
در ضمن نوع انتخاب هم میتونه تکی و یا دسته ای باشه که این هم از بخش select میتونه روی حالت single یا multiple قرار بگیره.....
بعد از اینکه کاربر عکس موردنظرش رو سلکت کرد قصد داریم اونو توی یک بخش از پروژه نمایش بدیم؛
یک اسپرایت به ابعادی که میخوایم تصویر نمایش داده بشه می سازیم؛
بعد میگیم وقتی تغییر کرد فایل چوزر اسپرایت مون url اش تغییر کنه به url فایل یعنی ایونتش اینطوری میشه؛
کد:
File chooser >> On changed
Sprite >> Load image from url FileChooser.FileURLAt(0)
به این ترتیب فایل تصویری مورد نظر نمایش داده میشه........
البته برای اینکه ابعاد اسپرایت تغییر کنه میتونین اسپرایت رو به اندازه ابعاد تصویر طویل کنین و یا تصویر رو به اندازه ابعاد اسپرایت محدود کنین.......
این امکان با تنظیم پارامتر size در اکشن Load image from url میسر هست.......
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، oak ، amin hosseini ، M.gh ، rezamms
بسیار متشکرم ، مشکلم حل شد. 4
 به نام خدا
 سخنی از پیامبر اسلام
 فردوسی

«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»

سعدی

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
یک سوال دارم این است که چطوری فریم اسپرایت خالی را ذخیره کنیم؟ می خواهم مثل یک آواتار باشد و هر وقت که از بازی خارج شدیم ، اسپرایت آواتار دوباره خالی نباشد و ذخیره شود.
 به نام خدا
 سخنی از پیامبر اسلام
 فردوسی

سعدی

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
(1398/12/6، 12:04 عصر)amin hosseini نوشته است: یک سوال دارم این است که چطوری فریم اسپرایت خالی را ذخیره کنیم؟ می خواهم مثل یک آواتار باشد و هر وقت که از بازی خارج شدیم ، اسپرایت آواتار دوباره خالی نباشد و ذخیره شود.

خُب میتونین دقیقاً مشابه سیو بازی با local storage عمل کنین....
یا هم اصلاً این کار رو نکنین و بگین عکسی که کاربر انتخاب کرد دانلود بشه و توی یک مسیر مشخص باشه و بعد بگین از اون مسیر مشخص بارگیری بشه....
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini
بسیار ممنون ، ولی یک سوال دیگر ، چگونه بگوییم آن عکس بره به پوشه بازی. من بلدم ، ولی ممکن است آن کاربر پوشه بازی را در درایو سی و یا هر جایی نصب کند. سوال من این است که مستقیم بره به پوشه بازی. من برای دانلود کردن از پلاگین Node Download استفاده می کنم.
 به نام خدا
 سخنی از پیامبر اسلام
 فردوسی

سعدی

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/12/6، 12:04 عصر)amin hosseini نوشته است: یک سوال دارم این است که چطوری فریم اسپرایت خالی را ذخیره کنیم؟ می خواهم مثل یک آواتار باشد و هر وقت که از بازی خارج شدیم ، اسپرایت آواتار دوباره خالی نباشد و ذخیره شود.

میتونی یک متغیر بنام  upload  بسازی و بعد بگی :
کد:
File chooser >> On changed-->SYSTEM-->
set upload --> from url FileChooser.FileURLAt(0)

و بعد متغیر upload رو ذخیره کنی و در شروع لی اوت بگی کخ اسپرایت لود بشه از متغیر upload
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini
(1398/12/6، 03:05 عصر)amin hosseini نوشته است: بسیار ممنون ، ولی یک سوال دیگر ، چگونه بگوییم آن عکس بره به پوشه بازی. من بلدم ، ولی ممکن است آن کاربر پوشه بازی را در درایو سی و یا هر جایی نصب کند. سوال من این است که مستقیم بره به پوشه بازی. من برای دانلود کردن از پلاگین Node Download استفاده می کنم.

خُب برای این کار باید از اکشن invoke download استفاده کنین توی شیء Browser تا عکس رو دانلود کنین و بعد از پوشه دانلودهای کاربر عکس رو دریافت کنین.....
یا هم میتونین توی یک لیوت با اندازه ای متناسب با عکس پروفایل کاربر از صفحه یک snapshot بگیرین و یکجای مشخص ذخیره کنین و هر جا لازم بود فراخوانی کنین..... (که یکم غیر حرفه ای هست و توصیه نمیکنم....)
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، amin hosseini
(1398/12/6، 03:05 عصر)amin hosseini نوشته است: بسیار ممنون ، ولی یک سوال دیگر ، چگونه بگوییم آن عکس بره به پوشه بازی. من بلدم ، ولی ممکن است آن کاربر پوشه بازی را در درایو سی و یا هر جایی نصب کند. سوال من این است که مستقیم بره به پوشه بازی. من برای دانلود کردن از پلاگین Node Download استفاده می کنم.

برای این که عکس یره توی پوشه ی بازی میتون بگی:
کد:
on start of layout --> node download - download (هرچی که می خوای) | path --> nwjs.appfolder
خلاصه میتونی از اکسپرکشن nwjs.appfolder  برای ذخیره در محل نصب بازی استفاده کنی.
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini ، oak
من برای ذخیره تصاویر از لوکال استورج و دانلود شدن استفاده کردم ، ولی هیچ کدام از راه ها جواب نداد. فقط لوکال استورج وقتی کار می کرد که صفحه تست بازی را ری استارت می کردم. ولی وقتی صفحه تست بازی را حذف می کردم دوباره بازی ام را تست می کردم ، عکس اسپرایت ما به عکس اولیه اش تغییر می کند. فقط یک نکته: من با لوکال استورج متغیر های دیگرم را ذخیره کردم و درست ذخیره و بارگذاری می شدند. فقط همین عکس است که در باز و بسته شدن بازی بارگذاری نمی شود.
 به نام خدا
 سخنی از پیامبر اسلام
 فردوسی

سعدی

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: