استفاده از سرورشخصی در پلاگین مولتی پلیر
سلام دوستان وقتتون بخیر.
برای ساخت بازی مولتی پلیر با پلاگین مولتی پلیر خود کانستراکت، میشه از سرور شخصی (هر سروری غیر از سرور رسمی سیرا) استفاده کرد؟
و یه سوال دیگه هم دارم بنظرتون این بازی با مولتی پلیر کانستراکت قابل ساخت هست؟
https://play.google.com/store/apps/detai...o&hl=en_US
بازی یه بخش ساخت روم هم داره که بقیه پلیر ها میتونن جوین بشن این مورد رو چطور باید پیاده کرد؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/2/22، 03:18 صبح)ary_aryyyy نوشته است: سلام دوستان وقتتون بخیر.
برای ساخت بازی مولتی پلیر با پلاگین مولتی پلیر خود کانستراکت، میشه از سرور شخصی (هر سروری غیر از سرور رسمی سیرا) استفاده کرد؟
و یه سوال دیگه هم دارم بنظرتون این بازی با مولتی پلیر کانستراکت قابل ساخت هست؟
https://play.google.com/store/apps/detai...o&hl=en_US
بازی یه بخش ساخت روم هم داره که بقیه پلیر ها میتونن جوین بشن این مورد رو چطور باید پیاده کرد؟
درود دوست عزیز؛
بله این امکان وجود داره ولی باید اسکریپت سیرا رو خریداری کنین و بعد هم روی سرور خودتون نصب کنین.
توی این تاپیک قبلاً بحث خریداری بود که نمیدونم به نتیجه رسید یا خیر.
و در مورد پیاده سازی طرحتون هم باید بگم که بله امکانش هست ولی شاید خیلی برای ساخت روم دستتون باز نباشه و نتونین یکسری امکانات رو از طریق خود شیء مولتی پلیر پیاده سازی کنین.
موفق باشین.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: ary_aryyyy
یکمی بیشتر توضیح میدین لطفا در مورد اینکه چه امکاناتی قابل پیاده سازی نیستن؟ و اینکه آگر از فوتون استفاده کنم بازم این محدودیت ها وجود دارن؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/2/22، 02:09 عصر)ary_aryyyy نوشته است: یکمی بیشتر توضیح میدین لطفا در مورد اینکه چه امکاناتی قابل پیاده سازی نیستن؟ و اینکه آگر از فوتون استفاده کنم بازم این محدودیت ها وجود دارن؟
درود مجدد؛
منظورم از امکانات غیرقابل پیاده سازی مثلاً ثبت و ذخیره امتیازات برتر یک روم، ثبت لاگ روم ها (کاربران هر روم و مشخصات دیگه) و از این دست مسائل هست.
فوتون هم تجربه کار باهاش ندارم ولی باید مشابه شیء مولتی پلیر سیرا باشه از نظر محدودیت حالا نهایتاً چند سر و گردن بالاتر ولی امکاناتی مثل تماس گرفتن بین کاربرا رو هم به صورت صوتی داره. 
به نظر من اگر میخواین یک بازی آنلاین حرفه ای بسازین در کنار شیء مولتی پلیر یا به صورت تنها از وب سوکت و Node.JS استفاده کنین.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: ary_aryyyy

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: