یک درخواست از بعضی از بزرگان انجمن
Heart 
سلام و عرض ادب خدمت بزرگان انجمن و دوستان عزیزم.
من میخواستم اول از همه تبریک بگم به دوستانی که تشخیص دادن دنیای کانستراکت برای توانایی, هوش و استعدادشون دنیای کوچیکیه و مهاجرت کردن به انجین دیگه. امیدوارم تو این دنیای جدیدشون بتونن بدرخشن.
ما همه مون توی زمینه های کاری خودمون تو سالهای گذشته با نرم افزارهای متعددی کار کردیم. گاهی اوقات احساس کردیم سلیقه و یا تواناییهامون با یک نرم افزار خاص سنخیت نداره و به راحتی عوضش کردیم و مهاجرت کردیم به نرم افزار دیگه اما یقینا ماموریت الهی خداوند به ما نازل نکرده که پیامبروار بریم و روی یک تریبون دایما ندا سر بدیم که آی گمراهان به گوش باشید که چون من با این نرم افزار دیگه حال نکردم و هوش و تواناییهام فراتر از این نرم افزار هست و مهاجرت کردم به نرم افزار دیگه شما هم ای گمراهان همگی از من تبعیت کنید و از این نرم افزار و انجین دور شید!!!مسلما اگر خداوند قصدشون راهنمایی گمراهان باشه خودشون برای انجین کانستراکت پیامبر نازل میکنن که گمراهان رو به سمت انجینهای دیگه هدایت کنن.
گروه ها و اشخاص زیادی هستند در ایران و دنیا که دارن با انجین کانستراکت پول خوبی درمیارن (خیلی خوب). میلیونها نفر هم هستند در دنیا که با سالها تجربه انجین یونیتی و آنریل و  سایر انجینها حتی یک دلار هم نتونستن دربیارن.پس لطفا اگر زمانی احساس کردیم این انجین برامون کوچیکه با چند کلیک ساده از این انجمن لاگ آوت کنیم و بریم مباحثمون رو در فروم انجین جدید مطرح کنیم.
لزومی فکر نمیکنم باشه که دایما برگردیم و سایر علاقمندان به این انجین رو دلسرد کنیم و رسالت پیامبریمون رو ادا کنیم.هر کس ممکنه به دلیلی از کانستراکت خوشش بیاد. یکی محیطش رو دوست داره... یکی تو دورافتاده ترین نقاط ایران سیستم قدیمی داره که فقط کانستراکت روش بالا میاد نه انجین دیگه.... یکی از کد نویسی خوشش نمیاد و ... پس تا زمانی که علاقمند به این انجین وجود داره و در دنیا هم هزاران نفر دارن با کانستراکت 2 و 3 کار میکنن و ازش خوب پول درمیارن پس لطفا پیامبر انجین های دیگه و دلسرد کننده عاشقان کانستراکت نباشیم.
من باز هم برای دوستانی که به انجین دیگه مهاجرت کردن آرزوی موفقیت دارم و خودشون خوب میدونن که چقدر بهشون ارادت دارم اما دوست ندارم که لذتی که من از آشنایی با کانستراکت بدست آوردم و نصیبم شد, با دلسرد کردن دوستان تازه وارد ازشون گرفته بشه.
ارادتمند همیشگی دوستان و بزرگان انجمن.
یا حق...
  پاسخ

من تا حدودی حرفتون رو قبول کنم
اینکه من میگم یونیتی ، دلیش پیشرفت خود بچه هاست
ببینید آقا نریمان من جز خوبی از شما چیزی ندیدم پس لطفا لحن من رو تند نخونید !
شما می گید خیلی از تیم ها دارن از کانس پول در میارن.
ولی خب خودتون دارید میگین تیم ، تیم هم گرافیست داره ، هم آهنگساز داره ، هم گیم دیزاینر داره  و...
اما همین دو سه نفری که تو این انجمن موندن ، و همین سه چهار نفری که اضافه شدن اخیرا ، همشون تک نفری بازی می سازن و همشون بلا استثنا برنامه نویس هستند فقط.
حتی ما گرافیست درست درمون نداریم الان تو انجمن
و اینکه همشون به شدت مبتدی اند تو زمینه های مختلف.
خب اگر برن سمت یونیتی ، قطعا می تونند بهتر بازی بسازن چون 
1 - یونیتی می تونه تو بازی سازی کمکشون کنه و سی شارپ می تونه توانایی پیشرفت دادن الگوریتمشون رو افزایش بده
2 - الکی عمرشون رو صرف کانس نمی کنن

حالا هر طور دوست دارید منکه نیومدم کسی رو زور کنم بگم برو یونیتی یاد بگیر

همه افرادی که از کانس کوچ کردن یونیتی همشون میگن کانس رو ول کنید
این نشون می ده یونیتی چقدر بهشون توی ساخت بازی کمک کرده

و اینکه افراد این انجمن ، اصلا راجع به گیم دیزاین چیزی نمی دونن و واسه همین از بازی پول در نمیارن
من خودم رو نمی خوام جلوه بدم ، ولی همینقدر مطالعه کم من در مورد گیم دیزاین باعث شد از اون دنیا قبلی بیرون بیام و به دنیایی جدید نگاه کنم...

اهدافی دارم ، هنوز چشم اندازشون رو دیدم ، ولی بهشون می رسم...
برای پیشرفت احتیاج به ابزار های جدید داریم. ابزار های پیشرفته تر از کانس

کسی که از کانس استفاده می کنه در برابر کسی که از یونیتی استفاده می کنه ،
مثل دزدی می مونه که با سوزن در خونه مردم رو باز می کنه در برابر کسی که با خفن ترین سیستم های امنیتی و هک و این حرفا بانک می زنه
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Master Badfar ، nariman ، hasansanaei ، MohammadHadi ، ᔕinaᗪehghani
(1399/9/12، 04:25 عصر)oak نوشته است: من تا حدودی حرفتون رو قبول کنم
اینکه من میگم یونیتی ، دلیش پیشرفت خود بچه هاست
ببینید آقا نریمان من جز خوبی از شما چیزی ندیدم پس لطفا لحن من رو تند نخونید !
شما می گید خیلی از تیم ها دارن از کانس پول در میارن.
ولی خب خودتون دارید میگین تیم ، تیم هم گرافیست داره ، هم آهنگساز داره ، هم گیم دیزاینر داره  و...
اما همین دو سه نفری که تو این انجمن موندن ، و همین سه چهار نفری که اضافه شدن اخیرا ، همشون تک نفری بازی می سازن و همشون بلا استثنا برنامه نویس هستند فقط.
حتی ما گرافیست درست درمون نداریم الان تو انجمن
و اینکه همشون به شدت مبتدی اند تو زمینه های مختلف.
خب اگر برن سمت یونیتی ، قطعا می تونند بهتر بازی بسازن چون 
1 - یونیتی می تونه تو بازی سازی کمکشون کنه و سی شارپ می تونه توانایی پیشرفت دادن الگوریتمشون رو افزایش بده
2 - الکی عمرشون رو صرف کانس نمی کنن

حالا هر طور دوست دارید منکه نیومدم کسی رو زور کنم بگم برو یونیتی یاد بگیر

همه افرادی که از کانس کوچ کردن یونیتی همشون میگن کانس رو ول کنید
این نشون می ده یونیتی چقدر بهشون توی ساخت بازی کمک کرده

و اینکه افراد این انجمن ، اصلا راجع به گیم دیزاین چیزی نمی دونن و واسه همین از بازی پول در نمیارن
من خودم رو نمی خوام جلوه بدم ، ولی همینقدر مطالعه کم من در مورد گیم دیزاین باعث شد از اون دنیا قبلی بیرون بیام و به دنیایی جدید نگاه کنم...

