مسابقات قهرمانی وزنه برداری
سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر
این بازی از پنج شنبه اواخر شب منتشر شده،و با اینکه کاربرا استقبال خوبی نکردن و کلا 100 تا دانلود شده و 3 تا تک ستاره ام گرفتم،اما درآمدم از ادپلی 10 هزار تومان( ده هزار تومان) بوده تو همین یک روز،این خیلی عالیه،البته من تبلیغ رو جای خوبی استفاده کردم...لطفا برید و پنج ستاره بدین شاید بازیم پیشرفت کرد،چون مخاطبش باید خاص باشه...

https://cafebazaar.ir/app/com.jim.wwc/?l=fa
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، mehrdad.ch ، Vizmark# ، shazde
دوستان عزیز کسی نظری نداره...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/6/14، 02:39 صبح)Americanboy نوشته است: دوستان عزیز کسی نظری نداره...

سلام من بازیتون نصب کردم و برای حمایت از شما امتیاز پنج ستاره دادم و تبلیغ هم دیدم.
اما بازی شما از دیدگاه من ضعف ها و ایراداتی دارد و همچنین پیشنهاداتی برای بازی شما دارم:
1-چرا هیچ عدد یا نواری برای نشان دادن قدرت و توان پلیر وجود ندارد؟!
2-مرز یا خطی برای بالا یا پائین بودن وزنه نشان داده شود بهتر است.
3-اگر کاراکتر انسان متحرک بعنوان وزنه بردار اضافه میشد بهتر بود.
4-نام کاربری ذخیره شود تا با هر بار بازی کردن درخواست نام کاربری نشود همچنین باگی وجود دارد که بدون نام هم میتوان بازی کرد!
5-دکمه یی برای ضربه زدن ایجاد شود بهتر است.چرا که مکان وزنه که بالا میرود باید مکان لمس را نیز عوض کرد که باعث تاخییر در تاچ پیاپی میشود.
6-وزنه ها به ترتیب از سبک به سنگین باز شود.بعد از غلبه ی پلیر به وزنه های سبکتر توان و قدرت نیز افزایش پیدا کند....
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، Americanboy
سلام
بازی رو دانلود کردم
عملا بعد از 3 یا 4 تا تاچ دیگه نمیشه وزنه رو بالا تر برد
بنظرم ی دکمه بزار مثلا تا ی جایی تاچ کنی وزنه بالا بره بعد برای 3 ثانیه باید با استفاده از حسگر مانع از حرکت یا لرزش و افتادن وزنه بشه ...
تبلیغ هم دیدم ولی دقیقا چه کاری انجام میده ؟ چون تغییری حس نکردم ...

از ادپلی با 100 دانلود ده هزار درامد داشتی ؟!
یعنی هر کاربر متوسط 5 بار تبلیغ دیده ... خوبه

فقط باید حواست جمع باشه و با اپدیت بهتر کنی چون تو مرز سقوطه ( تک ستاره زیاد داشتی )

موفق باشی و بیشتر پول دربیاری 1
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy
نمره پایین به خاطر حجم برنامه است که انتظار یک برنامه با کیفیت عالی و متنوع رو دارند. ونمیدانند 22 مگا بایت فقط برایکراس والک صرف شده است.
وقتی که کاستی هایی می بینند به شدت نشان میدهد. اگر نمونه آن با حجم خیلی کمتر مثلا 5 مگ بایت باشد. انتظار  و توقوع کاربران خیلی زیاد تر می شود.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy ، keyhan
اصلا این طور نیست 1
برید بازی 99 چالش رو تو قسمت تفننی ببینید ...
یه بازی ساده و رکوردی ... با کانستراکت ...
ارزش 20 مگ هم نداره بنظرم ...
نظرات هم مثبت بوده ...
تازه بازی آقا حامد که در حد 20 مگ هم خوبه ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy
نگرفتی عزیز وقتی یک بازی 5 مگا بایتی شبیه بازی شما باشد. وقتی حجم خیلی بالا  می رود انتظارات هم بالا می رود.
درسته اگر یک بازی با ایده ناب و تازه باشد اگر حجم اش هم 1 یا 2 گیگ باشد خیلی ها آنرا دانلود می کنند(البته نه در ایران).

شما بازی gta1  حجم 30 مگ بایت دارد ازش انتظار گرافیک بالایی ندارید. امکانات محدوده و خیلی قابلیت ها رو ندارید
حالا gta3 حجم 700 مگا بایت شده ازش انتظار گرافیک بالا تر امکانات بیشتر و گیم پلی راحتر دارید
بعد از چند سال gta5 حجم خیلی خیلی 20 گیگ. شما انتظار گرافیک 3 رو ندارید. امکانات بیشتر . نقشه خیلی بزرگ و دقیق تر دارید.
gta vice city زیاد نباید انتظار بیشتری داشته باشید چون حجم کمی بیشتر از 3 است. 
ابتدا باید بازی های مشابه را نگاه کنید و استانداردها اولیه را رعایت کنید. و بعد ایده های جدید را عملی کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، keyhan
درزم فعلا تبلیغات آد پلی رو هم بردار تا کاربران راحت تر بتونن بازی کنن مثلا تا یک ماه
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
خیلی هم خوب گرفتم ...منم نگفتم اصلا حجم مهم نیست ... گفتم زیاد مهم نیست ...
بازی ایشون هم ی چیز جدید حساب میشه ... پس حرف شما نقض میشه ...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اد پلی فراموش نشه بردار بعد اینکه بازیت بخوبی گرافیکش بهتر و کاربران راضی بودند بزار
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 600 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 238 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 645 1403/2/30، 10:34 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  بازی تانک وار کامل شد (:--ALI--:) 0 951 1402/12/7، 03:57 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)