موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
سلام دوستان
من سایتی که داشتم متاسفان هک شده . میخواستم ببینم چطوری باید برش گردونم ؟ البته چیز زیادی روش نبود . فقط پارسکور بود و چنتا جدول امتیازات . و اینکه راهنمایی کنید چطور میشه سایت رو امن کرد که اینگونه اتفاقات کمتر پیش بیاد ؟
ممنون . فک نمیکنم هکر با اطلاعات سایت کاری کرده باشه و فقط قصدش سرگرمی بوده چون دریکی از بازی هام امتحان کردم دریافت شد امتیازات ، فقط دسترسی به سایت و انجام کارها بسته شده و به محض بازکردن سایت همون اطلاعات پارسکور نشان داده میشه و در عرض چند صدم ثانیه یه تصویر نشون میده که فلانی سایتتو هک کرده و یه اهنگم برای دانلود گذاشته . حالا نمیدونم دیتابیس پاک شده یا نه اما امتیازات هست . البته امتیازاتم نمیدونم هست یانه الان دوباره نگاه کردم. ولی حالا این صفحه ای که هکر گذاشته رو چطور پاک کنم ؟ در فایل منیجر فایل های مربوط به پارسکور هست همچنان .
و این امنیت رو جدی باید بگیریم ، پس الزامیه که راجبش بحث بشه . خواهش میکنم رد نشید و چیزی معرفی کنید که بشه امنیت سایت رو بالا برد . اگه دقت کرده باشید منم نگفتم صد در صد امنیت، چون نشدنیه . ولی تا حدی بالاببریم که حداقل هکر های مبتدی برای سرگرمی نتونن هکش کنن . حالا هروقت معروف شدیم و مهم شد در سطح بیشتری امنیت رو ارتقاء میدیم .
بله خب علاقه ای نداشتم . البته بیشتر از نظر وقتی مشکل دارم .اما الان ضروریه . اگه میشه معرفی کنید تاپیک هارو
موضوعها: 77
مکان: مشهد
سپاسها: 1957
1547 سپاس گرفتهشده در 928 ارسال
تو سی پنل نمیتونین برین؟؟؟
یعنی از لاگین وارد نمیشه؟
داشتم پسوردمو عوض میکردم که نشد . چند دقیقه دیرتر شده بود عوض کرده بودم . به خاطر بلد نبودن نشد
تازه رمز دیتابیس و رمز ورود اکانت رو هم عوض کردم . اما رمز سرور رو نتونستم . وقت نشد
یه ایمیل همین الان برام اومد که یک دستگاه دیگه به ایمیل شما وارد شده ، ایا ممکنه هکر باشه ؟ برای عدم ورودش باید چیکار کنم ؟