کدوم مارکت بهتره؟
مایکت
58.33%
7
کافه بازار
41.67%
5
12 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

انتشار بازی در کافه بازار یا مایکت؟
سلام. بعد از یه هفته تحقیق بلاخره فهمیدم که باید تو کدوم مارکت بازیمو انتشار بدم برای همین اومدم تا به شما هم توضیح بدم. 1

از هر کسی بپرسی میگن که کافه بازار بهترین جا هستش تا بازیت پیشرفت کنه و دانلود بیشتری داشته باشه.

ولی اشتباه میکنن!!

من رفتم و تمامی بازی های ایرانی که همزمان در دو مارکت قرار داده شده بودن رو بررسی کردم و به یک نتیجه رسیدم.

تعداد دانلود بازی ها در مایکت بیشتر از کافه بازاره!!

بله مثلا یکی از بازی های معروف ایرانی یعنی((آنسوی باران)) که پولی هم هست در بازار 200 دانلود ولی در مایکت 400.

فقط این نیست. حتی برنامه های ساده هم تو مایکت تعداد نصب بیشتری دارن. 

مثال دیگه یکی از بازی های اعضای انجمن بود.
دانلود در بازار کمتر از 50 22
ولی در مایکت 13 ‌ 3 هزار!!

از قوانین مسخره بازار هم که نگم. 40 تومن حق اشتراکت سالیانه- گیر دادن الکی-اگه خواستی پوستر برنامه ات بره اول صفحه باید بازیتو از مارکت های دیگه حذف کنی و...

در مقابل مایکت رایگانه-پشتیبانی سریع تری داره-بخش بازی های جدید داره که کمک میکنه دانلودت بیشتر شه و...

من اینو گفتم چون نمیخواستم الکی پولتون رو بدین به بازار در حالی که خیلی بی مصرفه!!

این نظر شخصی بود امیدوارم بازیتون رو به صفحه اول مایکت ببرین 54

پاسخ

سپاس شده توسط:
جثارتا شما میگین تعداد دانلود های مارکت بیشتر از بازاره
فک میکنم منظورتون مایکته =/

**ادیت کردند**
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/7/27، 08:22 عصر)M.gh نوشته است: جثارتا شما میگین تعداد دانلود های مارکت بیشتر از بازاره
فک کنم منظورتون مایکته /:
اشتباه لپی 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
(1399/7/27، 08:16 عصر)Sato' نوشته است: سلام. بعد از یه هفته تحقیق بلاخره فهمیدم که باید تو کدوم مارکت بازیمو انتشار بدم برای همین اومدم تا به شما هم توضیح بدم. 1

از هر کسی بپرسی میگن که کافه بازار بهترین جا هستش تا بازیت پیشرفت کنه و دانلود بیشتری داشته باشه.

ولی اشتباه میکنن!!

من رفتم و تمامی بازی های ایرانی که همزمان در دو مارکت قرار داده شده بودن رو بررسی کردم و به یک نتیجه رسیدم.

تعداد دانلود بازی ها در مارکت بیشتر از کافه بازاره!!

بله مثلا یکی از بازی های معروف ایرانی یعنی((آنسوی باران)) که پولی هم هست در بازار 200 دانلود ولی در مایکت 400.

فقط این نیست. حتی برنامه های ساده هم تو مایکت تعداد نصب بیشتری دارن. 

مثال دیگه یکی از بازی های اعضای انجمن بود.
دانلود در بازار کمتر از 50 22
ولی در مایکت 13 ‌ 3 هزار!!

از قوانین مسخره بازار هم که نگم. 40 تومن حق اشتراکت سالیانه- گیر دادن الکی-اگه خواستی پوستر برنامه ات بره اول صفحه باید بازیتو از مارکت های دیگه حذف کنی و...

در مقابل مایکت رایگانه-پشتیبانی سریع تری داره-بخش بازی های جدید داره که کمک میکنه دانلودت بیشتر شه و...

من اینو گفتم چون نمیخواستم الکی پولتون رو بدین به بازار در حالی که خیلی بی مصرفه!!

این نظر شخصی بود امیدوارم بازیتون رو به صفحه اول مایکت ببرین 54

سلام دوست عزیز
خیلی خوبه که خواستید با بقیه هم به اشتراک بزارید ولی اگر قبلش بیشتر تحقیق میکردید بهتر بود
در درجه اول باید بگم که نوع شمارش نصب بازار و مایکت کلا فرق داره,شمارش مایکت به این صورته هرچقدر بازیتون در خود مایکت دانلود شده باشه رو منویسه,ولی شمارش بازار هرشخصی که هم بازی شما و هم کافه بازار داشته باشه رو یک نصب فعال حساب میکنه و تعداد نصب فعال رو مینویسه
بعد هرمارکت یک تعداد تقریبی داره,مثلا مایکت همون موقع که منتشر هم میکنید 200نصب میزنه ولی بازار میزنه کمتر از 10 نصب فعال
تا جایی هم که من میدونم کاربرای بازار بیشتره
درصد از بازی که میگیرن برابره ولی خب بازار همون 40 تومن رو اضافه میگیره
در هر صورت توسعه دهنده برای انتشار باید تحقیق بیشتری انجام بده و با توجه به نیازش مارکت(ها)شو تعیین کنه
به شخصه نتیجه ایی که خودم بهش رسیدم اینکه مارکت های داخلی از توسعه دهنده های ایرانی حمایت نمیکنن حتی کاربرا هم همینطور,مثلا شما برید بازی های پرداخت درون برنامه اجباری رو ببینید کلی فحش دادن که چرا ادامه بازی پولیه و توقع بازی مفت دارن
خلاصه اگر پروژه بزرگی دارید دلتونو به بازار داخلی گرم نکنید
موفق باشید

پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
سلام ؛

در مورد نحوه شمارش دوستان بهتون توضیح دادند ، تفاوت شمارش های مایکت و کافه بازار باعث شده شما به اشتباه فکر کنید که تعدد دانلود های مایکت بیشتره .

از زمان کرونا ، مایکت فوق العاده افت کرده .
به شخصه خیلی روی پشتیبانی همیشه فعال مایکت حساب میکردم ؛
اما در حال حاضر به قدری ضعیف شده که دوتا از برنامه های بنده رو 1 هفته بدون تعطیلی ؛ طول دادن تا بررسی کنند .
ضمن اینکه دیگه مثل چند سال قبل پشتیبانی در خدمت توسعه دهنده نیست ! دقیقا شده مثل کافه بازار و باقی مارکت های دیگه ، در ادامه هم به این موضوع میپردازم .

یکی از برنامه هایی که ارسال کردم رو رد کردند و دلیل قانع کننده ای نیاوردن !
پیغام ارسال شده توسط مایکت :
https://dl.hasansanaei.ir/hasan/2020/10/myket_Zero.png
که واکنش زیر مربوط به بنده هست :
https://dl.hasansanaei.ir/hasan/2020/10/myket_One.png
و در نهایت پاسخ مجدد مایکت :
https://dl.hasansanaei.ir/hasan/2020/10/myket_Two.png

این وسط البته 2 هفته از ما هم زمان گرفتند و در نهایت پاسخ درستی ندادن .

حالا این موضوع ما بین برتری مایکت و کافه بازار همون پشتیبانی در خدمتش بود !
مثلا من وقتایی که مشکلی در نشر نهایی برنامه داشتم به مایکت اعلام میکردم و گاها حتی پیشنهاداتی نیز به من ارائه میکردند .

حتی در مورد نحوه تبلیغات و ارتقا کیفی برنامه هم پشتیبانی میکردند .
این مورد ، تنها مورد برتری مایکت  نسبت به کافه بازار بود که باعث رشد و بالا رفتن کیفیت کار های توسعه دهندگان می شد .

در حال حاضر متاسفانه توی ایران دلسوز توسعه دهنده نداریم .

مارکت های داخلی ما میخوان با دیسیپلین گوگل پلی و اپل استور و امکانات و پشتیبانی گوانتانامو ( یعنی دقیقا ی طوری با توسعه دهنده ها صحبت میکنند که آدم قشنگ گوانتانامو رو با گوشت و پوستش احساس میکنه ) رهبری توسعه دهنده های ایران و فارسی زبانان رو به دست بیارن !

در کل وقت خودتونو صرف بهتر و بدتر بودن نکنید / امکان نشر در هرکجایی که دارید رو انجام بدید .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط:

میشه اینقد نظر های شخصی خودتون رو برای ما به اشتراک نزاری ؟
من امروز دوتا چیز ازتون خوندم که از بیخ اشتباه بود 
اولیش که میگفتین بازیسازی اینده ای نداره و سود توش نیست 
دومیش که این متنیه که نوشتین
بازار بهترین مارکت ایران اگه میبینی مایکت انتشار بازی توش رایگان چون مجبورن با این کار توسعه دهنده رو راضی کنن که بازیش رو تو مایکت هم بزاره
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/7/27، 09:37 عصر)mohammadslt نوشته است: میشه اینقد نظر های شخصی خودتون رو برای ما به اشتراک نزاری ؟
من امروز دوتا چیز ازتون خوندم که از بیخ اشتباه بود 
اولیش که میگفتین بازیسازی اینده ای نداره و سود توش نیست 
دومیش که این متنیه که نوشتین
بازار بهترین مارکت ایران اگه میبینی مایکت انتشار بازی توش رایگان چون مجبورن با این کار توسعه دهنده رو راضی کنن که بازیش رو تو مایکت هم بزاره
اولا مگه اشکالی داره؟!
دوما اصلا هم از بیخ غلط نبودن حتی بقیه هم تایید کردن.
در مورد بازار هم بگم که کاملا در اشتباهید نصب فعال باعث کم شدن نصب میشه وقتی یکی میخواد یه چیزی دانلود کنه اول به تعداد نصبش نگاه میکنه حتی اپ استور و گوگل پلی هم اینو میدون.

و اخریش بازار اصلا هم بهترین نیست فقط کهنه کاره. شما یه بازی میزاری تا حد مرگ به تو گیر میدن. کلی هم طول میکشه به ادم جواب بدن.
هنوز اشتراکت سالانه و 30 درصد هم میگیرن!! بنظرتون این انصافه؟ همین میشه دیگه همش میرین از کهنه کار ها کمک میگیرین و فقط یه مایکت پیشرفت میکنه. حالا مهمم نیست چقدر بد باشه. 

فکر نکنین براتون حرف پروندم اینا رو طی کلی گشت و گذار فهمیدم حالا قبول نمیکنن به من چه برین به بازار مسخره بچسبین و پول و زمانتون رو به هدر بدین...

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/7/27، 09:26 عصر)hesam3' نوشته است: یکی از برنامه هایی که ارسال کردم رو رد کردند و دلیل قانع کننده ای نیاوردن !
پیغام ارسال شده توسط مایکت :
که واکنش زیر مربوط به بنده هست :
و در نهایت پاسخ مجدد مایکت :
https://dl.hasansanaei.ir/hasan/2020/10/myket_Two.png

لینک یک و دو یکیه

پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
سلام . بی شک مایکت بهتره . بارها و بارها دلایل و تجربیات شخصیم درباره این انتخابم توضیح دادم که اگه دوست داشتید میتونید با سرچ کردن پیدا کنید .

اینم لینک دلایلم
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نقل قول: لینک یک و دو یکیه
ممنونم ؛ ویرایش کردم .
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لیست بسیار کامل از پابلیشرهای خارجی 2020 Mehrdad 16 10,688 1403/12/24، 08:04 عصر
آخرین ارسال: xcmpunkgtsx
  قبول کردن سفارش شما (:--ALI--:) 0 594 1403/1/30، 09:06 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)
  استخدام چند ردیف شغلی در تهران hasansanaei 0 755 1402/6/1، 02:13 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart یلدا مبارک ? oak 2 2,449 1400/10/4، 09:46 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  پرداخت درون برنامه M.Y 3 2,266 1400/9/27، 03:59 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary

پرش به انجمن: