اسپان گوی با عدد رندوم

سلام دوستان وقتتون بخیر
یه بازی دارم میسازم که یه سری گوی نیاز دارم که بالای صفحه اسپان بشن و روی گوی ها هم یه عدد به صورت رندوم وجود داشته باشه.بعد این گوی ها به سمت پایین حرکت می کنند و زمانی که به یک خط برخورد کردن نابود میشن[تصویر:  Untitled.jpg]
سوالی که داشتم اینه که چه طور می تونم کاری کنم که تکس اسپان شده واسه عدد گوی.با گوی حرکت کنه.الان بهش دستور دادم هر لحظه ست پوزیشن شو رو گوی ولی نمیشه
و این که عدد تکسو چطور با متغیر adadb گوی یکی کنم؟

[تصویر:  Untitled1.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز اینکارو نکن . این درصد زیادی از CPU میگیره و کاربردی نیست . 
جلوی همون اونت 1 ثانیه بزن گوی تولید بشه ، زیرش اکشن بزن که تکست ایجاد بشه و زیر همون دقیقا اکشن بزن تکست pin بشه به گوی. واسه اینکار رفتار پین رو به تکست اضافه کن. به همین راحتی

نیاز به اونت اخر هم نیست . 
شما وقتی یه اونت مینویسید که on هست (بغلش فلش سبز داره) یعنی فقط همون موقع بررسی کن و الان اون every tick کاملا بی معنی هست . شما زدی وقتی ایجاد شد ، هر لحظه .... به نظر شما معنی داره ؟ وقتی ایجاد شد دیگه این اونت بررسی نمیشه و فقط یکبار بررسی میشه .

باتوجه به نیازتون پین کردن رو هماهنگ با زاویه و موقعیت قرار بدید (درهمون اکشنش قابل تنظیمه) که اگه پس از چرخش 90 درصد دیگه نمیچرخه ، اکشن پین کردنو زیر این اکشن چرخش قرار بدید و نیازی به زاویه نیست و میتونید روی only position قرار بدید /
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، shazde ، arian
Smile 
(1399/5/28، 02:03 عصر)محمد 82' نوشته است: سلام دوست عزیز اینکارو نکن . این درصد زیادی از CPU میگیره و کاربردی نیست . 
جلوی همون اونت 1 ثانیه بزن گوی تولید بشه ، زیرش اکشن بزن که تکست ایجاد بشه و زیر همون دقیقا اکشن بزن تکست pin بشه به گوی. واسه اینکار رفتار پین رو به تکست اضافه کن. به همین راحتی

نیاز به اونت اخر هم نیست . 
شما وقتی یه اونت مینویسید که on هست (بغلش فلش سبز داره) یعنی فقط همون موقع بررسی کن و الان اون every tick کاملا بی معنی هست . شما زدی وقتی ایجاد شد ، هر لحظه .... به نظر شما معنی داره ؟ وقتی ایجاد شد دیگه این اونت بررسی نمیشه و فقط یکبار بررسی میشه .

باتوجه به نیازتون پین کردن رو هماهنگ با زاویه و موقعیت قرار بدید (درهمون اکشنش قابل تنظیمه) که اگه پس از چرخش 90 درصد دیگه نمیچرخه ، اکشن پین کردنو زیر این اکشن چرخش قرار بدید و نیازی به زاویه نیست و میتونید روی only position قرار بدید /

خیلی مچکرم که پاسخ دادید
این مشکلم حل شد
بعد چه طور میتونم عدد تکس رو با متغیر همون گوی ست کنم؟
[تصویر:  Untitled2.jpg]

پاسخ

سپاس شده توسط:

سلام
من سوالتون رو خوب متوجه نشدم منتها هر آبجکت یک UID داره که اون رو از شی مشابه خودش جدا میکنه و عبارت اکسپرشن اون هم :

کد:
Self.UID

شما اگر میخواهید مقدار تکس شما بشه مقدار UID اون ابجکت از عبارت بالا استفاده کنید!

پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، arian ، ᔕinaᗪehghani
(1399/5/28، 03:24 عصر)wowxpria' نوشته است: سلام
من سوالتون رو خوب متوجه نشدم منتها هر آبجکت یک UID داره که اون رو از شی مشابه خودش جدا میکنه و عبارت اکسپرشن اون هم :

کد:
Self.UID

شما اگر میخواهید مقدار تکس شما بشه مقدار UID اون ابجکت از عبارت بالا استفاده کنید!

ببینید ابجکت من(گوی) یه متغیر داره به نام adadb میخوام عدد تکس برابر بشه با این متغیر
و این که هر کدوم از گوی هام مقدار adadb متفاوته(یه مقدار رندوم بهش دادم)

پاسخ

سپاس شده توسط:
خب اگه اینطوریه که هر گوی تولید میشه یه تکست هم تولید میشه . اینطوری بزنید . همون اونت که زدید هر 1 ثانیه ، زیر همون که گفتم پین کنید ، این رو بزنید (درصورتیکه تعداد گوی و تکست برابره ) :
کد:
text >>> set text >>> bubble(self.IID).adadb
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: arian
(1399/5/28، 04:13 عصر)محمد 82' نوشته است: خب اگه اینطوریه که هر گوی تولید میشه یه تکست هم تولید میشه . اینطوری بزنید . همون اونت که زدید هر 1 ثانیه ، زیر همون که گفتم پین کنید ، این رو بزنید (درصورتیکه تعداد گوی و تکست برابره ) :
کد:
text >>> set text >>> bubble(self.IID).adadb

این طوری یعنی؟[تصویر:  Untitled3.jpg]
فکر کنم درست شد ولی اعداد بین 3 تا 16 واسم اسپان نمیکنه
این جوری میشه : یا صفر میده یا اعداد چند رقمی[تصویر:  Untitled4.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله . حدس میزدم . به دلیل اینکه شما گفتی رندوم ، رندوم هم اعشاری حالیش نیست و انتخاب میکنه که دوراه دارید :
1 - از choose استفاده کنید که دقیقا خود اعداد رو انتخاب کنه .
2 - عبارت رو در round قرار بدید .
کد:
choose(3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16)
or
round(random(3,16))

ضمنا الان من میبینم اعدادی پایین هستن که فقط عددن و گویشون از بین رفته . برای اینکه اون دستور نمایش متغیر هر گوی که گفتم بالاتر ، باید تعداد گوی و تکست یکی باشه یعنی وقتی گوی نابود شد تکست هم نابود بشه . در اونت 2 باید بگید تکست هم destroy بشه
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

(1399/5/28، 06:20 عصر)محمد 82' نوشته است: بله . حدس میزدم . به دلیل اینکه شما گفتی رندوم ، رندوم هم اعشاری حالیش نیست و انتخاب میکنه که دوراه دارید :
1 - از choose استفاده کنید که دقیقا خود اعداد رو انتخاب کنه .
2 - عبارت رو در round قرار بدید .
کد:
choose(3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16)
or
round(random(3,16))

ضمنا الان من میبینم اعدادی پایین هستن که فقط عددن و گویشون از بین رفته . برای اینکه اون دستور نمایش متغیر هر گوی که گفتم بالاتر ، باید تعداد گوی و تکست یکی باشه یعنی وقتی گوی نابود شد تکست هم نابود بشه . در اونت 2 باید بگید تکست هم destroy بشه

[تصویر:  Untitled6.jpg]

مچکرم تقریبا درست شد فقط اولش چنتا صفر میده(با هر دو روشی که گفتید)
اکشن دیستروی رو میزنم همه تکسا پاک میشن
[تصویر:  Untitled5.jpg]

پاسخ

سپاس شده توسط:
برای تکست اونت جدا بزنید . یعنی وقتی تکست روی اون اسپرایت بود نابود بشه

دلیل صفرشدنو نمیدونم . حالا این بالایی رو که گفتم درست کنید . اگه درست نشد پیام خصوصی سورس بفرستید (یا همینجا) بررسی بشه

دلیل صفرشدنو نمیدونم . حالا این بالایی رو که گفتم درست کنید . اگه درست نشد پیام خصوصی سورس بفرستید (یا همینجا) بررسی بشه
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: