چندین سوال درباره ساختن بازیم
سلام چندین سوال داشتم خیلی توش موندم خدا کنه حل بشه که منم برم سراغ اصل بازی سازی  خب بسم الله شروع میکنم به پرسش 
  ۱ . اول اینکه من هر چی میرم تو تایپیک ها نمیتونم بفهمم که چطور برای مایکت خربد درون پرداخت گذاشت واقعا اگه کسی میدونه  بگه  اگه فیلم اموزشی باشه  بهتره ممنون میشم 

۲.برنامهintel xdk خوبه برای خروجی ؟ چون هم با وینوس گرفتم نشد خطا داد برنامه خوبی برای خروجی هست ولی واقعا چند ده گیگ فقط برای پیش نیاز ها و دستوراتش دانلود کردم اخرش هم خطایی داد که کلن  ولش کردم رفتم با بیسیک فور اندروید اونم مشکلاتی داشت بعد با برنامه web 2 apk خروجی گرفتم اون بالاخره شد ولی کند میشه بازی حالا هم با intel xdk آشنا شدم گفتند خوبه میخواستم لینک سالمش رو اگه هست بزارید و یه توضیحی در این باره بدید ....

۳.توی پروژه بازی من میخوام یه چرخ دنده باشه که با تاچ کردن بچرخه البته نه اینکه فقط با ضربه زدن بچرخه .. نه .. میخوام ما اونو بچرخونیم 

فعلا تا همینجا بود سوال هام ببخشید زیاد حرف زدم 3 4 ‌ ممنون میشم جواب بدید یا علی 

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام ، دوست عزیز ، خروجی بیسک فور اندروید و اینتل از رده خارج شدند ، شما باید از فونگپ یا خروجی مستقیم یا هم از وینوس استفاده کنید.
 به نام خدا
 « از گهواره تا گور دانش بجویید. »
 سخنی از پیامبر اسلام
  « بسی رنج بردم بدین سال سی            عجم زنده کردم بدین پارسی »
 فردوسی

«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
 «علم چندان که بیشتر خوانی          چون عمل در تو نیست، نادانی

نه محقّق بوَد نه دانشمند          چارپایی، بر او کتابی چند
 آن تهی مغز را چه علم و خبر          که بر او هیزم است یا دفتر؟»

سعدی

کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378

مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
پس میشه یه فیلم آموزشی یا  آموزش متنی از خروجی فونگب بفرستید و بگید از کجا دانلودش کنم ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز ، لطفاً چشماتون را باز کنید! آموزش فون گپ هنوز از صفحه اوّل نرفته! لطفاً قوانین انجمن را کامل نگاه کنید.
 به نام خدا
 « از گهواره تا گور دانش بجویید. »
 سخنی از پیامبر اسلام
  « بسی رنج بردم بدین سال سی            عجم زنده کردم بدین پارسی »
 فردوسی

«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
 «علم چندان که بیشتر خوانی          چون عمل در تو نیست، نادانی

نه محقّق بوَد نه دانشمند          چارپایی، بر او کتابی چند
 آن تهی مغز را چه علم و خبر          که بر او هیزم است یا دفتر؟»

سعدی

کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378

مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH
عذر میخوام  . چون تازه کار هستم  اینطوری میشه
  پاسخ

(1399/6/10، 05:18 عصر)Hossein.Bararian نوشته است: عذر میخوام  . چون تازه کار هستم  اینطوری میشه
سلام ؛

دوست عزیز ، توی بازی سازی تازه کار هستید . نه این مسائل !
منظور دوستمون هم همین بود .

سعی کنید قبل از رفتن سراغ هر کاری " نحوه چطور درست دربارش تحقیق کنید " هم یاد بگیرید .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini ، Amirhesam.KH ، Hossein
بله حتما
  پاسخ

(1399/6/10، 02:22 عصر)Hossein.Bararian نوشته است: سلام چندین سوال داشتم خیلی توش موندم خدا کنه حل بشه که منم برم سراغ اصل بازی سازی  خب بسم الله شروع میکنم به پرسش 
  ۱ . اول اینکه من هر چی میرم تو تایپیک ها نمیتونم بفهمم که چطور برای مایکت خربد درون پرداخت گذاشت واقعا اگه کسی میدونه  بگه  اگه فیلم اموزشی باشه  بهتره ممنون میشم 

۲.برنامهintel xdk خوبه برای خروجی ؟ چون هم با وینوس گرفتم نشد خطا داد برنامه خوبی برای خروجی هست ولی واقعا چند ده گیگ فقط برای پیش نیاز ها و دستوراتش دانلود کردم اخرش هم خطایی داد که کلن  ولش کردم رفتم با بیسیک فور اندروید اونم مشکلاتی داشت بعد با برنامه web 2 apk خروجی گرفتم اون بالاخره شد ولی کند میشه بازی حالا هم با intel xdk آشنا شدم گفتند خوبه میخواستم لینک سالمش رو اگه هست بزارید و یه توضیحی در این باره بدید ....

۳.توی پروژه بازی من میخوام یه چرخ دنده باشه که با تاچ کردن بچرخه البته نه اینکه فقط با ضربه زدن بچرخه .. نه .. میخوام ما اونو بچرخونیم 

فعلا تا همینجا بود سوال هام ببخشید زیاد حرف زدم 3 4 ‌ ممنون میشم جواب بدید یا علی 

1 - خب فکر کنم آموزشش بود 
2 فقط از خروجی فونگپ استفاده کنید
3 - اینم سورس چرخشتون (دانلود)
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، Hossein
ممنونم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یک مشکل دیگه هم برام پیش اومده ایمه که وقتی داخل بازی فروشگاه میسازم و میگم مثلا فلان کاراکتر رو خرید 10 سکه پول از متغیر سکه کم بشهو انیمشن کاراکتر تغیر کنه و.... ولی با این حال یه مشکل عجیب هنوز هست اونم اینه که مثلا ما سه نوع کاراکتر داریم یکیش که پیشفرض بازی هست ما وقتیکاراکتر های دوم وسوم رو خرید میکنیم وقتی میخوایم هر کدوم رو روی حالت انتخاب شده بزاریم پول کم میکنه یعنی ما هر سه کاراکتر رو خریدیم ولی برای اتخاب کردن هر شخصیت باز پول کم میشه 4

که خیلی مسخره میشه به همین دلیل میخواستم بپرسم که باید چه ایونت و اکشنی بدم که اگه کاراکتر خرید شده بود وفقط ما میخواستیم انتخابش کنیم پول کم نشه چون سرچ هم کردم هیچ کس مشکل منو رو نداشته به این شکل....
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: