مشکل در انجمن
دیروز من یه تاپیک زدم با عنوان اینکه تو سورس چت کانستراکت هکر وجود داره و.... بعدش آقای oak لطف کردن کلی مارو مسخره کردن مثلا الکی مینوشت i hacked you و... که آخرش کار کشید به فحش و دعوا بعد از نیم ساعت که من دوباره اومدم سر کامپیوتر دیدم حتی آقا رضا هم داره با اوآک چت میکنه که به صورت انگلیسی به هم فحش میدادن! یادمه oak به ایشون میگفت گفت shot up!
بعد چند ساعت که کلا ازین ماجرا گذشته بود oak اومده گفته که این فحشا رو خودش ننوشته و اصن سه روزه انجمن نیومده! حالا نمیدونیم داره اذیت میکنه یا واقعی میگه ولی اگه واقعا اون ننوشته باشه پس چیجوری ممکنه یک نفر با اکانت مشابه اون با امضای مشابه و آواتار مشابه و نام کاربری مشابه بیاد اون حرفا رو بزنه؟؟؟ الان میشه بگید مشکل از کجاست؟؟؟ البته منم فکر کنم واقعا خودش این چیزا رو نگفته چون واقعا از ایشون بعیده و سابقه یه همچین کار هایی رو نداشت

غایب

سپاس شده توسط: shazde
(1399/4/31، 07:44 صبح)آموزش دهنده نوشته است: دیروز من یه تاپیک زدم با عنوان اینکه تو سورس چت کانستراکت هکر وجود داره و....     بعدش آقای oak لطف کردن کلی مارو مسخره کردن مثلا الکی مینوشت i hacked you و... که آخرش کار کشید به فحش و دعوا بعد از نیم ساعت که من دوباره اومدم سر کامپیوتر دیدم حتی آقا رضا هم داره با اوآک چت میکنه که به صورت انگلیسی به هم فحش میدادن! یادمه oak به آقا رضا گفت ...
سلام ، موضوع بررسی شد ، تمام کاربران مربوطه اخطار دریافت میکنند .
///

البته محمد از قبل کاراشو انجام داده بود 1

آخه 1 سال ؟؟ 21

سپاس شده توسط: amin hosseini ، Amirhesam.KH ، oak ، shazde
خب ببینید اصن قضیه سر اخطار و فحش و اینجور چیزا نیست بیشتر حرفم به اون هک مربوط میشه . الآن اینجور که oak گفت خودش اون فحشارو ننوشته  یعنی به گفته خودش یکی اکانتشو هک کرده (که البته منم نمیدونم راست میگه یا دروغ)  ولی اگه اینطورباشه یعنی اینجا امنیت نداره و این بیشتر منو می ترسونه یا اینجوری بگم که اگه کسی بتونه اکانت oak عزیز رو هک کنه پس هک کردن c2market هم واسش عین آب خوردنه و حتی میتونه حساب کاربر هارو تو c2 market هم هک کنه یا به درگاه پرداخت نفوذ کنه و ... بیشتر اینجور چیزا مارو میترسونه

غایب

سپاس شده توسط: oak
سیستم سایت ها 90 درصد غیر قابل هک هستند ، مگر اینکه از یکی از مدیران که دسترسی به هاست یا مدیریت دارند ، سیستمشون هک شده باشه که این مورد هم جزو احتمالات بسیار پایین هست .
مورد دوم هک شدن سیستم سایت هاستینگ انجمن هست که این مورد رو من خبر ندارم و اینم احتمالش از قبلی حتی کمتره .

احتمال بسیار بیشتر که حتی در صورت صحت هک اکانت oak باشه ، این هست که سیستم شخصی خودشون هک شده باشه و رمز های عبورشون به دست شخصی افتاده باشه .

ولی موضوع ، موضوعی نیست که کاربران بخوان نگرانش باشند .

سیستم سایت C2 مارکت هم تا جایی که اطلاع دارم ، وردپرس هست و این سیستم امنیتش 99 درصدی هست و در صورتی که مشکل امنیتی داشته باشه براش نسخه جدید میدن بیرون ، پس لازم نیست نگران چیزی باشید .

موفق باشید .

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، amin hosseini ، oak
(1399/4/31، 12:11 عصر)hesam3' نوشته است: سیستم سایت ها 90 درصد غیر قابل هک هستند ، مگر اینکه از یکی از مدیران که دسترسی به هاست یا مدیریت دارند ، سیستمشون هک شده باشه که این مورد هم جزو احتمالات بسیار پایین هست .
مورد دوم هک شدن سیستم سایت هاستینگ انجمن هست که این مورد رو من خبر ندارم و اینم احتمالش از قبلی حتی کمتره .

احتمال بسیار بیشتر که حتی در صورت صحت هک اکانت oak باشه ، این هست که سیستم شخصی خودشون هک شده باشه و رمز های عبورشون به دست شخصی افتاده باشه .

ولی موضوع ، موضوعی نیست که کاربران بخوان نگرانش باشند .

