ساخت سایت
سلام کسی اموزش در باره ساخت نداره 
سایت های هستند که وب سایت میدن اما من دوست دارم کد های html  خدم اپلود کنم ام تو این سایت ها نمیشه و یا پولیه
کسی چیزی میدونه
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
سلام
دوست عزیر حتما برای اینکه نتیجه خوبی بگیرید یا اصلا بتونید سایت بسازید با html خودتون باید هزینه کنید
یه هاست بخرید و آموزش هاشو دنبال کنید
|| فروشگاه نپتونـ! ||
|| nneptune.ir ||
|| کلیکـ کـنید ||
  پاسخ

(1398/12/1، 11:52 صبح)mega_24 نوشته است: سلام کسی اموزش در باره ساخت نداره 
سایت های هستند که وب سایت میدن اما من دوست دارم کد های html  خدم اپلود کنم ام تو این سایت ها نمیشه و یا پولیه
کسی چیزی میدونه

نرم افزار ادوبی میوز
نرم افزار Muse یکی از محصولات شرکت ادوبی در زمینه طراحی وب سایت است. ادوبی ادعا می کند که این نرم افزار می تواند به هر کاربری کمک کند تا بدون نیاز به نوشتن یک خط کد، به طراحی و انتشار وب سایت های html بپردازد. در واقع این نرم افزار به صورت کاملاً کاربر محور بوده و برای طراحی و ساخت صفحات HTML به صورت بصری و بدون نیاز به کدنویسی با جدیدترین استانداردهای دنیای وب منتشر شده است. نرم افزار تمامی امکانات حرفه ای جهت طراحی وب را دارا می باشد و یک وب سایت کامل با صفحات داخلی متفاوت و نقشه سایت می تواند توسط این نرم افزار طراحی شود و کاربر می تواند تمام عناصر گرافیکی وب سایت خود را نیز تعیین کرده و به راحتی طراحی کند.
آموزش
دانلود

من این سایتو با همین میوز ساختم ...
البته مال قدیم مدیماست ...
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/12/1، 06:36 عصر)oak نوشته است:
کسی چیزی میدونه

نرم افزار ادوبی میوز
نرم افزار Muse یکی از محصولات شرکت ادوبی در زمینه طراحی وب سایت است. ادوبی ادعا می کند که این نرم افزار می تواند به هر کاربری کمک کند تا بدون نیاز به نوشتن یک خط کد، به طراحی و انتشار وب سایت های html بپردازد. در واقع این نرم افزار به صورت کاملاً کاربر محور بوده و برای طراحی و ساخت صفحات HTML به صورت بصری و بدون نیاز به کدنویسی با جدیدترین استانداردهای دنیای وب منتشر شده است. نرم افزار تمامی امکانات حرفه ای جهت طراحی وب را دارا می باشد و یک وب سایت کامل با صفحات داخلی متفاوت و نقشه سایت می تواند توسط این نرم افزار طراحی شود و کاربر می تواند تمام عناصر گرافیکی وب سایت خود را نیز تعیین کرده و به راحتی طراحی کند.
آموزش
دانلود

لطفا لینک آموزش را تغییر دهید ....
طبق قانون شماره ی 8 
9- قرار دادن لینک دانلود به سایت‌های دیگر که کاربران را مجبور به ثبت نام یا انجام کاری دیگر در آن سایت کند ممنوع می‌باشد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، MohammadHadi
(1398/12/1، 06:39 عصر)M.gh نوشته است:
کسی چیزی میدونه

نرم افزار ادوبی میوز
آموزش
دانلود

طبق قانون شماره ی 8 
9- قرار دادن لینک دانلود به سایت‌های دیگر که کاربران را مجبور به ثبت نام یا انجام کاری دیگر در آن سایت کند ممنوع می‌باشد.

بله ولی این سایت آموزشیه
فرق داره
من یه سایت آموزشی معرفی کردم
که این آموزش رو هم داره
هیچ عیبی نداره !
اون مال زمانی هستش که مثلا خودت یه سورس ساختی بعدش بزاری توی سایتت بعد هم بگی برای ادامه ثبت نام کنید
یا مثلا یکی یه چیزی لازم داره و بعد برای درآمدزایی بزاریش تو اوپیزو . این چیزمیزا نه این سایت آموزشی
منن این صفحه رو معرفی کردم !!!!

اگه بخوایم انقدر سفت و سخت بگیریم پس تو پیکو فایلم نباید آپلود کنی چون کاربر باید روی دکمه دریافت لینک بزنه !!!!
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، daiisalman

(1398/12/1، 06:43 عصر)oak نوشته است:
(1398/12/1، 06:39 عصر)M.gh نوشته است:
(1398/12/1، 06:36 عصر)oak نوشته است: نرم افزار ادوبی میوز
آموزش
دانلود

طبق قانون شماره ی 8 

بله ولی این سایت آموزشیه
فرق داره
من یه سایت آموزشی معرفی کردم
که این آموزش رو هم داره
هیچ عیبی نداره !
اون مال زمانی هستش که مثلا خودت یه سورس ساختی بعدش بزاری توی سایتت بعد هم بگی برای ادامه ثبت نام کنید
یا مثلا یکی یه چیزی لازم داره و بعد برای درآمدزایی بزاریش تو اوپیزو . این چیزمیزا نه این سایت آموزشی
منن این صفحه رو معرفی کردم !!!!

آها 

ببخشید  2

(1398/12/1، 06:43 عصر)oak نوشته است:
اگه بخوایم انقدر سفت و سخت بگیریم پس تو پیکو فایلم نباید آپلود کنی چون کاربر باید روی دکمه دریافت لینک بزنه !!!!  21

24
  پاسخ

سپاس شده توسط:
معرفی بدون تبلیغات و بدون جنبه کسب درآمد از معرفی مشکلی نداره .
میتونید سایت شخصی ، انجمن و ... معرفی کنید ، در صورتی که از لینک های کسب درآمد و کوتاه کننده استفاده نکرده باشید و مطلب مورد نظری که معرفی شده اجبار به ثبت نام نداشته باشه مشکلی نداره .

این موضوع اینقدر رو اعصاب من بود ، طرف ی چیز سورس میذاشت بعد میومد توی اپیزو و امثالهم میذاشت خیلی رو اعصاب بود ، تازه بعد از اون توی این سایت های کسب درآمد در ازای دانلود هم میذاشت  13
خلاصه که اینطور کارارو نکنید .
  پاسخ

(1398/12/1، 08:27 عصر)hesam3 نوشته است: معرفی بدون تبلیغات و بدون جنبه کسب درآمد از معرفی مشکلی نداره .
میتونید سایت شخصی ، انجمن و ... معرفی کنید ، در صورتی که از لینک های کسب درآمد و کوتاه کننده استفاده نکرده باشید و مطلب مورد نظری که معرفی شده اجبار به ثبت نام نداشته باشه مشکلی نداره .

این موضوع اینقدر رو اعصاب من بود ، طرف ی چیز سورس میذاشت بعد میومد توی اپیزو و امثالهم میذاشت خیلی رو اعصاب بود ، تازه بعد از اون توی این سایت های کسب درآمد در ازای دانلود هم میذاشت  13
خلاصه که اینطور کارارو نکنید .

آها ممنون
رو اعصاب همه بود این موضوع ، نه تنها سورس بلکه طرف ( با شخص خاصی نیستم ) می خواست لینک یک سایت اسپرایت آماده رو بزاره ،  گذاشته بود رو opizo  ،  من 10 ثانیه واستادم دستم خورد صفحه رفرش شد ، دوباره ده ثانیه ی دیگه هم باید وامیستادم 
که کلا از خیر سایته گذشتم..
22
خلاصه بهترین قانون همین بود..
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، oak ، :. $ .:
کسی چیزی میدونه

نرم افزار ادوبی میوز
آموزش
دانلود

من این سایتو با همین میوز ساختم ...
البته مال قدیم مدیماست ...
سپاس من با کد های html مشکلی ندارم فقط با اپلود کردن تو اینترنت مشکل دارم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب از اول می گفتی اخوی
چیزی داریم به اسم نرم افزار Fpt
هاست و سرور رو که گرفتی اطلاعاتشون رو یه جا بزار و بعدش یکی از نرم افزار های اف پی تی رو دانلود کن و اطلاعات و رمز عبور هاست و سرورت رو وارد کن و بعد مثل اینکه داری با ویندوز کار می کنی و تو پوشه هاش چیزی می ریزی فایلارو کپی می کنی اونجا
توی اون لینکم آموزشی که گذاشته بودم آموزش Ftp هستش ببینید ....
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: