سپر امنیتی گوگل
سلام. 
من از پروژم خروجی فونگپ گرفتم. 
تا دو سه بار اول که خروجی رو تست میکردم کامل و بدون هیچ اروری بالا میومد ولی الان نوقع نصب میگع سپر امنیتی گوگل این نرم افزار رو مخرب شناسایی کرده و.... به نظرتون مشکل از کجاست.
.
.
اگه تاپیکم تکراری بود عذر خواهی میکنم

البته دوستان نرم افزار به طور کامل نصب میشه و اجرا هم میشه. اما موقع نصب ارور سپر امنیت گوگل رو داد که من نادیده گرفتمش و ادامه دادم

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام . این مربوط به اینه که بازی یا برنامه ای منتشر نکردید و اولین باره از کی استور دارید استفاده میکنید و کی استور برای گوگل شناخته نیست و اون رو بدافزار تشخیص میده . برای اینکار باید به گوگل پیام بدید بگید برنامه یا بازی من مشکل یا ویروسی نداره و براشون توضیح بدید که مشکل کی استوره تا تاییدش کنن . متوسط بین 5 تا 15 روز ارور رفع میشه .
مراحلی که باید انجام بدید : 
  1. ابتدا باید به صفحه فرم درخواست بررسی بروید، پس اینجا را کلیک کنید تا وارد صفحه شوید.
  2. در بخش Email address آدرس ایمیل خود را وارد کنید.
  3. در بخش Developer name نام تیم توسعه دهنده را وارد کنید(اگر شخص حقیقی هستید یک نام تستی وارد کنید)
  4. در بخش Application package name نام پکیج برنامه تان را وارد کنید(نمونه نام پکیج : com.android.example)
  5. در بخش URL to download your APK file باید آدرس لینک مستقیم دانلود برنامه خود را وارد کنید تا تیم گوگل از این طریق برنامه شما را دانلود کنند و آنرا بررسی کنند.
  6. در بخش Additional information to support your appeal باید یک متن توضیحی در مورد برنامه، نحوه ارتباط با سرور، حریم خصوصی کاربران و… به زبان انگلیسی بنویسید.
  7. دکمه ‘SUBMIT’ را بفشارید و بلافاصله نتیجه ی درخواست را در صندوق ورودی ایمیل خود ببینید.

اگه تو گوگل سرچ میکردید خیلی مطلب میاورد !!!
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، Amirhesam.KH ، ᔕinaᗪehghani
واقعا ممنون .
فقط اینکه من اگه apk خودمو تو پیکوفایل آپلود کنم ایراد داره؟؟؟

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
و اینکه من برنامه خودمو برای تست ساختم و ففط دو تا صفحه داره .
.
.
.
.
برای همه برنامه هایی ‌کع میسازم باید اینکار ر بکنم؟؟

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگر گوگل گیر داد بله
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH
(1399/6/25، 06:57 صبح)آموزش دهنده نوشته است: و اینکه من برنامه خودمو برای تست ساختم و ففط دو تا صفحه داره .
.
.
.
.
برای همه برنامه هایی ‌کع میسازم باید اینکار ر بکنم؟؟
خیر دوست عزیز . گفتم که ارور گوگل واسه اینه که امضاء شمارو نمیشناسه . شما وقتی واسه یه برنامه یا بازی این پروسه رو طی کنید و گوگل با امضاء شما اشنا بشه ، اگه بازم بازی هایی باهمین امضاء منتشر کنید دیگه مشکلی نخواهد بود چرا که پیش گوگل شناخته شده است . مگراینکه امضاء جدیدی بسازید که دوباره باید براش این مراحل رو انجام بدید . البته این راه واسه کسایی هست که نمیخوان بازی و برنامه تو گوگل پلی منتشر کنن ، اگه قصد داشته باشید برنامه رو تو این مارکت منتشر کنید بعد از اپلود این ارور ازبین میره ، به همین دلیلی که بالا گفتم.
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  وینوس - خروجی آفلاین اندروید miladesign 476 263,309 1403/10/23، 02:18 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Wink سوال در مورد تبلیغ بازی در تپسل _1515Team_ 2 1,964 1403/10/22، 08:05 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 3,276 1401/4/11، 06:21 عصر