سیستم سایت C2 مارکت هم تا جایی که اطلاع دارم ، وردپرس هست و این سیستم امنیتش 99 درصدی هست و در صورتی که مشکل امنیتی داشته باشه براش نسخه جدید میدن بیرون ، پس لازم نیست نگران چیزی باشید .

موفق باشید .

بسیار عالی

لطف کنید این تاپیکو پاک کنید چون لزومی نداره بقیه الکی نگران بشن ممنون از شما

غایب

سپاس شده توسط: hasansanaei
نه ، بلعکس میذاریم بمونه که اگر افراد دیگه ای هم مشکلی مشابه داشتند ، بدونن قضیه از چه قراره .

موفق باشید .

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، oak ، amin hosseini
(1399/4/31، 12:05 عصر)آموزش دهنده' نوشته است: خب ببینید اصن قضیه سر اخطار و فحش و اینجور چیزا نیست بیشتر حرفم به اون هک مربوط میشه . الآن اینجور که oak گفت خودش اون فحشارو ننوشته  یعنی به گفته خودش یکی اکانتشو هک کرده (که البته منم نمیدونم راست میگه یا دروغ)  ولی اگه اینطورباشه یعنی اینجا امنیت نداره و این بیشتر منو می ترسونه یا اینجوری بگم که اگه کسی بتونه اکانت oak عزیز رو هک کنه پس هک کردن c2market هم واسش عین آب خوردنه و حتی میتونه حساب کاربر هارو تو c2 market هم هک کنه یا به درگاه پرداخت نفوذ کنه و ... بیشتر اینجور چیزا مارو میترسونه

ببخشید من تازه کارم ولی می خواستم بپرسم این oak کی هستش که انقدر راجع بهش صحبت می کنید ؟؟
ببخشیدا
کد:
public void myLifeStyle (var life)
{
      var createGame;
      var anime;

if ( anime == false && createGame == false )
       {
             Destroy(life);
       }
}
^_^
مثل بعضیا خودمو دست بالا نمی گیرم که پند بدم
مث بعضیا هم بچه نیستم که شعر و حدیث بنویسم
مثل بعضیا هم خیره نیستم هنو یه بازی رو نساختم عکسشو بزارم امضا
فقط حال و روز دلمو گفتم

سپاس شده توسط:
(1399/5/3، 07:52 عصر)Kaneki نوشته است:
(1399/4/31، 12:05 عصر)آموزش دهنده' نوشته است: خب ببینید اصن قضیه سر اخطار و فحش و اینجور چیزا نیست بیشتر حرفم به اون هک مربوط میشه . الآن اینجور که oak گفت خودش اون فحشارو ننوشته  یعنی به گفته خودش یکی اکانتشو هک کرده (که البته منم نمیدونم راست میگه یا دروغ)  ولی اگه اینطورباشه یعنی اینجا امنیت نداره و این بیشتر منو می ترسونه یا اینجوری بگم که اگه کسی بتونه اکانت oak عزیز رو هک کنه پس هک کردن c2market هم واسش عین آب خوردنه و حتی میتونه حساب کاربر هارو تو c2 market هم هک کنه یا به درگاه پرداخت نفوذ کنه و ... بیشتر اینجور چیزا مارو میترسونه

ببخشید من تازه کارم ولی می خواستم بپرسم این oak کی هستش که انقدر راجع بهش صحبت می کنید ؟؟
ببخشیدا

میشه بپرسم منظورتون چیه ؟؟ با تشکر

غایب

سپاس شده توسط:
منظور من اینه که چرا انقدر oak رو می گویید ؟؟
ماجرای خاصی داره ؟؟
اتفاقی افتاده ؟؟
چون من این اسم رو توی چند انجمن دیگه دیدم
اصلا آدم درستی نبودش

کد:
public void myLifeStyle (var life)
{
      var createGame;
      var anime;

if ( anime == false && createGame == false )
       {
             Destroy(life);
       }
}
^_^
مثل بعضیا خودمو دست بالا نمی گیرم که پند بدم
مث بعضیا هم بچه نیستم که شعر و حدیث بنویسم
مثل بعضیا هم خیره نیستم هنو یه بازی رو نساختم عکسشو بزارم امضا
فقط حال و روز دلمو گفتم

سپاس شده توسط:
(1399/5/3، 08:44 عصر)Kaneki نوشته است: منظور من اینه که چرا انقدر oak رو می گویید ؟؟
ماجرای خاصی داره ؟؟
اتفاقی افتاده ؟؟
چون من این اسم رو توی چند انجمن دیگه دیدم
اصلا آدم درستی نبودش

ایشون یکی از قدیمی های انجمن هستن که اتفاقا آدم خیلی خوبی هستن و اصلا اینطور که شما میگین نیستن

غایب

سپاس شده توسط: oak

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  وینوس - خروجی آفلاین اندروید miladesign 476 263,311 1403/10/23، 02:18 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Wink سوال در مورد تبلیغ بازی در تپسل _1515Team_ 2 1,964 1403/10/22، 08:05 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 3,276 1401/4/11، 06:21 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  خرید سورس بازی های شما Hamed85 4 2,772 1401/1/31، 11:02 صبح
آخرین ارسال: Hamed85