اهدافی دارم ، هنوز چشم اندازشون رو دیدم ، ولی بهشون می رسم...
برای پیشرفت احتیاج به ابزار های جدید داریم. ابزار های پیشرفته تر از کانس

کسی که از کانس استفاده می کنه در برابر کسی که از یونیتی استفاده می کنه ،
مثل دزدی می مونه که با سوزن در خونه مردم رو باز می کنه در برابر کسی که با خفن ترین سیستم های امنیتی و هک و این حرفا بانک می زنه

سلام؛
راستش یه مثل معروفی هست که میگه حرفو بنداز روی زمین، صاحبش خودش میاد و برش میداره. حالا نمیدونم چـرا به خـودت گرفتی امیرمهدی جـان!
به نـظـر من منظور آقا نریمان این بود که سعی کنیم بچه ها رو دلسرد نکنیم. اینکه همش آیه یـأس بـخـونیم که توی این نقطه جغرافیایی و این شرایط و ... هیچی ازش در نمیاد شاید تا حدودی درست باشه ولی بعضی وقتا اراده آدمها به همه این مسائل چیره میشه. بالاخره آدما مختارن که خودشون راجع به زندگی شون تصمیم بگیرن و نمیشه به زور کسی رو به یک کاری وادار کـرد.
اما یه مسئله رو همه خوب میدونیم. اونم اینه که دنیای فعلی طوری شده که نمیشه سالها یک روال مشخص رو در نظر گرفت و همون رو دنباله اش رو گرفت و به موفقیت رسید. خوشبختانه یا متأسفانه شرایط به شکلیه که باید هـر روز چیزای جدید یاد بگیریم وگرنه کلاهمون پس معرکه اسـت. بـالاخـره هـر کـسی با توجه به نگـرشی که به زندگی اش داره و اهدافی که در سر پرورش میده حالا با یکم آزمون و خـطـا اون مـسـیر درست رو شناسایی میکنه.
حتی خـدا هم همه رو اجـبار نکرده که ایمان بیارن. فقط برای این مسیر یه سری راهنما (پیامبر) قرار داده تا اونـا رو راهنمایی کنه.
پس اجـازه بدیم هر کس خودش رو پیدا کنه و فقط توی اون راستا راهنما باشیم.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Sambig ، ARKEYA ، nariman ، MdSarli ، hasansanaei ، oak ، MohammadHadi ، ᔕinaᗪehghani

به نظر بنده هم هر کس با هر انجینی ارتباط خوبی برقرار کنه میتونه با کمی خلاقیت و البته پشتکار به پیشرفت های خوبی برسه. هر انجینی خصوصیات خاص خودش رو داره. این گه میگم پشتکار یعنی باید صبر و حوصله زیادی داشته باشید . یه شبه و دو شبه و حتی دو ماهه هم نباید انتظار داشته باشید که یه چیز،خارق العاده خلق کنید. من خودم ۵ -۶ ماه هست دارم رو یه پروژه سه بعدی کار میکنم اینقدر آزمون و خطا کردم تو این مدت و چند و چون کار دستم اومد تازه استارت کار رو زدم و دارم محیط سه بعدی مرحله ی اول رو طراحی میکنم . انشالله بزودی اسکرین شات هایی از شروع کار میذارم . با تری دی مکس و انجین کاپرکیوب دارم کار میکنم. هر وقت اسم این انجین رو آوردم یه جورایی شاید دوستان خندیدند و تیکه هم انداختن . ولی من راهم رو با همین انجین ناشناخته ادامه میدم . چون توی همون دو سه روز،اول کار کردن باهاش دیدم تقریبا تمام ویژگی هایی که من از اول تا اخر پروژه مدنظرم به اون احتیاج دارم رو داراست. حالا نمیگم نفطه ضعف نداره. چرا زیاد هم داره. اما میشه حلش کرد. همین طور که توی این پنج شش ماه بیشتر ویژگی هاش رو تست کردم .
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، nariman ، ARKEYA ، MohammadHadi ، ᔕinaᗪehghani
سلام و عرض شب بخیر ؛

از اون جایی که حجم پیام های دوستان زیاد هست ؛ من ترجیح دادم شخصی را مخاطب خاص قرار ندهم و به طور کلی پاسخ بدم .
درباره اینکه کسی بخواد نظرش را به دیگران تحمیل کند ؛ به طور کلی کار اشتباهی است .

اگر میخواهید کسی را راهنمایی کنید ؛ همانند خیلی از پست هایی که خود من گذاشتم ؛ پست بنویسید ، از مزایا و معایب روش خودتون صحبت کنید ، دیگه باقی مسائل را ول کنید .
شما کارتان را انجام دادید .

