مشکل خروجی اندروید
سلام. بعد از اینکه از نرم افزار خروجی میگیرم و روی گوشیم نصبش میکنم, داخل نرم افزار اونجایی که قرار یه صفحه اینترنتی باز بشه, اون صفحه کامل لود نمیشه و نرم افزار یدفه کلا هنگ میکنه. حجم نرم افزار هم حدود 4 مگابایت بیشتر از حجم مورد انتظاره.
همه این اتفاقات وقتی میفته که تو xdk , تنظیمات نرم افزار مثل اسم نویسنده , ID , آیکوناش و splash screen رو وارد میکنم.

امیدوارم تو این مرحله آخرم راهنمایی هاتون کمکم کنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
از چه روشی استفاده کردید کراس والک اشتراکی - کراس والک معمولی - اندروید.
برای خروجی اندروید 4 به بالا از روش کراس والک خروجی بگیرید و برای اندروید 5 به بالا اندروید
استفاده کنید.
مشکل در خروجی گیری دارید ؟
بهتر آخرین نسخه را نصب کنید ممکن است برنامه خراب شده باشد. آخرین نسخه 66 هست. من داخل تنظیمات نام فارسی برای برنامه انتخاب می کنم هیچ مشکلی نداشت. حتما کتابخانه کودوا را به بپروژه اضافه کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
(1394/6/9، 09:31 صبح)mehrdad.ch نوشته است: از چه روشی استفاده کردید کراس والک اشتراکی - کراس والک معمولی - اندروید.
برای خروجی اندروید 4 به بالا از روش کراس والک خروجی بگیرید و برای اندروید 5 به بالا اندروید
استفاده کنید.
مشکل در خروجی گیری دارید ؟
بهتر آخرین نسخه را نصب کنید ممکن است برنامه خراب شده باشد. آخرین نسخه 66 هست. من داخل تنظیمات نام فارسی برای برنامه انتخاب می کنم هیچ مشکلی نداشت. حتما کتابخانه کودوا را به بپروژه اضافه کنید.

از آخرین نسخه برنامه و کراس والک معمولی استفاده میکنم
هنگام خروجی گرفتن مشکل ندارم اما وقتی فایل apk رو نصب میکنم همونطور که بالا توضیح دادم مشکل دارم
درمورد کتابخانه کوردووا اطلاعی ندارم
حجم نرم افزار حدود 45 مگابایته
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دو نسخه برایتان گرفته می شود که عیب بزرگ این روش است. یکی برای X86 یکی ARM است هر دو نسخه را نصب کنید ببینید کدام نسخه به اندروید شما می خورد.
اگر رفع نشد.
preload sounds را نه no کنیدو درباره خروجی بگیرید حتما دوباره فایل ها را آپلود کنید. برای بازی آوا شناس من بازی نصب می شد ولی هنگام اجرا بازی loader لود کنند خیلی دیر میرفت وقتی تمام می شد از برنامه خارج می شد
  پاسخ

(1394/6/9، 02:57 عصر)mehrdad.ch نوشته است: دو نسخه برایتان گرفته می شود که عیب بزرگ این روش است. یکی برای X86  یکی ARM است هر دو نسخه را نصب کنید ببینید کدام نسخه به اندروید شما می خورد.
اگر رفع نشد.
preload sounds  را نه no کنیدو درباره خروجی بگیرید حتما دوباره فایل ها را آپلود کنید. برای بازی آوا شناس من بازی نصب می شد ولی هنگام اجرا بازی loader لود کنند خیلی دیر میرفت وقتی تمام می شد از برنامه خارج می شد

نسخه arm به گوشی من میخوره
تنظیمات preload sounds مربوط به کدوم قسمته؟ contruct یا xdk ؟

یه چیزی دیگه, وقتی از محیط کنستراکت خروجی میگیرم پوشه ای که بدست میاد حجمش 25 مگابایته ولی حجم خروجی اندروید که xdk بهم میده 45 مگابایته, این همه افزایش حجم طبیعیه؟ ممکنه مشکل بخاط همین حجم زیاد باشه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
20 مگا بایت دیگر به خاط کتابخانه اجرا کننده کوردوا و کراس والک است که اضافه می شود.
preload sounds تنظیمات پرژه کانسراکت است
  پاسخ

(1394/6/9، 03:31 عصر)mehrdad.ch نوشته است: 20 مگا بایت دیگر به خاط کتابخانه اجرا کننده کوردوا و کراس والک است که اضافه می شود.
preload sounds تنظیمات پرژه کانسراکت است

نه آقا مال preload sounds نبود
هرچی هست مال همین تنظیمات xdk ـه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
تو چی تو بازی گذاشتی که فقط خروجی کانستراکت 20 مگ شده ... !
یکم بهینه تر کن بازی رو ...
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
روی گوشی دیگری امتهان کردید .
xdk تنظیم خاصی ندارد که بازی گیر کند. شما فقط در تنظیمات آن آیکون و اسکرین شات - تنظیمات پکیج اندروید(نام - شماره ساخت ) ویکسری پلاگین های جاوا .
داخل شبیه ساز XDK اجرا می شود؟
  پاسخ

(1394/6/9، 06:11 عصر)mehrdad.ch نوشته است: روی گوشی دیگری امتهان کردید .
xdk تنظیم خاصی ندارد که بازی گیر کند. شما فقط در تنظیمات آن آیکون و اسکرین شات - تنظیمات پکیج اندروید(نام - شماره ساخت ) ویکسری پلاگین های جاوا .
داخل شبیه ساز XDK اجرا می شود؟

آقا تو گوشی دیگه امتحان کردم مشکل حل شد! ولی این دفه ویدئوش درست اجرا نمیشه
کلا تو یه گوشی صفحات وب مشکل دارن(LG Gpro) تو یه گوشی دیگه مشکل ویدئو داره(huawie), الان دنبال یه گوشی میگردم که نرم افزار توش کاملا درست اجرا بشه!
تو شبیه ساز xdk هم اجرا نمیشه.
وقتی تنظیمات xdk (نام بسته,آیکون ها,پلاگین هاو...) رو وارد نمیکنم و بلافاصله خروجی اندروید میگیرم, حجمش یکم کمتره و مشکل صفحه وب و هنگ کردن که مطرح کردم وجود نداره و نرم افزار درست اجرا میشه.

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: