آموزش پیاده سازی تبلیغات ادموب با استفاده از پلاگین admob pro
آموزش پیاده سازی تبلیغات ادموب با استفاده از پلاگین admob pro

سلام آموزشی هست از  kakmamad  که خودش نمیاد انجمن و به من گفت آموزش رو منتشر کنم

لینک دانلود آموزش
admobpro

رمز:kakmamad

پلاگین ادموب پرو رو هم میتونید از آقا کیارش خریداری کنید.

رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

بارها برام پیش اومده بود که توی بازیسازی تو یک جایی به مشکل برخوردم... تو انجمن سوال مطرح کردم... یک نفر بود که بدون اینکه تو انجمن بخواد دیده بشه و دنبال جمع کردن سپاس و اعتبار عمومی باشه بهم پیغام خصوصی میداد که نریمان فایلت رو برام بفرست ببینم مشکلش چیه... گاهی این رفع مشکل چند روز وقت اون فرد رو میگرفت... اما انجامش میداد و منرو شرمنده خودش میکرد... کاش همه اطرافیانمون زبان تند و گزنده داشته باشن اما تو زمان نیاز در کنارمون باشن... کاش آدمهارو از روی کلامشون قضاوت نکنیم بلکه از روی مرامشون قضاوت بکنیم... اینرو به دوستان جدیدالورود به انجمن دارم میگم که هنر این نیست که نرسیده همه چیز و همه کس رو بکوبیم و دیگران رو ابله خطاب کنیم. شرف اونجاست که مردی با کدورت از انجمن بره اما دغدغه اش بالا کشیدن دوستان ندیده اش تو انجمن باشه... درود به شرفت کاکممد...
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، shazde ، ARKEYA ، mhp ، M.gh ، Master Badfar ، محمد 82 ، hasansanaei ، oak ، ᔕinaᗪehghani
(1399/5/25، 06:10 عصر)nariman نوشته است: بارها برام پیش اومده بود که توی بازیسازی تو یک جایی به مشکل برخوردم... تو انجمن سوال مطرح کردم... یک نفر بود که بدون اینکه تو انجمن بخواد دیده بشه و دنبال جمع کردن سپاس و اعتبار عمومی باشه بهم پیغام خصوصی میداد که نریمان فایلت رو برام بفرست ببینم مشکلش چیه... گاهی این رفع مشکل چند روز وقت اون فرد رو میگرفت... اما انجامش میداد و منرو شرمنده خودش میکرد... کاش همه اطرافیانمون زبان تند و گزنده داشته باشن اما تو زمان نیاز در کنارمون باشن... کاش آدمهارو از روی کلامشون قضاوت نکنیم بلکه از روی مرامشون قضاوت بکنیم... اینرو به دوستان جدیدالورود به انجمن دارم میگم که هنر این نیست که نرسیده همه چیز و همه کس رو بکوبیم و دیگران رو ابله خطاب کنیم. شرف اونجاست که مردی با کدورت از انجمن بره اما دغدغه اش بالا کشیدن دوستان ندیده اش تو انجمن باشه... درود به شرفت کاکممد...

‌بله درست میگین آقا نریمان
من هم تو خیلی جاها نیاز به کمک داشتم و کاکممد کمکم کرد
از نظر من همه ما مدیون کاکممد هستیم
چون خروجی رو از ایشون آموختیم
نمیدونم چرا اونشب اونجوری شد
من که هنوز باور نمیکنم کاکممد اون حرف هارو زده باشه...
واقعا درود بر شرفت کاکممد...
از دانش خود ، همیشه بهینه استفاده کنید !
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، oak
سلام
نامربوطه اما خب میپرسم لطفا جواب بدید بعد پاک میکنم . قضیه شب انجمن چیه ؟ مگه چه اتفاقی افتاده . من کلا تو انجمنم اما چیزی ندیدم !!!!

واقعا کاک ممد خیلی خوبه . چندبار بهش گفتم حداقل یه درگاه پرداخت بزار که حمایت کنیم ازت (نه واسه اون ، واسه خودمون که از شرمندگی مون کم بشه حداقل) اما قبول نکرده .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/5/25، 06:10 عصر)nariman نوشته است: بارها برام پیش اومده بود که توی بازیسازی تو یک جایی به مشکل برخوردم... تو انجمن سوال مطرح کردم... یک نفر بود که بدون اینکه تو انجمن بخواد دیده بشه و دنبال جمع کردن سپاس و اعتبار عمومی باشه بهم پیغام خصوصی میداد که نریمان فایلت رو برام بفرست ببینم مشکلش چیه... گاهی این رفع مشکل چند روز وقت اون فرد رو میگرفت... اما انجامش میداد و منرو شرمنده خودش میکرد... کاش همه اطرافیانمون زبان تند و گزنده داشته باشن اما تو زمان نیاز در کنارمون باشن... کاش آدمهارو از روی کلامشون قضاوت نکنیم بلکه از روی مرامشون قضاوت بکنیم... اینرو به دوستان جدیدالورود به انجمن دارم میگم که هنر این نیست که نرسیده همه چیز و همه کس رو بکوبیم و دیگران رو ابله خطاب کنیم. شرف اونجاست که مردی با کدورت از انجمن بره اما دغدغه اش بالا کشیدن دوستان ندیده اش تو انجمن باشه... درود به شرفت کاکممد...
نریمان جان ، آدم مرام داشته باشه باید در کنارش شعورم داشته باشه ؛ آدم شرف داشته باشه ، باید در کنارش شعورم داشته باشه .

از کسی مثل شما که همه قضایارو دیدید توقع نمیرفت ی طرفه به قاضی برید ...
زبان تند با فحش دادن فرق میکنه ؛ اگر به زبان تند باشه من بارها دیگران رو با زبانم که تندم هست مورد قضاوت قرار دادم ، اما تا حالا فحشی از جانب من دیدید ؟
هنوزم کسی پیدا نمیشه بیاد ی فحشی از من بذاره که در عموم به کسی داده باشم ، چه تلگرام چه انجمن و چه هر جای دیگه ای ...
هرکسی دیگه ای جای من بود و اون فحش هارو میشنوید کل انجمن رو با خاک یکسان میکرد ؛ من کاری به بنده خدا ندارم ، دوست دارید هرچیزی میخواید به من بگید ، مشکلی ندارم ، اینو میگم برای همه کسایی که فکر میکنند فحش بدن من کوچیک میشم ... مقصودم شخص خاصی نیست .

ای کاش فرق شعور و منطق رو با مرام و معرفت رو متوجه بودید .

موفق و پیروز باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، ARKEYA
حسام جان من قطعا توی قضایای اونشب کار کاکممد رو تایید نمیکنم و نمیدونم هم دلیل عصبانیتش از یک مطلب ساده چی بود و اتفاقا برای همین هم قصاوتش نمیکنم. من کلا تو زندگیم یاد گرفتم که آدم قدر شناسی باشم. اگر خدای نکرده روزی شما هم مدیر نباشی و به دلیل درگیری کلامی و حتی فحاشی به مدیر وقت انجمن بخواین اخراج بشین شک نکین که من به احترام رفاقتم با شما و تمام چیزهایی که از شما یادگرفتم و کمکهایی که به من کردید به حمایت از شما هم تمام قد وایمیستم.
من همه صحبتم این هست که ما همه مون اگر از کسی چیزی یاد میگیریم یا کمکی رو دریافت میکنیم قدرشناس باشیم. 

پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، ARKEYA ، oak ، ᔕinaᗪehghani
(1399/5/25، 08:24 عصر)nariman نوشته است: حسام جان من قطعا توی قضایای اونشب کار کاکممد رو تایید نمیکنم و نمیدونم هم دلیل عصبانیتش از یک مطلب ساده چی بود و اتفاقا برای همین هم قصاوتش نمیکنم. من کلا تو زندگیم یاد گرفتم که آدم قدر شناسی باشم. اگر خدای نکرده روزی شما هم مدیر نباشی و به دلیل درگیری کلامی و حتی فحاشی به مدیر وقت انجمن بخواین اخراج بشین شک نکین که من به احترام رفاقتم با شما و تمام چیزهایی که از شما یادگرفتم و کمکهایی که به من کردید به حمایت از شما هم تمام قد وایمیستم.
من همه صحبتم این هست که ما همه مون اگر از کسی چیزی یاد میگیریم یا کمکی رو دریافت میکنیم قدرشناس باشیم. 

بله این موضوع رو از اخلاقیات شما میدونم ...
و همین هست که باعث میشه همه بلا استثنا به شما احترام بگذارند .
آدمیزاده و معلوم نیست فردا چه اتفاقی میوفته ، فقط از خدا ممنونم که من هیچ وقت همچین کاری نخواهم کرد .
قدرشناسی هم چیز خوبیه که متاسفانه اینم مثل شعور همه ندارن که صد البته ما هم در حدی نیستیم بخوایم کسیو قضاوت کنیم . خدا خودش میدونه .

باتشکر از همه دوستانی که هرچند کوچیک برای پیشرفت دوستان زحمت کشیدند .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، ARKEYA ، ᔕinaᗪehghani
بخاطر این موی سفیدِ من برین به کار رو زندگیتون برسین خخخخ

صلوات بفرست آقا

حسام حالا تو باز قهر نکنی بری ; )
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، M.gh ، ARKEYA ، nariman ، oak ، persiangamer
(1399/5/25، 08:50 عصر)shazde نوشته است: بخاطر این موی سفیدِ من برین به کار رو زندگیتون برسین خخخخ

صلوات بفرست آقا

حسام حالا تو باز قهر نکنی بری ; )
دقیقا کجای موهات سفیده ؟  242424
به هر حال از اولم کار درستی نبود که محوریت پست تغییر کرد .
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، shazde ، ARKEYA ، nariman
واقعا دم کاکممد گرم خودم انقدر وقتم پره که نمیتونستم واسش آموزش بذارم و این کار رو ایشون کردن و دمشون گرم

و از همینجا در خواست میکنم که اگه امکانش هست اکانت ایشون از محرومیت در بیاد که واقعا حیفه و میتونه کمک بزرگی برای انجمن باشه

پ.ن : اکانت oak هم از محرومیت در بیاد
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: ARKEYA ، hasansanaei ، oak ، Master Badfar ، ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش ایجاد ساخت بازی آنلاین با وب سوکت rezamms 16 8,589 1400/11/18، 10:12 صبح
آخرین ارسال: aghanouri
  آموزش بازی استراتژی شبیه به جنگ های صلیبی amin hosseini 40 21,661 1400/4/24، 12:02 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
Star آموزش ویدیویی ساخت اسپرایت فونت سفارشی... ساخته شده توسط کاکممد nariman 0 1,941 1399/12/21، 11:05 صبح
آخرین ارسال: nariman
Video آموزش تمام صفحه کردن بازی در کانستراکت oak 5 4,356 1399/11/26، 11:06 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
  مهم آموزش خروجی اندروید با استفاده از فونگپ آپدیت شده kakmamad 116 67,993 1399/11/5، 12:35 عصر
آخرین ارسال: ehsan.amiri.2085

پرش به انجمن: