اپلود فایل حجم بالا درهاست رایگان
سلام
من یه هاست رایگان ثبت نام کردم و یه قالب هم دانلود کردم و حجمش 77 مگه . حالا میخواستم ببینم چطوری اپلودش کنم ؟ اپلود نمیشه . درصورتیکه فضای هاست 5.5 گیگ هست . محدودیت اپلود داره ؟ ایا راهی هست ؟ (هاست رایگان گیگفا هست)
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سرچ کن فایل زیلا
نمی دونم رو هاست رایگان میشه یا نه
خودم نتونستم پیاده سازیش کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
(1399/1/31، 08:27 عصر)M.gh نوشته است: سرچ کن فایل زیلا
نمی دونم رو هاست رایگان میشه یا نه
خودم نتونستم پیاده سازیش کنم
احتمالا ی جایی رو اشتباه رفتید ، در غیر اینصورت حتی هاست های رایگان هم محدودیت FTP ندارن .
توی قسمت FTP Accounts میتونید اطلاعات اتصال رو در بیارید و بعد به راحتی به فایل زیلا متصل کنید .
البته نرم افزار SmartFTP هم جدیدا خوب در اومده و ظاهرا سرعت خوبی داره .

هر کدوم از اینارو هم توی گوگل سرچ کنید آموزشش هست ، از نحوه ساخت اکانت اف تی پی تا نحوه اتصال و فایل زیلا یا اسمارت اف تی پی و ... .
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، محمد 82
هاست رایگان اجازه آپلود فایل حجیم نمیده.
معمولاً بالای 25 مگ نمیذاره آپ بکنی.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/1/31، 10:01 عصر)persiangamer نوشته است: هاست رایگان اجازه آپلود فایل حجیم نمیده.
معمولاً بالای 25 مگ نمیذاره آپ بکنی.
اون مال فایل منیجیر هست دوست عزیز ، اطلاعات درست ندارید نشر ندید .
حتی توی هاست های پولی هم گاها محدودیت آپلود هست ، اما با نرم افزار هایی نظیر فایل زیلا با اتصال به اف تی پی میشه فایل های حجیم رو هم آپلود کرد .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اقا دمتون گرم . تازه الان دیدم ، اقا میلاد راهنمایی کردن و این نرم افزارو دانلود کردم و کارم راه افتاد . ممنون از همه . اقا mgh شماهم دوباره امتحان کن ، احتمالا یجارو اشتباه رفتی 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام مجدد اقا اون مشکل که حل شد . الان وقتی فایل ۷۵ مگی رو تو هاست اپلود میکنم بعد اپلود بلافاصله خود به خود حذف میشه . چرا ؟ 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/2/2، 03:30 صبح)محمد 82 نوشته است: سلام مجدد اقا اون مشکل که حل شد . الان وقتی فایل ۷۵ مگی رو تو هاست اپلود میکنم بعد اپلود بلافاصله خود به خود حذف میشه . چرا ؟ 
خود به خود حذف نمیشه ؛
باید صبر کنید تا کامل آپلود بشه .
بسته به حجم و سرعت نت ی مقدار طول میکشه تا کامل آپلود بشه .
توی هاست های ضعیف و بعضی از هاست ها اینطوریه .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ولی فک نکنم . ببینید میزنم اپلود و صبر میکنم تا خطش پرشه . بعد فایل زیپ بین فایل هام هست اما بایه رفرش یا رفتن به ادرس هاست میبینی نیست و حذف شده . فک کنم این مشکل هاست های رایگان باشه . دیشب زدم تو اینترنت دیدم موارد مشابه زیاده . 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/2/2، 11:02 صبح)محمد 82 نوشته است: ولی فک نکنم . ببینید میزنم اپلود و صبر میکنم تا خطش پرشه . بعد فایل زیپ بین فایل هام هست اما بایه رفرش یا رفتن به ادرس هاست میبینی نیست و حذف شده . فک کنم این مشکل هاست های رایگان باشه . دیشب زدم تو اینترنت دیدم موارد مشابه زیاده . 
جالبه ، نمیدونستم ، شایدم همین باشه ، اما مگه هاست نخریدی ؟ چرا توی همون اوکی نمیکنی ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لیست بسیار کامل از پابلیشرهای خارجی 2020 Mehrdad 16 10,688 1403/12/24، 08:04 عصر
آخرین ارسال: xcmpunkgtsx
  قبول کردن سفارش شما (:--ALI--:) 0 594 1403/1/30، 09:06 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)
  استخدام چند ردیف شغلی در تهران hasansanaei 0 755 1402/6/1، 02:13 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart یلدا مبارک ? oak 2 2,449 1400/10/4، 09:46 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  پرداخت درون برنامه M.Y 3 2,266 1400/9/27، 03:59 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary

پرش به انجمن: