موضوعها: 7
مکان: بهشهر
سپاسها: 1044
266 سپاس گرفتهشده در 168 ارسال
دیروز من یه تاپیک زدم با عنوان اینکه تو سورس چت کانستراکت هکر وجود داره و.... بعدش آقای oak لطف کردن کلی مارو مسخره کردن مثلا الکی مینوشت i hacked you و... که آخرش کار کشید به فحش و دعوا بعد از نیم ساعت که من دوباره اومدم سر کامپیوتر دیدم حتی آقا رضا هم داره با اوآک چت میکنه که به صورت انگلیسی به هم فحش میدادن! یادمه oak به ایشون میگفت گفت shot up!
بعد چند ساعت که کلا ازین ماجرا گذشته بود oak اومده گفته که این فحشا رو خودش ننوشته و اصن سه روزه انجمن نیومده! حالا نمیدونیم داره اذیت میکنه یا واقعی میگه ولی اگه واقعا اون ننوشته باشه پس چیجوری ممکنه یک نفر با اکانت مشابه اون با امضای مشابه و آواتار مشابه و نام کاربری مشابه بیاد اون حرفا رو بزنه؟؟؟ الان میشه بگید مشکل از کجاست؟؟؟ البته منم فکر کنم واقعا خودش این چیزا رو نگفته چون واقعا از ایشون بعیده و سابقه یه همچین کار هایی رو نداشت
موضوعها: 7
مکان: بهشهر
سپاسها: 1044
266 سپاس گرفتهشده در 168 ارسال
خب ببینید اصن قضیه سر اخطار و فحش و اینجور چیزا نیست بیشتر حرفم به اون هک مربوط میشه . الآن اینجور که oak گفت خودش اون فحشارو ننوشته یعنی به گفته خودش یکی اکانتشو هک کرده (که البته منم نمیدونم راست میگه یا دروغ) ولی اگه اینطورباشه یعنی اینجا امنیت نداره و این بیشتر منو می ترسونه یا اینجوری بگم که اگه کسی بتونه اکانت oak عزیز رو هک کنه پس هک کردن c2market هم واسش عین آب خوردنه و حتی میتونه حساب کاربر هارو تو c2 market هم هک کنه یا به درگاه پرداخت نفوذ کنه و ... بیشتر اینجور چیزا مارو میترسونه
موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3302 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
سیستم سایت ها 90 درصد غیر قابل هک هستند ، مگر اینکه از یکی از مدیران که دسترسی به هاست یا مدیریت دارند ، سیستمشون هک شده باشه که این مورد هم جزو احتمالات بسیار پایین هست .
مورد دوم هک شدن سیستم سایت هاستینگ انجمن هست که این مورد رو من خبر ندارم و اینم احتمالش از قبلی حتی کمتره .
احتمال بسیار بیشتر که حتی در صورت صحت هک اکانت oak باشه ، این هست که سیستم شخصی خودشون هک شده باشه و رمز های عبورشون به دست شخصی افتاده باشه .
ولی موضوع ، موضوعی نیست که کاربران بخوان نگرانش باشند .
سیستم سایت C2 مارکت هم تا جایی که اطلاع دارم ، وردپرس هست و این سیستم امنیتش 99 درصدی هست و در صورتی که مشکل امنیتی داشته باشه براش نسخه جدید میدن بیرون ، پس لازم نیست نگران چیزی باشید .
موفق باشید .
موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3302 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
نه ، بلعکس میذاریم بمونه که اگر افراد دیگه ای هم مشکلی مشابه داشتند ، بدونن قضیه از چه قراره .
موفق باشید .
موضوعها: 1
مکان: ایران-اهواز
سپاسها: 9
22 سپاس گرفتهشده در 13 ارسال
منظور من اینه که چرا انقدر oak رو می گویید ؟؟
ماجرای خاصی داره ؟؟
اتفاقی افتاده ؟؟
چون من این اسم رو توی چند انجمن دیگه دیدم
اصلا آدم درستی نبودش
کد:
public void myLifeStyle (var life)
{
var createGame;
var anime;
if ( anime == false && createGame == false )
{
Destroy(life);
}
}
^_^
مثل بعضیا خودمو دست بالا نمی گیرم که پند بدم
مث بعضیا هم بچه نیستم که شعر و حدیث بنویسم
مثل بعضیا هم خیره نیستم هنو یه بازی رو نساختم عکسشو بزارم امضا
فقط حال و روز دلمو گفتم