ضمن اینکه کانستراکت همچنان بر سر قله هست ، لزومی نیست بخواهید درباره این انجین نگرانی ای داشته باشید .

شاید من تنها کسی باشم که از یونیتی و آنریل و تجربه کار با این موتور ها به کانستراکت اومدم ، همین الان هم گهگاهی با یونیتی کار میکنم ؛ اما متوجه منظورتون نشدم !
یعنی هرکی میره یونیتی یاد میگیره ؛ چند روزه پی میبره کانستراکت آشعاله و یونیتی خداست ؟
من فکر میکنم یکی دوتا دیگه از دوستان با دانش و تجربه یونیتی همین الانشم دارن از کانستراکت استفاده میکنند .
یعنی اگر حرفی که شما میزنید درست باشه ، من نباید بعد از اینکه با کانستراکت آشنایی محدودی پیدا کردم بهش ادامه میدادم ، یکی دوتا از اساتید ؛ با علم بر آشنایی یونیتی با کانستراکت بازی ساختن ! یعنی مثلا شما یا دوستانی که به تازگی به یونیتی پیوستید از کسانی که سال ها تجربه کار با یونیتی داشتند علم بیشتری دارید ؟؟

یونیتی مزایای زیادی داره ، قدرتمند هست چون به واسطه برنامه نویسی در اون میشه هر نوع کاری که میخواهید انجام دهید ؛ خب کانستراکت هم امکان ساخت پلاگین داره !
خیلی کار هایی که با کانستراکت حتی فکرش رو هم نمیکردید بشه انجام داد ، با پلاگین ساختن انجام دادیم .
یونیتی به طورکلی بسیار آزاد هست و همچنین میشه باهاش بازی 3 بعدی ساخت .
یونیتی رسمی تر هست و اگر یاد بگیرید میتونید با مدتی کارآموزی در شرکتی ؛ در اونجا استخدام بشید ؛ رزومه بسازید و برید زیر دست دیگران کار کنید .

قبلا درباره اینکه چرا کسی توی بازی سازی تا الان موفق نشده بحث کردیم ، ریشه یابی کردیم و اصلا حوصله ندارم دوباره بخوام توضیحات قبلی را عنوان کنم .
بهتر هست این موضوعات که ریشه در انجین ندارند را دلیل بر موفقیت یا عدم موفقیت کسی ندونید .

در نهایت ، موضوع انجین رو میذاریم کنار ؛
اما حتما برید و برنامه نویسی رو یاد بگیرید .
برنامه نویسی درآمد فوق العاده بالایی داره ، اگر کمی تجربه به دست بیارید و تجربه کاریتون بره بالای 3 سال ، حتی اگر بخواید برای کسی هم کار کنید ماهانه حقوقی بیش از 8 میلیون دریافت خواهید کرد ( با توجه به تورم فعلی )
ضمن اینکه یک برنامه نویس درست و حسابی هیچ وقت گدای کار و پول نمیمونه . برنامه نویسی یاد بگیرید ، انجین و بحث های بیهوده رو بذارید کنار .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، nariman ، MRleader.10 ، MohammadHadi ، Sambig ، ᔕinaᗪehghani
من خودم اولش نمیخواستم به سمت یونیتی برم چون بنظر خیلی سخت میومد ولی بعد از اینکه ازمایشش کردم فهمیدم که اشتباه میکردم.

یونیتی عین خود کانستراکت هستش حتی کد های سی شارپ هم عین اونت ها و اکشن های کانستراکت میمونن. 
ولی فقط این نیست. بعضی ها میگن که اگه خلاقیت داشته باشی میتونی با هر انجینی بازیتو بسازی. ولی بنظر من اشتباهه.

هرگز نمیتونی با چنگال خونه بسازی!

درسته کانستراکت هم همینطوره. اگه پلاگین و رفتار ها نبودن هیچی نمیشد داخلش ساخت. یونیتی واقعا جوری هستش که همه چیز رو برات اماده کرده و لازم نیست بری کلی چیز اضافه و الکی دانلود کنی. به اضافه کانستراکت اصلا سی پی یو خوبی نداشت. ولی یونیتی با این هم مشکلی نداره.

دیگه حتی خود سازنده نرم افزار هم این انجین رو ول کردن. این یعنی چی؟ یعنی هیچکی ازش استفاده نمیکرده. 

یونیتی کاملا چیزی که شما میخواین رو داره. اگه تو این انجین بمونین هیچ پیشرفتی نمیکنین. باید کمی دیدتون رو گسترش بدین. الان همه میدونن که بازی های سه بعدی طرفدار بیشتری داره.

اخرین چیز هم اینکه نمیشه با کانس پول در اورد. الان پلاگین تپسل قاطی داره و دارم بدهکار هم میشم 22

دیگه خودتون دونستین. ولی بفهمین که ابزاری که باهاش میتونین یه خونه درست کنید, چنگال نیست!

پاسخ

سپاس شده توسط:
Sato 
من تا حدودی با حرفت موافقم
اولا که این بحث رو تموم کنیم بهتره 
ثانیا ، من با چنگال خونه ساختم تا حالا (جدی میگم باهاش لونه مرغ درست کردم) و اینکه کانستراکت چنگال نیستش
پلاگین ها و رفتار ها که اصل کانستراکت هستن یونیتی هم همینطوریه. یعنی شما بجای استفاده از اکشن ، همون پلاگین رو مینویسی و خب اونجا میشه کامپوننت اسکریپت که به گیم آبجکت ها اضافه می کنی

با کانس پول هم میشه در آورد

منتها یونیتی قدرتش بیشتره
چون که 100 آمد 90 هم پیش ماست
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز Oak 
ما میدونیم که شما به یونیتی مسلط هستی و اینا

به نظرم بهتره بزاری خود کاربرا نتیجه گیری کنن و نیازی نیست شما برای بقیه نتیجه بگیری
در کل به نظر من هر نفر برای انتخاب انجین مورد نظرش کاملا دستش بازه
هر چند به نظر من کانستراکت با ایونت نویسی هاش یه کلک کوچیکی به برنامه نویس ها زده که یه برتری بزرگی داشته باشه
و قطعا ما هم به خاطر بدون کد نویسی بودنش سمتش رفتیم

ودر آخر کانستراکت 2 عملا یک انجین نیمه منسوخ شده است و به شخصه شاید تا سال قبل به بقیه پیشنهادش میکردم اما الان نه
چون با وضعیتی که در زمینه خروجی اندروید - ویندوز - IOS - ویندوز فون داره قطعا نمیشه باهاش کار کرد

اما قطعا از حق نگذریم باید گفت کانستراکت یکی از بهترین انجین های ساخت بازی های سریع برای اندروید و دیگر پلتفرم هاست و با این ایونت نویسی و امکانات زیادش قطعا میشه گفت در زمینه بدون کدنویسی بودن در بین دیگر انجین ها هنوز هم حرف اول رو میزنه!

هر چند فونگپ هم که دیگه آپدیت نمیشه و این وصله پینه هایی که بعضی دوستان برای رفع مشکلاتش بدست اوردن اصلا کار درستی نیست
و مثل مثال Sato : ساختن خونه با چنگال هست

پس بیاید این دوستان برنامه نویس تازه کار که دنبال انجین جدید هستن رو راهنمایی کنیم و بهشون هم مزایا و هم معایب این انجین رو بگیم

فکر کنم هم تا چند ماه آینده هم پست : "خداحافظ کانستراکت" داشته باشیم. D: 
یا شاید هم : "کانس 3 کرک شد!"

موفق باشید

---
هر چند لازمه بگم در صحبتی که با مجتبی داشتم به این نتیجه رسید که با این وضعیت انجمن و کم شدن بازدید و کاربرانش تا انتهای امسال بسته بشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman
(1399/9/15، 05:05 عصر)rezamms نوشته است: دوست عزیز Oak 
ما میدونیم که شما به یونیتی مسلط هستی و اینا

به نظرم بهتره بزاری خود کاربرا نتیجه گیری کنن و نیازی نیست شما برای بقیه نتیجه بگیری
در کل به نظر من هر نفر برای انتخاب انجین مورد نظرش کاملا دستش بازه
هر چند به نظر من کانستراکت با ایونت نویسی هاش یه کلک کوچیکی به برنامه نویس ها زده که یه برتری بزرگی داشته باشه
و قطعا ما هم به خاطر بدون کد نویسی بودنش سمتش رفتیم

