سوال درباره شتاب اسکرول
سلام.

من دارم یه اپلیکیشنی میسازم ولی یه مشکلی دارم . الان مثلا اگه شما توی تلگرام بخواین پیامای  قدیمی یک کانال رو ببین صفحه رو به سمت پایین اسکرول میکنین ولی اگه بخواین پیامای خیلی قدیمیرو بخونین صفحه رو سریع اسکرول میکنین (با انگشتتون سریع و با شتاب صفحه رومیکشین پایین) در این صورت پیاما و صفحه با توجه به سرعت شتاب شما به طور خودکار بعد از برداشتن انگشتتون از صفحه به پایین میرن . الان من اونو باید چیجوری تو کانس پیاده سازی کنم؟ البته یه تاپیکی پیدا کردم ولی خب به نتیجه خاصی نرسیدم 
ممنون میشم بهم بگین یا سورس بدین که دیگه عالی میشه. 4

کوچیک شما امیرحسام ! 

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/7/11، 06:06 عصر)آموزش دهنده نوشته است: سلام.

من دارم یه اپلیکیشنی میسازم ولی یه مشکلی دارم . الان مثلا اگه شما توی تلگرام بخواین پیامای  قدیمی یک کانال رو ببین صفحه رو به سمت پایین اسکرول میکنین ولی اگه بخواین پیامای خیلی قدیمیرو بخونین صفحه رو سریع اسکرول میکنین (با انگشتتون سریع و با شتاب صفحه رومیکشین پایین) در این صورت پیاما و صفحه با توجه به سرعت شتاب شما به طور خودکار بعد از برداشتن انگشتتون از صفحه به پایین میرن . الان من اونو باید چیجوری تو کانس پیاده سازی کنم؟ البته یه تاپیکی پیدا کردم ولی خب به نتیجه خاصی نرسیدم 

کوچیک شما امیرحسام ! 

سلام؛
میتونین با توجه به اکسپرشن SpeedAt پلاگین Touchwrap یا حتی پلاگین پیشفرض Touch کانستراکت با توجه به سرعت لمس کاربر شتاب اسکرول رو تنظیم کنین. در واقع خروجی این اکسپرشن تعداد پیکسل های تاچ شده در مقیاس ثانیه رو نمایش میده.
موفق باشین.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH
(1399/7/11، 06:45 عصر)Master Badfar نوشته است:
(1399/7/11، 06:06 عصر)آموزش دهنده نوشته است: سلام.

کوچیک شما امیرحسام ! 

سلام؛
میتونین با توجه به اکسپرشن SpeedAt پلاگین Touchwrap یا حتی پلاگین پیشفرض Touch کانستراکت با توجه به سرعت لمس کاربر شتاب اسکرول رو تنظیم کنین. در واقع خروجی این اکسپرشن تعداد پیکسل های تاچ شده در مقیاس ثانیه رو نمایش میده.
موفق باشین.
خیلی ممنون . حقیقت پلاگین تاچ ورپ رو زیاد بلد نیستم اگه دوستان بلدن لطف کنن و یه سورس بسازن

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این رو بررسی کنین.
غایب
  پاسخ

هر وقت سر کامپیوتر رفتم تستش میکنم. یک دنیا ممنونم ازتون. 
.
.
.
واقعا خوشحالم که در انجمنی هستم که افرادی مثل oak.hesam3.amin hosseini.master badfar.rezamms.shazdeh و... در اون حضور دارن. 

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این روش رو تست کردم اما متاسفانه کار نکرد

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اینجوری بهتون بگم که من طبق آموزش ساخت بازی سالار یک اسپرایت بزرگ درست کردم و همه قسمت های اپلیکیشن رو به اون پین بهش رفتار درگ دادم . حالا میخوام شتاب اون اسپرایت دارای درگ متناسب با لمس باشه

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام ، این تایپک را درباره سرعت انگشت را ببینید.
تایپک: لینک
مرحله بعدی ، یک سورس درباره سرعت انگشت بسازید ، (به طوری که یک تکست باشد که مقدار سرعت انگشت را نشان می دهد.) و آن را روی گوشی تست کنید تا نتیجه بهتری داشته باشید. (لازم نیست خروجی بگیرید ، از روش تست وای فای آقا مجتبی که در دوره جامع است ، پیش ببرید.)
بعد از اینکه درست کار کرد و میزان سرعت انگشت را فهمیدید حدوداً چه قدر است.
مرحله بعدی ، اسکرول معمولی را در اپلیکیشن پیاده سازی کنید و به شئ اسکرول رفتار بالت بدهید و غیر فعالش کنید.
و بعد یک متغیر بسازید و میزان سرعت انگشت را در متغیر بریزید. و در ایونت شیت بگویید وقتی شئ اسکرول درگ نشد و مکان Y برابر با مکان فعلی (اینجا را برابر با مکان اوّلیه شئ اسکرول قرار بدهید.) نبود ، شئ بالت فعال بشود و سرعت بالت را برابر با یک سری معادلات ریاضی با متغیر (اینجا خودتان تست کنید که چه معدلاتی بنویسید.) بشود و شتاب را 0 کنید. خب حالا برای توقف کردن شئ بعد از مدّتی هم شما یکم خلاقیت به خرج بدهید.
 به نام خدا
 « از گهواره تا گور دانش بجویید. »
 سخنی از پیامبر اسلام
  « بسی رنج بردم بدین سال سی            عجم زنده کردم بدین پارسی »
 فردوسی

«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
 «علم چندان که بیشتر خوانی          چون عمل در تو نیست، نادانی

نه محقّق بوَد نه دانشمند          چارپایی، بر او کتابی چند
 آن تهی مغز را چه علم و خبر          که بر او هیزم است یا دفتر؟»

سعدی

کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378

مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
غایب
  پاسخ

سلام ممنونم ازتون . مشکل از اینجا شروع میشه که من هر کاری میکنم که سرعت تاچ روبفهمم نمیشه . یعنی اون اکسپرشن آقا مجتبی  رو هم میزنم ولی نمیشه نمیدونم چرا .

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
توی گوشی از طریق تست با وای فای تست کنید.
 به نام خدا
 « از گهواره تا گور دانش بجویید. »
 سخنی از پیامبر اسلام
  « بسی رنج بردم بدین سال سی            عجم زنده کردم بدین پارسی »
 فردوسی

«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
 «علم چندان که بیشتر خوانی          چون عمل در تو نیست، نادانی

نه محقّق بوَد نه دانشمند          چارپایی، بر او کتابی چند
 آن تهی مغز را چه علم و خبر          که بر او هیزم است یا دفتر؟»

سعدی

کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378

مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
غایب
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: