موضوعها: 66
مکان: تهران
سپاسها: 652
1204 سپاس گرفتهشده در 357 ارسال
بارها برام پیش اومده بود که توی بازیسازی تو یک جایی به مشکل برخوردم... تو انجمن سوال مطرح کردم... یک نفر بود که بدون اینکه تو انجمن بخواد دیده بشه و دنبال جمع کردن سپاس و اعتبار عمومی باشه بهم پیغام خصوصی میداد که نریمان فایلت رو برام بفرست ببینم مشکلش چیه... گاهی این رفع مشکل چند روز وقت اون فرد رو میگرفت... اما انجامش میداد و منرو شرمنده خودش میکرد... کاش همه اطرافیانمون زبان تند و گزنده داشته باشن اما تو زمان نیاز در کنارمون باشن... کاش آدمهارو از روی کلامشون قضاوت نکنیم بلکه از روی مرامشون قضاوت بکنیم... اینرو به دوستان جدیدالورود به انجمن دارم میگم که هنر این نیست که نرسیده همه چیز و همه کس رو بکوبیم و دیگران رو ابله خطاب کنیم. شرف اونجاست که مردی با کدورت از انجمن بره اما دغدغه اش بالا کشیدن دوستان ندیده اش تو انجمن باشه... درود به شرفت کاکممد...
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
سلام
نامربوطه اما خب میپرسم لطفا جواب بدید بعد پاک میکنم . قضیه شب انجمن چیه ؟ مگه چه اتفاقی افتاده . من کلا تو انجمنم اما چیزی ندیدم !!!!
واقعا کاک ممد خیلی خوبه . چندبار بهش گفتم حداقل یه درگاه پرداخت بزار که حمایت کنیم ازت (نه واسه اون ، واسه خودمون که از شرمندگی مون کم بشه حداقل) اما قبول نکرده .
موضوعها: 66
مکان: تهران
سپاسها: 652
1204 سپاس گرفتهشده در 357 ارسال
حسام جان من قطعا توی قضایای اونشب کار کاکممد رو تایید نمیکنم و نمیدونم هم دلیل عصبانیتش از یک مطلب ساده چی بود و اتفاقا برای همین هم قصاوتش نمیکنم. من کلا تو زندگیم یاد گرفتم که آدم قدر شناسی باشم. اگر خدای نکرده روزی شما هم مدیر نباشی و به دلیل درگیری کلامی و حتی فحاشی به مدیر وقت انجمن بخواین اخراج بشین شک نکین که من به احترام رفاقتم با شما و تمام چیزهایی که از شما یادگرفتم و کمکهایی که به من کردید به حمایت از شما هم تمام قد وایمیستم.
من همه صحبتم این هست که ما همه مون اگر از کسی چیزی یاد میگیریم یا کمکی رو دریافت میکنیم قدرشناس باشیم.
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
بخاطر این موی سفیدِ من برین به کار رو زندگیتون برسین خخخخ
صلوات بفرست آقا
حسام حالا تو باز قهر نکنی بری ; )
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
موضوعها: 3
مکان: همدان،ملایر
سپاسها: 228
992 سپاس گرفتهشده در 543 ارسال
واقعا دم کاکممد گرم خودم انقدر وقتم پره که نمیتونستم واسش آموزش بذارم و این کار رو ایشون کردن و دمشون گرم
و از همینجا در خواست میکنم که اگه امکانش هست اکانت ایشون از محرومیت در بیاد که واقعا حیفه و میتونه کمک بزرگی برای انجمن باشه
پ.ن : اکانت oak هم از محرومیت در بیاد