ودر آخر کانستراکت 2 عملا یک انجین نیمه منسوخ شده است و به شخصه شاید تا سال قبل به بقیه پیشنهادش میکردم اما الان نه
چون با وضعیتی که در زمینه خروجی اندروید - ویندوز - IOS - ویندوز فون داره قطعا نمیشه باهاش کار کرد

اما قطعا از حق نگذریم باید گفت کانستراکت یکی از بهترین انجین های ساخت بازی های سریع برای اندروید و دیگر پلتفرم هاست و با این ایونت نویسی و امکانات زیادش قطعا میشه گفت در زمینه بدون کدنویسی بودن در بین دیگر انجین ها هنوز هم حرف اول رو میزنه!

هر چند فونگپ هم که دیگه آپدیت نمیشه و این وصله پینه هایی که بعضی دوستان برای رفع مشکلاتش بدست اوردن اصلا کار درستی نیست
و مثل مثال Sato : ساختن خونه با چنگال هست

پس بیاید این دوستان برنامه نویس تازه کار که دنبال انجین جدید هستن رو راهنمایی کنیم و بهشون هم مزایا و هم معایب این انجین رو بگیم

فکر کنم هم تا چند ماه آینده هم پست : "خداحافظ کانستراکت" داشته باشیم. D: 
یا شاید هم : "کانس 3 کرک شد!"

موفق باشید

---
هر چند لازمه بگم در صحبتی که با مجتبی داشتم به این نتیجه رسید که با این وضعیت انجمن و کم شدن بازدید و کاربرانش تا انتهای امسال بسته بشه
بنظر من بهتره به انجمن یونیتی تغییر پیدا کنه. حالا که رقیبمون انجمن یونیتی ایرانی بسته شده خیلی زود میتونیم بازدید رو بیشتر کنیم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام و عرض ادب مجدد خدمت دوستان عزیز.
بدیهیه که هیچکس از آینده خبر نداره. به قول آقا رضا شاید همین فردا نسخه دسکتاب و کرک شده کانس 3 رونمایی بشه و یا شاید همین کانس3 هم منسوخ بشه پس به نظرم آقا رضا, لطفا با آقا مجتبی صحبت بفرمایید که اسم انجمن به "انجمن تخصصی بازیسازی" تغییر پیدا کنه تا همه انجینها رو پوشش بده و دوستان علاقمند به انجینهای دیگه به عنوان مدیر در بخش تخصصی خودشون در انجمن به تبلیغ و گسترش انجین خودشون بپردازن.
تا هم سابقه چندین ساله انجمن از بین نره و هم همه دوستان علاقمند به انجینهای مختلف رو تحت پوشش قرار بده و هم آرشیو مطالب کانستراکت محفوظ بمونه برای کسانی که قصد ادامه بازیسازی با کانستراکت 2 و یا 3 رو دارن.
از تمام پتانسیل و نفوذ گروه های مختلف تلگرامی و واتساپی هم برای تبلیغ و فراخوانی علاقمندان انجینهای مختلف به انجمن هم استفاده بشه.

یه مطلب دیگه هم عرض کنم.
به نظر میرسه آقا مجتبی دیگه انگیزه لازم برای فعالیت در این حیطه رو ندارن.
اگر واقعا همینطوره شاید بهتر باشه ایشون یک مزایده برگزار کنن و کل حق مالکیت انجمن رو به بالاترین قیمت واگذار کنن.
من مطمینم گروه های متعددی مثل بازیاتو و یا دوستان دیگه با پشتوانه مالی و تبلیغی بالا علاقمند به سرمایه گذاری در این حیطه باشن.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Sambig ، Alireza3d

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  وینوس - خروجی آفلاین اندروید miladesign 476 263,311 1403/10/23، 02:18 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Wink سوال در مورد تبلیغ بازی در تپسل _1515Team_ 2 1,964 1403/10/22، 08:05 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 3,276 1401/4/11، 06:21 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  خرید سورس بازی های شما Hamed85 4 2,772 1401/1/31، 11:02 صبح
آخرین ارسال: Hamed85